Pedri protiv Sosijedada (©Reuters)
Pedri protiv Sosijedada (©Reuters)

Pedri: Obukao sam dres Reala, pogledao grb i nešto mi se činilo pogrešnim

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 10:57

As Barse nije prošao probu u Madridu

Ostvarenje sna ili kiselo grožđe? Ima Barselona u svojim redovima Pedrija, jednog od najtalentovanijih vezista na svetu, koji je ozbiljan zalog za budućnost katalonskog kluba.

Ali, moglo je sve da bude drugačije. U leto 2018. godine golobradi Pedri je bio na probi u Real Madridu. I neko je tamo procenio da nije dovoljno talentovan, te je potpisao za Las Palmas.

Izabrane vesti

Sada posle svega vezista Barselone kaže da je srećan do srži što se sve tako odigralo.

Želim da se zahvalim onom koji me je testirao i rekao „ne“. Kada sam bio u Madridu, obukao sam dres, pogledao grb i imao osećaj da je tu nešto pogrešno. Imao sam sreće što sam na kraju došao u klub u koji sam oduvek želeo da dođem“, pričao je Pedri španskim medijima.

Pucali su novinari brzometna pitanja, na koja je tek punoletni vezista davao jednako kratke odgovore. Jedno je bilo da li će Mesi da ostane u Barsi.

Ne pričam s njim o tome. To je njegova odluka. Nadam se da će ostati još mnogo godina, ali dobra je stvar što su rezultati sve bolji. Očigledno je da je Mesi srećniji nego što je bio. On je fantastična osoba, sjajno je gledati ga uživo“.

Pričao je Pedri i o treneru Kumanu.

Iznenadio me, jer sam mislio da je drugačiji. On daje šanse mladim igračima. Nadam se da će ostati, a ako ne bude tako, želim mu svu sreću gde god da ode. Ima veliko poverenje u mene, a prvi put kad smo se sreli rekao mi je da me ne poznaje tako dobro i da ću morati da se izborim za šansu“.

Stiglo je i pitanje o Pikeu.

On je jedan od najduhovitijih igrača u svlačionici. On je jedan od stubova nosala tima i ako nešto želi da ti kaže, to čini direktno“.

U Pedriju mnogi vide novog Inijestu.

Nije mi to opterećenje. Lepo je kada vas porede sa nekim kome se divite. Ali, imam ja svoj put“.

-------------------------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

-------------------------------------

Navijači možda još nisu, ali je Pedri preboleo ispadanje iz Lige šampiona.

Kod kuće smo doživeli težak poraz i bilo je teško vratiti se u revanšu. To je sada iza nas i moramo da se fokusiramo na borbu za titulu prvaka i za Kup“, istakao je Pedri.

Sezona se još nije primakla kraju, a Pedri je već skupio 41 utakmicu u dresu Barselone, na kojima je tri gola postigao, dok je za šest bio asistent.


tagovi

PedriBarselonaPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara