Pol Pogba ni minut na terenu ove sezone (©Reuters)
Pol Pogba ni minut na terenu ove sezone (©Reuters)

Pogbu čuva policija, na meti bande u kojoj je i njegov brat

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.09.22. | 21:58

Problemi za francuskog reprezentativca

Francuski as Pol Pogba ovog leta se kao slobodan igrač vratio u Juventus gde je pružao najbolje partije u karijeri. Ne igra za Bjankonere zbog povrede, a ima i probleme van terena. Kako piše francuski list Parisijen vezista Stare dame je pod zaštitom policije u Torinu posle pretnji i pokušaja ucene od strane organizovane bande.

Vest je potvrdio i član okruženja veziste francuskog asa. Pogba je bio žrtva pokušaja iznude i preduzeo je mere protiv organizovane bande, uključujući i njegovog brata Matijasa koji je u pritvoru u Francuskoj.

Izabrane vesti

Matijas, jedan od trojice braće Pogba, objavio je početkom septembra video na Instagramu gde je rekao da će imati ekskluzivna otkrića o zvezdi Juventusa. Pogba je navodno rekao policijskim vlastima u Francuskoj da mu je u martu ukradena kreditna kartica i oko 300.000 evra. Banda je tražila 13.000.000 evra od reprezentativca Francuske, osvajača Mundijala u Rusiji pre četiri godine.

As Juventusa je istražiteljima rekao da ga je banda odvukla u stan gde ga je optužila da nije finansijski pomogao prijateljima otkad je postao zvezda i neko ko zarađuje milionske sume. Članovi ove organizovane kriminalne bande su ga pratili u Torinu. Zato je kuća u kojoj živi Pogba pod zaštitom policije.

Pogbina karijera poslednjih godina je u strmoglavom padu. Nije oduševio ni u drugom mandatu u dresu Mančester junajteda, pa se ovog leta vratio u redove Stare dame. Ove sezone nije odigrao ni minut u crnom-belom dresu torinskog giganta, a pod znakom pitanje je i za Mundijal u Kataru koji kreće za dva meseca.

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

-----------------


tagovi

JuventusSerija AItalijaPol Pogba

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara