Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Šahtjor je fiks dana, oprezno sa Egipćanima

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.06.22. | 13:48

Pročitajte nekoliko predloga za 19. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 18:00
Odd Grenland - Molde
ID: 6459712

Molde je u fenomenalnoj formi i neugodno gostovanje dočekuje sa šest uzastopnih pobeda i na svakoj postignuta makar dva gola. Sa druge strane, domaćin je na svom terenu vezao tri poraza i teško je verovati da će upravo protiv današnjeg rivala popraviti učinak. Ambiciozniji mogu da pobedu gostiju vežu sa golovima i igrom 3+, dok za igrače koji žele manji rizik i dvoznak x2 sa kvotom 1,36 predstavlja primamljivu opciju.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Za izbegavanje
EGIPAT 1 | 20:00
Al Ahly Cairo - Zamalek
ID: 6459140

Kada igra na svom terenu, u Kairu, Al Ahli teško da može da bude autsajder, međutim dolazak Zamaleka predstavljaće znatno teži posao nego što to kvota nagoveštava. Gosti su u sjajnoj formi i uz epitet lidera dočekuju derbi, a uz dosadašnje rezultate neizvesnu borbu najavljuje i tradicija. Primamljiviju opciju predstavlja tip da oba tima daju gol.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO M19 | 20:00
England M19 - Austria M19
ID: 6459523

Austrija je uspela da ostvari neke zapažene rezultate tokom kvalifikacija, međutim Engleska je najteži test na dosadašnjem putu. Biseri Gordog Albiona podizali su formu kako se bližilo Evropsko prvenstvo te su na isto stigli sa tri rutinske pobede, uz samo jedan primljen gol.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 2 - PLAY OFF | 21:00
Tenerife - Girona
ID: 6458922

Značaj utakmice, ali i prvi duel nagoveštavaju tvrdu borbu. U prilog utakmici koju bi jedan momenat mogao da reši pitanje pobednika govori i tradicija s obzirom na to da je na šest od poslednjih sedam duela ova dva tima viđeno do dva gola. Za igrače koji su skloni rizičnijim tipovima predlažemo i kombinaciju igr 0-2 sa dvoznakom 1X uz kvotu 1,77.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.41)
Fiksevi dana
BELORUSIJA 1 | 15:00
Arsenal Dzershinsk - Sh.Soligorsk
ID: 6459495

Šampion Belorusije je otvorio sezonu uzblage oscilacije, međutim gostovanje trenutno pretposlednjem timu najizvesniji je tiip dana iz naše perspektive. Skromni domaćin do sada praktično nije pokazao ništa što bi moglo da nagovesti iznenađenje te je su "dvojku" primamljive i opklade da gost postiže dva ili više pogotka, ili dupla pobeda gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.28)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 18:00
Jerv - Ham Kam
ID: 6459710

Dvojka uz kvotu 2,30 je veoma primamljiv tip, pre svega zbog katastrofalnih izdanja domaćinau prethodnih mesec dana. Ne može se reći ni da gosti briljiraju u istom periodu, međutim u današnjem susretu ne bi smeli da imaju poteškoća.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara