©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Sve miriše na spektakl na Old Trafordu

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.04.24. | 11:58

Pročitajte nekoliko predloga za 7. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Sheffield Utd - Chelsea
ID: 8010936

Čelsi je ove sezone potpuno nepredvidiv i nije baš tim na koji se treba oslanjati, ali je gostovanje fenjerašu idealna prilika za nove bodove. Već prežaljeni Šefild Junajted idealan je protivnik za dizanje samopouzdanja ekipe osokoljene preokretom i pobedom nad Mančester Junajtedom u prošlom kolu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.42)
Za izbegavanje
HOLANDIJA 1 | 14:30
Feyenoord - Ajax
ID: 8010225

Fajenord je potpuno opravdano favorit u današnjem susretu, ali u holandskom šampionatu ne postoji utakmica u kojoj se isplati igrati protiv Ajaksa na kvotu 1,48. Uprkos činjenici da su Kopljanici daleko od željenog nivoa, preskočili bismo klađenje na njihov poraz.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 16:30
Man.Utd. - Liverpool
ID: 8010924

Liverpul pod pritiskom rezultata Arsenala i Sitija nem pravo na grešku, dok se Junajted ne libi da u derbijima spusti gard ovog proleća. Već su današnji rivali odigrali sjajan susret u okviru FA kupa pre dve nedelje, a sličnu borbu bogatu uzbuđenjima očekujemo i ovaj put.


Ukupno golova

Tip: 4+ (1.82)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 20:45
Nantes - Olympique Lyon
ID: 8010901

Uspeo je Nant da pobedom u prošlom kolu prekine niz od tri poraza, ali je ostao u opasnoj zoni i pod velikim pritiskom. Kanarinci će nove bodove napasti protiv Liona, ali deluje da u tom susretu nemaju velike šanse. Gosti su u sredini tabele i ukoliko žele da uhvate poslednji voz u trci za Evropu danas im je samo pobeda zadovoljavajući ishod.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Tottenham - Nott.Forest
ID: 8010946

Totenhem igra promenljivo te je sposovban da u šest dana spakuje četiri gola Vili, ali i da primi tri od Fulama. Ipak, susret sa Notingem Forestom se očekuje da predstavlja rutinski posao. Gosti su na samoj granici zone ispadanja, a pobeda nad Fulamom im je popravila raspoloženje pred dolazak u London, međutim za nove bodove će morati da sačeka nekog rivala bližeg sebi po kvalitetu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 17:00
Salzburg - Rapid
ID: 8010855

Salcburg je u seriji od pet prvenstvenih pobeda te je na plus pet u odnosu na prvog pratioca Šturm. Upravo Šturm je pre tri dana eliminisao šampiona iz Kupa Austrije i tako ga dodatno razljutio te je za očekivati da ceh plati Rapid koji nije slavio na 21 prethodnom susretu sa današnim protivnikom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara