©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Juventus overava Ligu šampiona, oprezno sa Barsom

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.05.23. | 12:09

Pročitajte nekoliko predloga za 14. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Izabrane vesti

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Cremonese
ID: 7252253

Jučerašnjim porazom od Specije Milan je pružio priliku Juventusu da današnjom pobedom praktično overi mesto koje vodi u Ligu šampiona. Slavljem protiv Kremonezea torinski klub bi otišao na osam bodova prednosti u odnosu na petoplasirani tim Serije A tri kola pre kraja. Sa druge strane gosti imaju još samo teoretske šanse da izbore opstanak. Iako su u proškom kolu savladali direktnog konkurenta Speciju ostali su značajno udaljeni od Verone koja je prva iznad zone ispadanja.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Everton - Man.City
ID: 7252377

Everton je u prethodnom kolu uspeo da demolira Brajton (5:1) i stigne do vrlo važnih bodova u borbi za opstanaka, međutim teško je očekivati da niz utakmica bez poraza nastavi i protiv Mančester Sitija. Građani su u prednosti u odnosu na Arsenal i teško da će neko uspeti da ih zaustavi na putu do novog trofeja.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.42)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Elche - Atl.Madrid
ID: 7252386

U susretu ekipa koje nemaju rezultatski imperativ pred sobom prednost je na strani gostiju koji su značajno kvalitetniji tim od fenjeraša i putnika u Segundu. U prilog Madriđanima ide i tradicija s obzirom na to da su aktuelnog rivala pobeđivali u svim prvenstvenim utakmicama u prethodnih 20 godina.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Vredi probati
BELGIJA 1 PLAY OFF I | 18:30
St.Gilloise - Genk
ID: 7251595

Konkurenti za titulu u narednom periodu će dva puta odmeriti snage, a pred prvi duel prednost dajemo domaćinu koji se pobedom nad Klub Brižom vratio na željeni kolosek. Sa druge strane, gosti su porazom od Antverpena pokazali boljke te je titula počela da im klizi iz ruku.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:05
Monaco - Lille
ID: 7252240

Direktan susret praktično je poslednja prilika za Lil da uhvati priključak u odnosu na Monako. Sa druge strane Kneževima je sve osim poraza prihvatljiv ishod, te očekujemo da će na domaćem terenu overiti ćetvrtu poziciju. Za one koji nisu spremni na rizik predlažemo dvoznak - 1X.


Konačan ishod

Tip: X (3.4)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 21:00
Espanyol - Barcelona
ID: 7252374

Barselona gradski derbi dočekuje uljuljkana i sa dvocifrenom prednošću u odnosu na Real, dok je Espanjol u grčevitoj borbi za opstanak. Iz te perspektive pozivamo vas na oprez pri izboru dvojke jer je klub sa Kamp Noua već pokazao da duele dočekuje prilično rasterećeno što ga je koštalo nekih bodova.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara