Partizan se pohvalio: Dijabate je naš!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.22. | 12:10

Promocija od 15 časova u Humskoj

Jutros obavezni lekarski pregledi, popodne promocija. Fuseni Dijabate je i zvanično novi fudbaler Partizana. Krilni napadač je završio proceduru oko pristupanja crno-belima i javnosti će biti predstavljen u 15 časova kao peti novajlija ovog leta.

Klub iz Humske je u prethodna tri dana završio aktivnosti na realizaciji posla koji mu je predstavljao jedan od prioriteta tokom aktuelnog prelaznog roka. Po želji trenera Ilije Stolice, fudbaler iz Malija je označen kao top pojačanje, sposobno da pravi razliku na našim terenima, posle početnog kontakta krenulo se u pregovore, da bi toko prethodne dve sedmice rada na tom polju oni uspešno okončani.

Izabrane vesti

Dijabate je u noći između srede i četvrtka doputovao u Beograd, jutros je podvrgnut medicinskim testovima i kako se ispostavilo da je sve u redu, potpisao je ugovor na tri godine. U Humsku je došao kao slobodan igrač, prethodno je raskinuo saradnju sa Giresunsporom gde je igrao na pozajmici iz Trabzona. I bio standardan, jer je u minuloj sezoni odigrao 34 utakmice, što bi trebalo da znači da će brzo ući u formu. Ne za premijerno kolo Mozzart Bet Superlige i gostovanje Parnog valjka u Ivanjici, ali možda već za meč sa Radničkom na Čairu u drugoj rundi srpskog šampionata.

Potpisom Fusenija Dijabatea, Partizan je doveo petog novajliju ovog leta, posle defanzivaca Aleksandra Filipovića, Svetozara Markovića i Zlatana Šehovića, te centralnog veziste Patrika Andradea, a uskoro bi trebalo da stigne i bonus, dok bi u slučaju odlaska Marka Milovanovića (u Almeriju) mesto alternativnog napadača popunio Slobodan Tedić.



tagovi

FK PartizanFuseni Dijabate

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara