PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Šta kažete o prvom kecu sa leskovačkog "Old Traforda"?

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.08.23. | 10:23

Pročitajte nekoliko predloga za 21. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Bologna - Milan
ID: 7440037

Bolonja je prošle sezone na Renato Dalari uspela da ukroti Milan (1:1), pa sada puna samopouzdanja dočekuje start sezone i okršaj sa slavnim Rosonerima. Milan veruje da je borba za najviše ciljeve u ovoj sezoni i te kako moguća, a da bi se to obistinilo sa ovakvih gostovanja se moraju odnositi sva tri boda. Dakle, dvojka je ono što je ovde realno i za očekivanje.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 19:00
Alaves - Sevilla
ID: 7440103

Alaves je razičarao na startu sezone, jer je delovao potpuno nemoćno u Kadizu, dok je Sevilja ostala bez trofeja u Superkupu Evrope, ali je Karaiskaki stadion u Pireju napustila uzdignutog čega, pošto je bila više nego dostojan protivnik prvaku Evrope. Sa takvim rapoloženjem u taboru Hose Luisa Mendilibara pobeda u Vitoriji ne bi smela da izostane, a mi ćemo ipak biti oprezni, pa se nećemo se zaletati s dvojkom.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&0-2 (1.9)
Vredi probati
UZBEKISTAN 1 | 16:00
Andijan - Olympic
ID: 7444840

Domaćin je solidan na sredini tabele u Uzbekistanu. Nije pobedio već četiri kola, ali ne mora da brine za opstanak. Olimpik ima četiri bodova manje od današnjeg rivala, bez trijumfa već sedam kola, pa nije siguran u drugom delu šampionata ove azijske zemlje. U prvom delu sezone početkom aprila Andiđan je dobio Olimpik u gostima sa 1:0 golom Ildara Mamatkazina.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Famalicao - Moreirense
ID: 7439986

Famalikao je zablistao na startu sezone u portugalskoj Primeiri, pošto je u gostima nadigrao Bragu, pa sada želi da kruniše taj rezultat i obezbedi maksimalan broj bodova nakon dva odigrana kola. Moreirense je na startu namučio Porto, ali nije uspeo da izbegne poraz, pa će sada učiniti sve da makar na ovom meču uspe u tome. Kec je ipak suviše rizičan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO W | 17:00
Poland W - Serbia W
ID: 7445639

Dva meča su iza srpske selekcije, a sada je na programu treći protiv Poljke. Poslednji put dve selekcije su se sastale početkom juna ove godine u Ligi nacija, kada je slavila Poljska sa 3:0. Pre toga, naša selekcija je bila u seriji od osam uzastopnih pobeda u međusobnim okružajima. Pokušaćemo patriotski, sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.42)
Fiksevi dana
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 20:00
Dubocica - Novi Sad
ID: 7445520

Premijera novog stadiona u Leskovcu, na kojem će gostovati Novi Sad. Oba tima imaju po jedan osvojeni bod i biće silno motivisani da pred dobro popunjenim tribinama leskovačkog "Old Traforda" osete slast trijumfa u ovoj sezoni Mozzart Bet Prve lige Srbije. Mislimo da je dovoljno reći da će sav taj naboj dobro doći domaćinu da okusi slast ukusa tri boda pred svojim tribinama.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Crystal Palace - Arsenal
ID: 7440094

Obe ekipe su pobedama započele sezonu, pa sada žele da ostvare novu, koja bi ih ostavila na čelu tabele posle drugog kola Premijer lige. Arsenal je prošle sezone dva puta prilično lagano savladao ovog protivnika (2:0 i 4:1), a i sada mu pripada uloga favorita, bez obzira što nije nimalo prijatno igrati na Selhurst parku. Dakle, dvojka je realna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:30
Torino - Cagliari
ID: 7440038

Pretprošle sezone Kaljari nijednom nije poražen od ovog protivnika, a u Torinu je bilo 1:2, iako su Bikovi imali više ozbiljnijih šansi. Domaćin želi osvetu i silno mu je stalo da pobedom započne sezonu, mada treba imati na umu da povratnik iz Serije B nije doživeo nijedan poraz tokom pripremnog perioda, a u Kupu Italije je eliminisao Palermo posle izvođenja jedanaesteraca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara