©FK Partizan
©FK Partizan

Partizan otputovao za Moldaviju: Znamo njihove vrline i mane, sve od nas zavisi

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.02.23. | 13:36

Parni valjak će od 17 časova odraditi trening na stadionu Zimbrua

Fudbaleri Partizana u 11 časova otputovali su čarter letom za Kišinjev, gde ih sutra od 21 čas očekuje prvi meč plej-ofa Lige konferencije sa moldavskim šampionom Šerifom iz Tiraspolja.

Gordan Petrić je na put poveo 24 igrača, uključujući i omladince Janka Jevremovića i Matiju Stjepanovića, a Parni valjak će večeras od 17 časova po našem vremenu odraditi trening na stadionu Zimbrua.

Izabrane vesti

Kao što je već poznato, meč će biti odigran na istom mestu bez prisustva publike, nakon odluke FS Moldavije po nalogu bezbedonsonih službi ove zemlje.

Igrači Partizana potpuno su fokusirani na utakmicu i veruju da će se iz prestonice Moldavije vratiti sa rezultatom koji će im povećati šanse za plasman u osminu finala. Crno-beli beli su na istom mestu u sezoni 2020/2021. u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope eliminisali Sfintul George

"Siguran sam da će biti veoma teška utakmica. Gledali smo ih nekoliko puta, imaju veoma dobre igrače. Teška utakmica za obe strane. Nadam se da će biti kao i prošlog puta i da ćemo se kući vratiti sa pobedom. Gledali smo ih juče, znamo o njima skoro sve što je potrebno, bićemo spremni", rekao je Bibars Natho.

Šerif se pre samo nekoliko dana vratio sa priprema iz Turske, prethodni takmičarski meč odigrao je još 9. novembra u moldavskoj Superligi i to bi trebalo da bude prednost Partizana.

"Mislim da je dobro, jer nemaju kontinuitet i nemaju takmičarske utakmice. Verujem da sve od nas zavisi", rekao je desni bek Aleksandar Filipović.

Prvotimcima Partizana prazne tribine ne menjaju odnos prema obavezama i predstojećem protivniku.

"To sigurno ne menja ništa, igramo na gostujućem terenu. Neće biti laka utakmica, dobra su ekipa, ali dobro smo se spremili, znamo njihove vrline i njihove mane, verujemo da ćemo doći do pozitivnog rezultata", dodao je Filipović.

Revanš meč između Partizana i Šerifa zakazan je za sedam dana u Humskoj od 18.45.



tagovi

Bibars NathoAleksandar Filipović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara