Komentari na vest

Poslednji utisak je najjači

S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Nadamo se poslednji put gledamo ser Floru,Jojica,Miljkona,Lutovca,Holendera!
S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Da bi fudbal mogao da se igra sudija mora da sankcioniše pogibeljnu igru Partizanovih igrača. Pre svih Zdjelara, mada ni Jevtović ne zaostaje. U aprislkom derbiju sudija je dozvolio kasapljenje na sredini i Zvezda nije mogla da se poveže. Uz sve to Zvezdin pristup bio je defanzivniji jer im je odgovarao i nerešen rezultat. Posle 70-og minuta sudija je odlučio da sudi kako treba i u poslednjih dvadesetak minuta Zvezda je bila daleko opasnija. Ukoliko sudija ponovo dozvoli Partizanovim igračima krljanje na sredini od Zvezdine igre neće biti ništa. Katai i Ivanić su suviše mekani a i ne igraju bez lopte. Njihovo davljenje lopte je osnovna koncepcija Zvezdine igre. Na prošlom derbiju kao da nisu igrali. Izgleda da samo kod nas postoji nebitna takmičarska utakmica u kojoj se dva tima bore za trofej.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

U redu je ckode izdiktirali ste sastav ser Flori i nema brige!
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Ајде Симо ти састави победнички састав! Да видимо твоје епохалне тактичке замисли. Тешко се прави гибаница............без сира.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Natho od pocetka,Jojic na tribine,Zivkovic na beku Miljkon u staracki dom.

Sakur

pre gotovo 2 godine

Zdjelar nikome nogu nije slomio niti nekog teze povredio a sta cemo sa kostolomcem sanogom
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...kome je Sanogo nešto slomio? Osim u bajkama.
f

fusbaler

pre gotovo 2 godine

ovo će biti mucenje za gledanje, prekidi, par nekih slabih šansi i to je to
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Samo Darjan moze da gura logiku po kojoj cela sezona u kojoj si po peti put za redom postao prvak zemlje, igrao vrlo dobru sezonu u Evropi i pokazao nadmoc nad glavnim suparnikom u direktnim duelima gde ti on na 3 utakmice nije dao gol sad moze da propadne zbog jedne utakmice.
Z

ZVEZDAAAA

pre gotovo 2 godine

ako procitas poslednju recenicu shvatices da je darjan zvezdas
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

A koji se to derbi igrao u martu, ako moze neko da mi objasni? Ja znam za jedan koji se igrao 27 februara i jedan u aprilu.
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Srećno Zvezdo!!
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Najgore sto moze da se desi Partizanu je da Zvezda finale odigra nezainteresovano i prepusti trofej Partizanu zarad mira u kuci.Odmah bi Ser Fejnord pricao kako imamo fantasticnu ekipu,kako smo pokradeni,da Zvezda namesta i sudije sviraju sve u njenu korist a protiv Partizana.Takodje verovatno bi nastavio da forsira povratnike koji ili nemaju snage ili nisu kvaletet za Partizan ali su njegova deca i osecaju dres.Ko zna mozda ce i ostati u Partizanu mada kad vidim ko moze da ga zameni nas bivsi selektor ili trenerska gromada iz Tsca onda tu tesko da ima srece.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

kvalitet.
G

Gost 034

pre gotovo 2 godine

Hleba i igara.
G

GosttsoG

pre gotovo 2 godine

Čestitam na još jednoj tituli, petoj u nizu. Nadam se da ćete zaokružiti sezonu osvajanjem kupa i još jednom obradovati najmnogobrojniju armiju navijača na ovim prostorima. Jednog dana, nadam se uskoro, možda budemo ravnopravni sa timovima koji izađu iz gruone faze Lige Evrope. Još uvek to nismo. Da bismo se borili sa timovima u Ligi šampiona, potrebno je još mnogo vode da proteče Dunavom i Savom. Na žalost, ne vidim to vreme. Živeli!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ Gost 60 Ništa Ti ne razumeš,,,, Ja volim da Zvezda pobedi Partizan i u prijateljskoj utakmici, i u veslanju i u skijanju na vodi itdddd..... Ali KUP kao takmičenje i kao trofej za mene nema ama baš nikakve vrednosti. Važna je titula državnog prvaka, a i ona samo zbog LIGE ŠAMPIONA,,,, ja pripadam grupi navijača koja odlično pamti i Pižonovu generaciju i finale velikog takmičenja KUP UEFA proti Borusije Menhengladnah (bio sam u Diseldorfu na revanšu), naravno i osvajanje "klempavog" , i moja generacija ima visoke kriterijume, i nadam se da ćemo doživeti osvajanje JOŠ JEDNOG EVROPSKOG TROFEJA I TO LIGE EVROPE ILI LIGE ŠAMPIONA ,,,,, to nadanje je NAMA ZVEZDAŠIMA I U KRVI I KOŠTANOJ SRŽI, I SIGURAN SAM DA ĆE NAŠE VREME PONOVO DOĆI I TO MNOGO BRŽE NEGO ŠTO SE MISLI. A Ti se prijatelju ubuduće uzdrži od uvreda i pljuvanja, i to bez ikakvog razloga.
G

Gost 60

pre gotovo 2 godine

Izvini prijatelju nisam te dobro razumeo. Sada si lepo objasnio da ti je stalo do pobede zvezde u svakoj utakmici. Znaci navijamo da Crvena zvezda osvoji kup.
h

hotsport

pre gotovo 2 godine

Izvini,gde uspevas da izmeris koliki si zvezdas...hocu i ja to da uradim posto nemam predstavu koliki sam ja zvezdas...daj pomozi...bas me zanima?!
@

@ hotsport

pre gotovo 2 godine

Poštovani prijatelju,,, i ZVEZDAŠKI BRATE , Ja to ne moram da merim, Ja to znam bez merenja, TO ! TO DA SAM NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD . Molim Te, nemoj da se ljutiš i da me vređaš bez potrebe, JER TO JE TAKO, I TAKO ĆE ZAUVEK OSTATI. 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍻🍻🍻🍻🍻🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

U inat bi poslao sve klince na teren. Oni bi bez pardona razšrafili Partizan. Ovi će da smaraju Katai će da gnjavi loptu dom je nebaci u bunar, Ivanić će da pokušava neke gluposti, Ben će da pada čim mu neko priđe i tako umesto da jurnemo napred sa brzom razmenom pasova mi ćemo da soliramo.
G

Ganga

pre gotovo 2 godine

Zato nisi i nikad nećeš biti trener. To ne prolazi ni u školskom dvorištu
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Šta me briga što neprolazi. Ovo je trivijalna utakmica gde je na drugoj strani mentalno nestabilan trener kojeg bi to dotuklo, a nama pokazalo ili jesu ili pakuju kofere za Ivanjicu i Kruševac jer za Zvezdu nisu.
K

Kanga!

pre gotovo 2 godine

"Crvena zvezda će, pre svega, morati da bude agresivija u sredini terena u odnosu na prethodni meč kada su crno-beli suzili koridore Ivaniću i Kataiju. Praktično ih izbacili iz igre." Sa Kangom na 16 protivničkim i levo sporim Sanogom, Ivanićem koji se ne vraća nazad baš će da dobijemo sredinu. A napadački Katai je spor i na levoj strani dok je igrao samo je proguravao loptu ka Rodiću a sada desno kome u aut Gajiću koji ne sme da krene preko krila, što se videlo u utakmicama ranije odigranim. Ako nema prostora 10 m kvadratnih u napadu on obavezno loptu unazad. Ohi opet neće imati lopte osim ako ih ne bude čekao ispred njihovih 16.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Ako si gledao derbi u februaru kada smo dobili 2:0 Igrao je isti ovaj sastav sa Kataiem po desnoj strani i ulascima u sredinu. Jedina promena je što igra Gajić umesto Pićinija. Naša igra i pobeda zavisi od toga kako će igrati Kanga. Znači ako bude trčao i otkrivao se na bilo kom delu terena i brzo odigravao tačne pasove sa promenom težišta igre sa jedne na drugu stranu ili unapred prema Ohiju mi ćemo diktirati tempo i stvara ćemo višak po strani i iz tog viška dolaziti u šansu da često napadamo njihov gol.Bitno je samo da Kanga izbegava dribling i često ulaženje u kontakt igru sa Zdjelarom i Jevtovićem jer onda ulazimo u njihov način igre tjst destrukcije igre. Oni žele što manje minuta efektivne igra jer im je to jedini način da izbegnu poraz. Ključ naše pobede drži Kanga sa što boljim kretanjem i pravovremenim i preciznim pasovima.
G

Gost 1960

pre gotovo 2 godine

U kupu je najvaznije da pobediš prvu i poslednju utakmicu. Zato Zvezdo pobedi danas!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

KUP je bio, sada je, i zauvek će biti , utešna nagrada za male, za autsajdere, za inferiorne,,,, KAO ŠTO JE PIRIT ZLATO ZA BUDALE, TAKO JE I KUP RADOST ZA ISTE. ..... TAKOĐE I ZVEZDINA TITULA IMA SMISLA SAMO AKO SE PLASIRAMO U NAJVEĆE TAKMIČENJE NA SVETU, LIGU ŠAMPIONA,,,, I TO JE JEDINI USPEH PRED KOJIM BIH JA SKINUO KAPU, SVE ISPOD TOGA SU TRICE I KUČINE.
G

Gost 60

pre gotovo 2 godine

Znaci ti bi Partizanu dao kup kao utesnu nagradu. A zasto? Jesi li svestan da to znaci izgubiti ovu utakmicu? Ti nisi najveci zvezdas ni sada, ni ranije ni ubuduce. Za prave navijace Crvene zvezde samo pobeda i osvajanje kupa i duple krune dolazi u obzir.
G

Gost333

pre gotovo 2 godine

A do pre par godina bi bio zadovoljan i ligom evrope
S

Sta vi pricate?

pre gotovo 2 godine

Slusaj likove koji misle da bi osvajanjem kupa gde bi zacepili Vucelina usta tj Samrokovica i ne bi lagao, Pa oni funkcionisu na lazima, pa prosle godine je zvezda uzela Duplu krunu on je vec na pripremama lagao i spinovao kako zvezda nema poraz kako to nije normalno
К

Коцкалоне

pre gotovo 2 godine

Тачно! Ако Звезда вечерас не победи остаће горак укус и то ће значити да је титула намештена. Ипак је партизан доминирао Европом, био егал са таквим јевропским великанима као што флора и фауна, анартозис, гент...чак их и побеђевао...Звезда прво да се докаже у Европи...
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Најјачи утисак је титула шампиона. Од ње је једино лепши европски трофеј. Куп је увек у другом плану и шанса за мале клубове или оне који су доживели неки неуспех да се ваде.
М

Мареее

pre gotovo 2 godine

Браво, свака ти на месту
w

webad1984

pre gotovo 2 godine

Bukvalno..
T

Turk

pre gotovo 2 godine

Zvezda ima daleko jaci i kvaliterniji tim od Partizana , na svim pozicijama. Ukoliko Stankovic naredi juris kao u martovskom derbiju kada smo ih oducili od fudbala za pola sata , dobijamo ih sigurno. Ukoliko krene Zvezda u grcu ili ne daj Boze primi gol i izgubi, znaci da je dogovoreno ili naredjeno da njima ide jedan pehar ove godine kako bi se smirio i Stanojevic i utesio, u suprotnom trudim se, ali ne mogu da vidim ko moze da ugrozi od Partizanovih igraca Zvezdu , posebno na punoj Marakani. Nema kalkulisanja jako od starta da ne znaju gde su dosli i zadajmo im sah mat. 🔴⚪
K

Kolfild

pre gotovo 2 godine

Evo ja kao navijač Partizana smatram da imate bolje igrače, ne toliko kvalitetniji tim koliko mislite da imate, ali da je realno da ste uzeli titulu, zbog grešaka trenera Stanojevića u derbijima i užasnog prelaznog roka na +5. Ok, ako dobije Partizan znači da je pušteno zarad "mira u kući", a to ste pominjali i za Kup pre 2 godine. Šta ćete uraditi ako se "ponovo" to desi? To znači da vaša uprava, trener i igrači puštaju najvećeg i ljutog rivala da pobedi. Pošto se kunete u Zvezdu i Srbiju onda bi ste trebali da "najurite" komplet sve do čistačice sa stadiona, jer pravi navijač to ne bi mogao da podnese. Kakav "mir u kući" sa Partizanom? Jer po toj logici onda je sve prethodno u ovom našem blatu zarad "mira u kući".
S

SamoTi

pre gotovo 2 godine

Samo jako, kao pitbulovi. Ovo je jedna od najvažnijih utakmica u zadnjih 6 godina. Kup mora biti naš u direktnom duelu kako bi zapušili usta kuknjavi i neuračunljivosti. Hoćemo duplu krunu.
D

Dragooo

pre gotovo 2 godine

Posle ovoga odigrati jos jedan " prijateljski " mec, bez pritiska bodova i trofeja, da se moze otvoreno igrati i vidjeti ko je stvarno bolji. Zvezda igra stegnjto svaki derbi jer izgubiti od vjecitog rivala je pritisak, ulog su bodovi, trofej...
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Мирише на још један досадан дерби. Станковићу, нападни их, победи и запуши им уста јер ако којим случајем победе досадиће и богу и људима.
G

GostHilti

pre gotovo 2 godine

Kakav glup teks. Kao zvezda istrošena a Partizan naložen da pobedi. Pa taj Partizan nije i neće postići gol. Jedino sličjano nekako
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Titula je uzeta,najdraža posle -5, PetaUzastopna..Za kup nešto i nisam previše,ali opet dupla kruna bi lepo pala
r

rise

pre gotovo 2 godine

Prenos na rts od 18h
1

165

pre gotovo 2 godine

Daa napokon
C

Chacarita

pre gotovo 2 godine

Ми смо шампиони, све остало је небитно.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

I opet - Ovaj kup je veoma vazan, ne samo zbog trofeja vec i zbog galame. Ako kojim slucajem Partizan osvoji, krenuce njihova kuknjava da su oni bolji, da je prvenstvo neregularno (sto jeste tacno, ali upravo oni su ga ucinili takvim), da je titula namestena, da su oni eto zasluzili ali im neko nije dao, i ostale njihove lazi i spinovanja. Zato ovaj kup mora da se uzme - da bi se njima zapusila usta! I ne samo da se uzme, vec i da ih gazimo od prvog do poslednjeg minuta. Da se izadje sa stavom da zelimo da damo 10 golova, pa sta bude. Batalite kalkulacije, u ovoj utakmici ne igrate samo za trofej vec za svoju cast! Zato ih pregazite i pokazite im ko je stvarno najbolji!
@

@#23

pre gotovo 2 godine

Ti nisi shvatio jos da bez obzira koliko imaju neuspeha u derbiju to ih nece naterati Vucielinu masineriju da spinuje.
S

SamoTi

pre gotovo 2 godine

Potpuno si u pravu. Dupla kruna je obaveza ove godine.
j

jgjff

pre gotovo 2 godine

Iako je Zvezda bolja za klasu, mislim da ce Partizan ipak da pobedi sa golom razlike ili mozda budu penali. Utakmica ce biti jako dosadna, vec je prodana kako bi se smirile strasti u Humskoj.
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Prodao Alek, a kupio njegov cinovnik u Partizanu Vazura?
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Poslednji derbi-tuga od fudbala sa obje strane. Nadam se da Stanković izlazi napadački za tu, kako on sam reče, jagodu na šlagu. Napadni Stankoviću ne daj im ni da zakukaju.
G

GhostOne

pre gotovo 2 godine

Ma kakvi, juce izjavio da se finala ne igraju nego pobedjuju ili tako nesto, sto mu je Murinjo davno rekao, tako da je jasno da ce igrati zatvoreno danas

Uvekprva

pre gotovo 2 godine

Izaći kao u derbiju kad smo jurili pobedu i dobili 2:0. Ne dati im od starta da dišu, pa i da nekim čudom ne pobedimo niko neće zameriti. Ovde nema pritiska i nema potrebe da izlazimo sa prevelikom dozom opreza, jer u tom slučaju derbi kao i većina neće ličiti ni na šta i odlučivaće penali, a tu su šanse 50:50, a to svakako njima više odgovara jer su dosta slabiji i ići će na penale. Samo ofanzivno od starta i pobeda je naša!
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Ipak je titula najjači utisak
А

Аух34

pre gotovo 2 godine

Боже Господе ко је нама бетинг партнер. Освојили или не, утисак да је Звезда за класу боља од Партизана ништа неће променити.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Samo lagano i bez previše igrača u završnici pa na prekid. Lagano
T

Tanasije

pre gotovo 2 godine

Sta bre lagano. Taj jajarski pristup nikad nije bio dobar. Odmah meso, krv, da ih ubijemo za 90 minuta, damo im 5 komada i posle neka kukaju.