(©MNPress)
(©MNPress)

Petrić: Ne brinu me promašaji

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.01.23. | 18:56

„Bitno je da se dobro spremimo i da se niko ne povredi“, kaže trener Partizana

Jako dobru utakmicu odigrao je Partizan protiv Ahmata na pripremama u Turskoj, slavio je sa 3:1, a mogao je i ubedljivije da su Jović, Menig, Pavlović iskoristili zicere.

I pored tih promašaja crno-beli su dobili meč, ali kao i svi treneri, tako i Gordan Petrić ne pridaje nikakav značaj rezultatu utakmice na pripremama.

Izabrane vesti

Ja sam zadovoljan kako smo izgledali i na prvoj i na ovoj danas utakmici. Idemo polako ka cilju, a to je da se fizički dobro spremimo, što se videlo i danas“, kratko je rezimirao Petrić.

Šef struke Partizana je istakao da ga u ovoj fazi priprema ne brinu ni promašaji stoodstotnih šansi.

To me ne brine, jer teške su noge u ovom načinu rada koji imamo sada. Bitno je da ulazimo u šanse, a pokazali smo i neke stvari koje nismo imali u prethodna tri-četiri meseca. To mi je bilo bitno u obe utakmice“.

Nemanja Jović je igrao odlično, jedino je omanuo u realizaciji, promašio je dve kolosalne šanse.

Igrači najbolje osećaju da li napreduju, kakvi su u odnosu na prošlu godinu. Jović je imao povredu u prethodnom periodu, tako da moramo da budemo strpljivi s njim da bi bio isti kao pre“.

Partizan će koliko sutra ponovo na teren, igraće kombinovani sastav protiv Mladosti iz Lučana.

„Igraće mladi fudbaleri i oni koji su danas bili pola sata na terenu. Igraće Belić, Jović, Dijabate zato što je propustio prvi meč, pa Pantić, Baždar... Biće zanimljiv tim, 10-11 igrača iz naše škole, pa da vidimo Partizanove bebe“, najavio je Gordan Petrić. 


tagovi

Gordan PetrićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara