Markus Rašford, Mančester junajted (© Reuters)
Markus Rašford, Mančester junajted (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Golovima pojačana dvojka Crvenih đavola

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.01.23. | 10:41

Pročitajte nekoliko predloga za 25. januar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Vredi probati
ŠPANIJA - KUP | 21:00
Barcelona - Sociedad
ID: 6972117

Sosijedad igra odlično, ali mu koncepciju kvari saznanje da u nedelju igra s Real Madridom. Kako bilo, ovo bi mogla da bude tvrda utakmica para koji generalno po difoltu dobija Barselona. Zbog toga, mi pokušavamo s kecom, a vi odlučite, uz opasku da je Sosijedad poslednju utakmicu para izgubio sa 1:4!


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Za izbegavanje
ŠPANIJA - KUP | 22:00
Osasuna - Sevilla
ID: 6972149

Solidne su ovo ekipe, mada Osasuna uprkos boljoj poziciji na tabeli više greši u poslednje vreme. Inače, Sevilja je poslednji, avgustovski meč para u prvom kolu Primere dobila sa 2:1. To ne znači ništa, pa bi fiks na pobednika, kao i nešto realniju GG igru radije izbegli, nego ga servirali u etar kao tip za preporuku.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.97)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 21:00
Nott.Forest - Man.Utd.
ID: 6971496

Osam puta su se dva kluba sastajala u svim takmičenjima od tada i tim iz Vest Bridžforda samo jednom je uspeo da ostane neporažen. Od preostalih sedam duela Junajted je šest dobio sa minimum tri gola razlike, baš kao što je slučaj bio pre mesec dana u prvenstvu. Zbog toga, dvojci dodajemo nešto golova.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (1.95)
Za izbegavanje
GRČKA - KUP | 18:30
Aris - Olympiakos
ID: 6972143

Ovo je drugi meč, a na prvom Olimpijakos je slavio s minimalcem. Utakmica je po posedu lopte bila skoro egal, ali je Olimpijakos bio konkretniji. Od Arisa se očekuje da sada zaigra agilnije, kako bi stigao zaostatak i eventualno uhvatio grešku Olimpijakosa. Mi se ovde ne bi zaletali, pa izbegavamo dvojku u širokom luku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Werder - Union Berlin
ID: 6971187

Verder je izgubio tri uzastopna meča. To domaćinu smeta, pa će protiv Uniona koji je treći na tabeli i svakako kvalitetniji tim, uprkos greškama u poslednje vreme igrati na sve ili ništa. Inače Berlinci su poslednji meč para dobili sa 3:1. Odlučili smo se za realan tip na golove.


Ukupno golova

Tip: 2-4 (1.5)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Augsburg - M' gladbach
ID: 6971180

Augzburg je uzeo samo jedan bod sa prethodnih pet mečeva. Biće ovo prilika za M’gladbah slavi u gostima, pošto je imao tri kiksa sa proteklih pet mečeva.Poslednji susret para od pre skoro godinu dana dobili su gosti večerašnje utakmice sa 3:2. Pošto Mozzart kvota na ovaj tip raste, mi je svrstavamo u predložene pokušaje.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Fiksevi dana
MAROKO 1 | 20:30
Wydad Casablanca - Maghreb Fes
ID: 6974386

Vidad je neporažen na četiri minula okršaja, dok je njegov današnji protivnik Magreb Fes bez pobede u poslednja dva okršaja. Interesantno, na 18 od 19 proteklih duela Vidada i Magreba nije bilo više od dva gola. To nas mami ka odabranom tipu.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.41)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 21:00
Utrecht - Excelsior
ID: 6971536

Ekscelzior teško da može do mesta u evropskim takmičenjima. Tim iz Roterdama doživeo je četiri poraza u poslednjih sedam ligaških mečeva.Utreht se bori za priliku da se takmiči u Evropi. Trenutno su na osmoj poziciji, a pošto su kvote na ovom paru bustovane, idemo na jedinicu uz makar jedan gol uprvom poluvremenu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.65)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara