""
""

Partizan prvi u Ligi B timova (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.05.17. | 13:46

Dušan Vlahović sa penala za pobedu nad niškim Radničkim

Partizan je zaseo na čelo tabele Lige B timova i nema nameru da se odatle pomeri. Crno-beli su u novoosnovanom takmičenju Fudbalskog saveza Srbije, nastavili seriju dobrih rezultata i izdvojili se kao glavni predententi na prvo mesto.

U Sportskom centru „Zemunelo“, ekipa Marka Nikolića je u odloženom susretu drugog kola savladala niški Radnički. Rezultat je bio 1:0, a gol odluke delo je Dušana Vlahovića, 17-godišnjeg centarfora koji je u 26. minutu kazneni udarac pretvorio u vođstvo, a ispostaviće se kasnije i u treći trijumf svoje ekipe u ovoj ligi.

Izabrane vesti

Prethodno, Parni valjak je savladao Rad (2:0) i Zemun (4:0), pa sa maksimalnim bodovnim učinkom i gol-razlikom 7:0 vodi na tabeli. Naravno, većina timova tek bi trebalo da odigra svoje utakmice, međutim, njihovi termini još nisu poznati.

Inače, prema rasporedu večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana trebalo je da se odigra još 10. aprila, ali to se nije desilo. I zasad nema najava kad će. I da li će.

Trenutno stanje na tabeli izgleda ovako:

Partizan je igrao u sastavu: Stevanović (od 70. Lazović) - Radin (od 17. Cucin), Čubrilo (od 53. Stefan Ilić), Ćirković, Bošnjak - Marjanović, Saša Ilić (od 70. Čermelj), Đuričković, Mihajlović (od 75. Đurić) - Jovanović (od 53. Đilas), Vlahović (od 75. Petrov).

Za Radnički su igrali:Bajić (od 83. Kojić) - Stevanović, Ljubisavljević, Ranđelović, Anđelković (od 58. Petrović) - Stanojević, Živković, Apostolović, Hadžikadunić (od 70. Ivanović) - A. Murtik (od 60. Ćirković), E. Murtik (od 55. Domić).

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dušan VlahovićFK PartizanRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara