Pogodak Mitrovića (© Reuters)
Pogodak Mitrovića (© Reuters)

Po receptu iz Kalinjingrada: Mitar na centaršut Tadića poništio vođstvo Šaćirija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.12.22. | 20:33

Morao je da bude on...

Bila su dva upozorenja na početku, spasao nas je Vanja Milinković Savić, posle toga smo uspostavili kontrolu nad utakmicom, delovali bolje, stvorili nekoliko opasnih situacija, stativu je uzdrmao Andrija Pavlović, a onda je usledila kazna za ogroman prostor ostavljen na našoj polovini.

Švajcarska je povela u 20. minutu susreta trećeg kola Grupe G Mundijala u Kataru, posle kontre okončane pogotkom Đerdana Šaćirija.

Izabrane vesti

Rikardo Rodrigez je po boku probio Andriju Živkovića, usledilo je izbacivanje Strahinje Pavlovića pravo na nogu Đibrila Soua koji je uočio slobodnog Đerdana Šaćirija, a fudbaler Čikaga savladao našeg golmana.

Od svih ljudi baš Šaćiri. Isti onaj koji je pogodio i za pobedu u 90. minutu susreta u Kalininjgradu na prethodnom Mundijalu.

Treći put u Dohi smo krenuli iz minusa, međutim, kao i na prethodnom meču sa Kamerunom, vratili smo se u igru. Još jednom pogotkom glavom. Imate pravo jednom da pogađate ko ga je dao!

Naravno, Aleksandar Mitrović. Svaki put kad je teško, kad je frka, kad se davimo, pojavi se napadač Fulama kao spasilac. Svega šest minuta posle vođstva rivala, najbolji strelac u istoriji našeg državnog tima ja sjajno glavom reagovao na ubacivanje Dušana Tadića. Simbolično, kao u Kalininjgradu 2018, samo sa suprotne strane.

Tad je Mitar matirao Jana Zomera, a sad njegovu prinudnu zamenu Gregora Kobela, pošto je u vazduhu nadmudrio Manuela Akandžija.



tagovi

Aleksandar MitrovićĐerdan Šaćirifudbalska reprezentacija SrbijeOrloviOrlovi 2022Katar2022MundijalSvetsko prvenstvo 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara