(©Reuters)
(©Reuters)

Pavlović ostaje u Salcburgu još godinu dana

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.06.23. | 15:51

Otkriva sportski direktor Bikova Kristof Frojnd

Odigrao je Strahinja Pavlović odličnu sezonu za Red Bul Lajpcig. Proslavio je osvajanje prve titule u karijeri, a dao je pun doprinos tom uspehu jer je odigrao 34 utakmice na svim frontovima za austrijskog prvaka, postigao dva gola, stigao i za tri da asistira.

Sve to je dovoljno da ponovo skrene pažnju na srpskog reprezentativca, nezamenjivog dela odbrambene linije Orlova. Ali, čak i ako stigne neka ponuda u Salcburg za Pavlovića, on klub ovog leta neće menjati.

Izabrane vesti

Sportski direktor Red Bula Kristof Frojnd u razgovoru sa novinarima analizirao je situaciju oko skoro svakog igrača u klubu, a kada je na red došao Pavlović, rekao je:

„Dogovorili smo se s njin da definitivno ostane u Salcburgu bar još godinu dana. On je to i sam javno rekao. Imali smo vrlo prijatan razgovor. Stvar je u tome što se Strahinja oseća vrlo komforno ovde i želi da ostane u klubu makar još jednu sezonu“, objasnio je Frojnd.

Nova sezona doneće i novi nastup u Ligi šampiona, što je dovoljan izazov za Pavlovića da ostane u taboru Crvenog bika i naredne sezone.


tagovi

Strahinja PavlovićRed Bul Salcburgfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara