Markus Rašford (Engleska) i Kasemiro (Brazil)
Markus Rašford (Engleska) i Kasemiro (Brazil)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Stradanje Brazila na Vembliju

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.24. | 11:36

Pročitajte nekoliko predloga za 23. mart…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:00
France - Germany
ID: 7975763


Nemci su u septembru u Dortmundu dobili Francuze sa 2:1. Priznajemo da je to bilo iznenađenje za nas jer su Galski petlovi i tada bili u mnogo boljoj formi nego protivnik. Tradicija međusobnih okršaja na strani je izabranika Didijea Dešana, pa ćemo i mi da im damo prednost.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:00
Denmark - Switzerland
ID: 7975722


Švajcarska se mučila u kvalifikacijama za EURO i jedva je izborila put u Nemačku. S druge strane, Danci su posao odradili bez većih trzavica i igrama su podsetili na period s prethodnog EP, te bi na ovom gostovanju mogli da trijumfuju. Ipak, najbolje je da se odlučite za GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.82)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:00
Tunisia - Croatia
ID: 7975090


Tunis i Hrvatska sastaju se u Kairu, a selektor Vatrenih Zlatko Dalić izjavio je da on i njegovi izabranici neće zanemariti rezultat na ovom okršaju, bez obzira na kadrovske probleme. Smatramo da bi ovde trebalo da dođe dvojka pošto su naše komšije veoma kvalitetna ekipa.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.58)
Fiksevi dana
ENGLESKA 3 | 16:00
Northampton - Derby
ID: 7975565


Derbi se bori za direktan povratak u Čempionšip i trenutno mu dobro ide - drugi je na tabeli sa samo pet bodova manje od vodećeg Portsmuta. Domaći su u sredini tabele, niti imaju razloga za brigu, niti mogu da se nadaju nekom uspehu. Forma im je loša, pa je dvojka najrealnija.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.52)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:00
England - Brazil
ID: 7975762


Brazil je vezao remi i tri uzastopna poraza, što mu se nije desilo od jula 2001. Englezi igraju odlično, pa im zbog svega navedenog dajemo ulogu favorita na Vembliju uprkos izostanku povređenog kapitena Harija Kejna, a očekujemo i 2-3. Kvota na ishod zaista je primamljiva.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
R.Ireland - Belgium
ID: 7975723


Od juna 2022. i utakmice sa Škotskom Irska nije dobila nijednu ekipu iz višeg ranga evropskog fudbala. Belgija je i bez kapitena Kevina de Brujnea prejaka za svog domaćina i dvojka, koja odlično plaća sasvim je realna. Ukoliko jurite još bolju kvotu nadogradite je sa 2+.



Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Slovakia - Austria
ID: 7975735


I jedni, i drugi prilično ozbiljno shvataju prijateljske mečeve. Međutim, trebalo bi da znate da Slovačka nije poražena na svom tlu punih 13 godina, pa iako Austrija ima veći rejting dvojka je najmanje verovatna. Naša prva opcija je kombinacija 1X&2+, ali razmislite i o KIXVPPX.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&2+ (2.2)
Za izbegavanje
ENGLESKA 4 | 16:00
Doncaster - Forest Green
ID: 7975593


Bez obzira na to što Donkaster ima 13 bodova više nego protivnik, koji se nalazi u zoni ispadanja, mi bismo bili veoma oprezni sa ovom utakmicom. Forest Grin je u poslednje vreme odigrao nekoliko vrlo dobrih partija sa nezgodnim ekipama, pa ima razloga za nadu. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara