©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Real vlada Madridom, rutina za Molde i Salcburg

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.09.22. | 09:50

Pročitajte nekoliko predloga za 18. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Braga - Vizela
ID: 6651355

Braga je vrlo dobro počela sezonu, a sjajne rezultate u prvenstvu upotpunile su pobede u Ligi Evrope. Zbog dosadašnjeg učinka domaćin je apsolutni favorit protiv Vizele koja je u dnu tavele, međutim protiv Porta i Benfike je pokazala da je žilav rival te je pretrpela minimalne poraze.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.32)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1 | 20:00
Molde - Aalesund
ID: 6651408

Iako na evropskoj sceni Molde ne može da se pohvali impresivnim učinkom, na domaćoj sceni je definitivno tim bez konkurencije. Odličnim rezultatima lider šampionata se izdvojio u odnosu na pratioce na dvocifrenu razliku, a idealnu priliku da nastavi pohod ka tituli predstavljaće gostovanje Alesunda koji je u poslednjih sedam kola osvojio samo četiri boda.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 15:00
Nice - Angers
ID: 6651659

Borbe na domaćem i međunarodnom frontu očigledan su uzrok oscilacija Nice, međutim današnji susret ne bi smeo da predstavlja ozbiljnu prepreku za domaćina. Gosti su savladavši Monpelje nagovestili buđenje, međutim dosadašnje utakmice potvrdile su da će se gotovo izvesno boriti za opstanak. Na strani Nice je i tradicija s obzirom da je u međusobnim duelima upisala četiri pobede u nizu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 17:30
Bochum - Koln
ID: 6651664

Bohum je među aktuelnim bundesligašima tim koji je prikazao ubedljivo najmanje o čemu svedoči i podatak da posle šest kola nemaju ni bod na svom kontu. Rival koji je u krizi idealna je prilika za Keln da dodatno podigne samopouzdanje posle pobede nad Slovackom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Atl.Madrid - Real Madrid
ID: 6651581

Real je na odličan način počeo sezonu i sa pet pobeda u prvenstvu je kreirao idealan uvod u madridski derbi protiv Atletika. Sa druge strane, gosti su pokazali slabe tačke protiv Viljareala i Real Sosijedada, a nisu blistali ni u pobedi protiv Valensije. Takođe, poraz u gostima Bajeru mogao bi da predstavlja nagoveštaj da je Simeoneov tim u krizi pa vredi pokušati sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 14:00
Osasuna - Getafe
ID: 6651554

Za razliku od Osasune koja je vrlo dobro počela sezonu Hetafe je veoma skromno ušao u prvenstvenu trku. Pobeda u prethodnom kolu nad Real Sosijedadom nagoveštava bolje dane gostiju, međutim biće potrebno vreme da se Hetafe konsoliduje te očekujemo da domaćin danas iskoristi bolju igru i pobedi. Moguće je da protivnika načne već u prvom poluvremenu.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (3)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 13:00
Brentford - Arsenal
ID: 6651208

Arsenal gostovanje Brentfordu dočekuje uz epitet favorita, ali su gosti pobedom nad Lidsom potvrdili da ne žele ulogu pukog statiste. Današnji domaćin već je iznenadio Mančester Junajted, a Tobdžijama je otkinuo ceo plen i prethodne sezone na svom terenu (2:0) te vam predlažemo da budete oprezni sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
AUSTRIJA 1 | 17:00
Salzburg - Rapid
ID: 6651913

Salcburg je već posle osam kola potvrdio da je još jednu sezonu u nizu ubedljivi kandidat za titulu, te susret protiv Rapida dočekuje opravdano kao apsolutni favorit. Gosti iz Beča uz debakl na evropskoj sceni daleko su od željene forme i na domaćoj pozornici, pa je teško očekivati da se "vade" na megdanu šampionu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara