Antoan Grizman (Atl. Madrid) šutira na gol Dortmunda
Antoan Grizman (Atl. Madrid) šutira na gol Dortmunda

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Faktor Čolo daje prevagu Jorgandžijama

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.24. | 10:03

Pročitajte nekoliko predloga za 10. april…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atl.Madrid - Dortmund
ID: 8021071


I za jedne i za druge Liga šampiona jedina je šansa da poprave sezonu. Da li mislimo da će je neko od njih osvojiti? Iskreno - ne. Ali, sigurno će dati sve od sebe da se domognu sledeće runde, a Čolo Simeone je stručnjak za utakmice ovog tipa, pa ćemo prednost dati domaćima.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
PSG - Barcelona
ID: 8021056


U uvertiri za meč sa katalonskim neprijateljem PSŽ je odigrao samo 1:1 sa Klermonom, poslednjeplasiranom ekipom u Ligi jedan (malo je nedostajalo da izgubi). To je svakako zabrinulo navijače Svetaca i ohrabrilo protivničke. Preskočite ishod i potražite golove na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.6)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 21:00
Dundee - Rangers
ID: 8021399


Dvojka na ovoj utakmici možda je i najsigurniji tip dana. Rendžers ima bod manje od vodećeg Seltika, ali je odigrao i utakmicu manje i žudi da ga prestigne. Veliki rivali odigrali su u nedelju uzbudljiv Old Firm, koji je nagovestio da će borba za titulu do kraja biti vatrena.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.25)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Ipswich - Watford
ID: 8020943


Još jedna sigurica, s tim da u ovom slučaju prednost pripada domaćima. Ipsvič se bori za direktnu promociju u Premijer ligu, dok je Votford u sredini tabele, bez većih ambicija, ali i bez straha od ispadanja. Mada su gosti u poslednje vreme skloni remijima, tipujte na keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Bristol City - Blackburn
ID: 8020962


Dok je Bristol Siti jedan od onih klubova koji se nalaze u “mirnoj luci”, Blekbern je suviše blizu zone ispadanja i motivacija sa kojom ulazi u ovaj meč sigurno je veća. Međutim, forma mu je takva da ne smemo da mu poklonimo poverenje. Odigrajte keca ili probajte sa 0-2 gola.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Hull - Middlesbrou.
ID: 8020947


Hal i Midlsbro ulaze u ovaj susret sa istim brojem bodova, s tim da su Tigrovi odigrali jednu utakmicu manje nego protivnik. Pritom, još imaju šanse da se umešaju u borbu za plej-of. Očekujemo utakmicu sa puno pogodaka na obe strane, ali prednost ipak dajemo domaćim igračima.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Swansea - Stoke
ID: 8020949


Još jedan neizvestan susret iz Čempionšipa. Mada, koji nije? Svonsi ima bod više, ali Labudovi i njihovi rivali nisu daleko od zone ispadanja. Gosti su u nešto boljoj formi, čak je i tradicija za nijansu na njihovoj strani, pa opet ne očekujemo dvojku. Opredelite se za GG3+.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)
Za izbegavanje
NEMAČKA 3 | 19:00
Saarbrucken - Unterhaching
ID: 8021557


Gosti su vezali tri prvenstvena poraza, ali su prethodno bili u veoma dobroj formi. Domaći igraju promenljivo, imaju isto bodova, ali i utakmicu manje. Pritom, poslednjih sedmica bili su skloni nerešenim ishodima. Kada se sve sabere, najbolje je da preskočite ovu utakmicu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara