Aleksandar Mitrović (Srbija) i Ivan Obljakov (Rusija)
Aleksandar Mitrović (Srbija) i Ivan Obljakov (Rusija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Moralo bi da dođe GG u Moskvi

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 11:52

Pročitajte nekoliko predloga za 21. mart…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Russia - Serbia
ID: 7968511


Reprezentacija Srbije ne može da se pohvali učinkom u okršajima sa Rusijom, zbog čega se ne usuđujemo da vam preporučimo bilo koji konačni ishod. Orlovi su sposobni da svima daju gol, ali, na našu žalost sposobni su i da ga prime od svakoga, te se GG čini kao najbolji izbor.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.83)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Wales - Finland
ID: 7968267


Vels i Finska završili su na trećim pozicijama u svojim grupama. Nekada je to značilo oproštaj od velikog takmičenja, a sada je sve moguće ako se dobro razumete u matematiku. Domaći su favoriti, ali ne očekujte goleadu. Kome kvota na keca nije dovoljna neka kombinuje sa 0-2.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 19:30
Qatar - Kuwait
ID: 7970584


Dvostruki uzastopni prvak Azije Katar prošetaće se do naredne faze. Pritom, ovo mu je prva utakmica posle odbrane titule i Kuvajćanima se vrlo loše piše protiv Akrama Afifa, Almoeza Alija i ostalih vedeta domaćih. Ako vam je kvota na keca mala pokušajte sa SP 1 ili DP 1-1.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.28)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Montenegro - Belarus
ID: 7967967


Belorusija je pod vođstvom Španca Karlosa Alosa vrlo dobro odigrala završnicu kvalifikacija za EURO 2024 i njegov kolega, legendarni Robert Prosinečki imaće nezgodan zadatak na debiju u Antaliji. Najbolje je gađati tradicionalno 0-2 jer Sokolovi nisu baš sjajni van Podgorice.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.47)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Poland - Estonia
ID: 7968288


Ne mora svaki eksperiment da dovede do napretka. Na primer, ovaj: Estonija, koja ne bi mogla da pobedi autora ovih redova i vas koji ih čitate igra u baražu za Evropsko prvenstvo. Da li će proći? Uvereni smo da neće, Poljaci su daleko jači pa očekujemo njihovu duplu pobedu.



Dupla pobeda

Tip: 1-1 (2.15)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
B&H - Ukraine
ID: 7968242


Domaći su jedine pobede u kvalifikacijama za Prvenstvo starog kontinenta zabeležili protiv Islanda kod kuće i Lihtenštajna (u oba susreta). Ukrajincima je „za dlaku“ izmakao plasman, ali sada će to ispraviti, najpre preko BiH, pa zatim preko pobednika duela Izrael - Island.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Israel - Iceland
ID: 7968259


Izrael je u poslednjih godinu i po dana kao domaćin uglavnom igrao utakmice na kojima je dolazilo 2-3 pogotka, čak i u egzilu u Budimpešti, pa i sada očekujemo isto. Island baš i ne blista na strani, zbog toga razmotrite keca koji mnogo bolje plaća nego tipovanje na golove.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA EP | 18:00
Georgia - Luxembourg
ID: 7968295


Luksemburg je kvalifikacije odigrao iznenađujuće dobro, završivši ih iza Portugalije i Slovačke, ali ispred Islanda i Bosne i Hercegovine. Moramo da priznamo da smo možda malo pristrasni, ali čini nam se da bi ovde moglo da dođe sve. Najpametnije je da preskočite ovaj par.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara