Pogba (©Reuters)
Pogba (©Reuters)

Povredica se pretvorila u košmar: Pogbi ugrožen nastup na Mundijalu

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.07.22. | 01:27

Možda neće na teren pre 2023.

Sve je u prvi mah delovalo kao sitna povreda i da će koji dan mirovanja učiniti da nestane, pa da će se Pol Pogba pojaviti na treninzima Juventusa.

Ali, ispostavilo se da je povredica postala – noćna mora. Francuski fudbaler ima problem sa lateralnim meniskusom, zbog kojeg je morao da propusti Juventusovu američku turneju.

Izabrane vesti

Kako piše Gazeta delo Sport, lekari juventusovog tima su se unervozili, jer ne mogu da nađu način kako da saniraju problem, da ga makar ublaže. Štaviše, procene su da će Pogba morati na operaciju, a to je najgori mogući scenario, jer se onda ne bi vratio na teren do 2023. godine!

Ne samo što bi preskočio celu polusezonu za Juventus, samo što je potpisao ugovor, nego ne bi mogao ni da igra na Svetskom prvenstvu u Kataru za reprezentaciju Francuske.

Dve su opcije o kojima vagaju lekari i Pogba: jedna je manje invazivna operacija, artroskopija, koja bi donekle sanirala problem, ali ga ne bi zalečila do kraja, a druga je klasična operacija posle koje Francuz više ne bi imao problem sa kolenom, ali bi morao da miruje između tri i pet meseci.


tagovi

JuventusPol PogbaSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara