Gol Đorđana de Araskaete (Flamengo) na meču sa Al Hilalom
Gol Đorđana de Araskaete (Flamengo) na meču sa Al Hilalom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Flamengov ples za finale

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.02.23. | 11:22

Pročitajte nekoliko predloga za 7. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KLUPSKO SVETSKO PRVENSTVO | 20:00
Flamengo - Al Hilal
ID: 7007030

U pitanju je prvo polufinale svetskog klupskog prvenstva koje se održava u Maroku. Jasno je da je aktuelni šampion Južne Amerike favorit protiv poslednjeg osvajača azijske LŠ, ali Al Hilal je već napravio dobar rezultat eliminacijom Vidad Kazablanke. Keca bi moglo da prati 2-4.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Salernitana - Juventus
ID: 7007198

Bez obzira na sve probleme sa kojima se suočava Juventus, izabranici Masimilijana Alegrija moraju da pobede na ovom gostovanju jer im je neophodno da povrate stabilnost pred nastavak takmičenja u Evropi (sledeće sedmice ugostiće ekipu Nanta). Međutim, ne očekujemo goleadu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Fiksevi dana
NEMAČKA - KUP | 18:00
Sandhausen - Freiburg
ID: 7007147

Poslednji bundesligaš kojeg je Sandhauzen eliminisao iz Kupa na svom terenu bio je Nirnberg, ali to se desilo pre gotovo deset godina. Frajburg je lani dogurao do finala i ozbiljno će shvatiti svog protivnika, pa tipujte na dvojku, bez obzira na visok poraz gostiju u Dortmundu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
HOLANDIJA - KUP | 18:45
AZ Alkmaar - Utrecht
ID: 7006655

 

AZ i Utreht su pre desetak dana odigrali spektakularnu utakmicu, punu preokreta i sa čak 10 pogodaka, po pet na obe strane. Dakle, GG3+ i GGIVGGII su tipovi koji odmah upadaju u oči, s tim da ovog puta predviđamo slavlje Alkmarovaca, koji su poslednji put osvojili Kup 2013.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Blackpool - Huddersfield
ID: 7006562

U pitanju je derbi začelja tabele Čempionšipa i nije lako pričati o favoritima kada i jedni i drugi igraju očajno. Ipak, Blekpul je nedavno bio vrlo ubedljiv protiv premijerligaša Notingem Foresta u FA kupu (4:1), a i domaćin je, pa mu dajemo malu prednost. Kvota je odlična.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
NEMAČKA - KUP | 20:45
Eintr.Frankfurt - Darmstadt
ID: 7007165

Darmštat nije slučajno kandidat za ulazak u Bundesligu, a pritom je jesenas u ovom takmičenju iznenadio Menhengladbah i želeće da se dokazuje i protiv jedne od najjačih nemačkih ekipa. To obećava GG, ali kec ne bi smeo da izostane, a vredelo bi da rizikujete sa kombinacijom.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (2.9)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 20:45
Fleetwood - Sheffield W.
ID: 7006625

Sove su pre desetak dana bile apsolutni favoriti, što zbog činjenice da vode na tabeli Lige jedan, dok je protivnik u njenoj donjoj polovini, što zbog drastično različitih formi, što zbog boljeg međusobnog bilansa. Sada bi trebalo da trijumfuju, međutim, uz malo pogodaka.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Za izbegavanje
ENGLESKA 4 | 20:45
Crewe - Leyton
ID: 7006253

Na prvi pogled ovde ne bi trebalo da imate problema. Lejton Orijent vodi na tabeli sa četiri boda više (istina, i dve utakmice više) od najbližeg pratioca Stivenidža, dok je domaćin daleko ispod. Ali je Kru u poslednje vreme sklon remijima, a rival ne blista. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara