Komentari na vest

Prelazni rok protiče mimo Partizana: Najavljena tri zimska pojačanja nestala u snegu

P

PFCPFC

pre preko 1 godinu

A možda bi Vazura trebalo da ode već jednom
g

gost 1944

pre preko 1 godinu

Koliko su vucela i vazura , namerno pisem imena sa malim slovima , nisu zasluzili da im pisem po srpskoj gramatici , koliko su ukrali evra mogli su kupiti kompletnu prvu momcad FKP . Ali doce vreme morace sve da vrate sto su ukrali ili ih ceka dozivotni zatvor . Smrt lopovima ziveo nas FKP i ostali klubovi Partizana .
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Idemo lagano ka dnu tabele.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

petric se pita kolko i moja macka u nasoj kuci . Vazura gleda da dovede za dz i ne plati a na kraju ce nas "osveziti" lolom ili jojicem
V

Von

pre preko 1 godinu

Netreba uopste ici na utakmice pa nek Petric i uprava gledaju.I onako smo dohvatili dno.
s

slazem se

pre preko 1 godinu

da, dok ova uprava ne ode
N

N.

pre preko 1 godinu

Pojačanja su uvek dobrodošla, ali niko ne može da garantuje da će se ta pojačanja uklopiti. Partizan bi najveća pojačanja trebalo da dobije iz sopstvenih redova. Pre svega u vidu Pantića, Jovića, Baždara, Fejse Belića i ostale plejade mladića koji čekaju svoju šansu.
J

Jo snt

pre preko 1 godinu

Ja sam lud i j.... kao Robin Hud
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sta ce Partizanu pojacanja kad je Gordan Petric rekao da Partizanu pojacanja nisu potrebna.
Z

Zoran Pfc Ilic Lomnica

pre preko 1 godinu

Ja neznam cemu ovakvi naruceni tekstovi i udari na upravu koja radi posao ivise nego korektno da u ovoj sumljivoj ligi nas odrzi pri vrhu koliko mogu. Samo jako, jer mi smo Partizan i naj smo jaci.
Љ

Љубо

pre preko 1 godinu

Вратите Лолу из Морнара :-)
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

nemoj dvaput da im kazes
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Kažite mi nešto novo. Svaki prelazni rok se najavljuju pojačanja i "velika rekonstrukcija rima" i na kraju ništa! To se ponavlja već godinama! Onaj Đura je za vas bio doktor, uprava napolje!
T

TrebaSamoJedan

pre preko 1 godinu

Klubu za koji igra Rikardo koji je Mesi i Kejn zajedno i nije potrebno pojačanje:)))) Eventualno da se dovede Bugarski Bebeto i to bi bio tim snova za osvajanje drugog mesta:)))
V

Vladika

pre preko 1 godinu

Ganjani se uhvatili za ZiDjin kao muve na g..o ! Mrznja zaslepljuje i ne misli se svojom glavom,vec prepisuju poturene komentare od likova koji su angazovani.
o

onaj ko mi obrisao

pre preko 1 godinu

Komentar,da se javi,dobio je besplatno pusenje kurca,pa da mu ne oropadbe...

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Zvanicno od vaseg cenjenog lista ....Budzet partizana 23 m budzet Zvezde 7.7 m :) Za kosarku posto neko smatra da je ovde neko lud...
G

Gost daki 1

pre preko 1 godinu

To i jeste sustina vec 10god najvecih Lopova VAZURE I VUCELE!!! Da najavljuju nesto od cega nema nista. Sta rade oni tu jos!!!???
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Rade ono sto im je naredjeno i zbog cega su dovedeni na celo kluba.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

jelenko p@ pa,sta ti mislis da su na celo i zvezde i partizana,ikada stajali neki koji nisu dovedeni ili postavljeni.... klubovi su drzavni i ona i odredjuje ko ce da ih vodi....
M

Markoniii

pre preko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE....OSTAVITE NEKOM SPOSOBNOM,A NE PODOBNOM...HVALA
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Sa ovakvom upravom to je postalo uobicajeno.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Zar nekome još uvek nije jasno koja je uloga Partizana u ovom sistemu koji je na snazi već 10 godina!? Posao ovih smešnih likova koji su instalirani da vode Partizan jeste da budu DRUGI na tabeli i da ne talasaju! Od države se dozira Partizanu taman onoliko koliko je potrebno da klub funkcioniše bez nekih velikih finansijskih problema, na taj način se klub i “navijači” (huligani koji završavaju razne prljave poslove za vlast) drže na uzici, kako u fudbalu tako i u basketu. Prvorođeni izađe i trabunja nešto na TV o jednakoj državnoj pomoći klubovima u košarci OVE SEZONE, što blage veze sa istinom jer je budžet KK Partizan u ovoj sezoni za 3 miliona EUR manji od budžeta KK CZV, a to će da se vidi u APR za par meseci kada izveštaji budu javni. Nije ga blam da priča kako Zvezda plaća porez redovnije od KKP, a u tu Zvezdu unazad 10 godina država uletela preko 40 miliona EUR dok je KKP 2017 bio na ivici gašenja. Ovo je jedan bolestan sistem koji će da doživi kolaps sa promenom vlasti, jer sport ne može da funkcioniše tako što će vlast da odlučuje ko će osvajati titule. To je bolesno bilo i pre 20 godina, i sada je. Sportu je potreban reset u Srbiji, inače ćemo doživeti sudbinu Bugarske u svim sportovima
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

To je to. Kako FK, tako KK. Sa jednom razlikom: kada se jednog dana bude izmakla stolica, pad će im biti mnogo teži.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Sefe, u kosarci ZVANICNO imate 3x veci budzet od nas. I tu sva ova tvoja teorija zavere pada u vodu.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

I da, drzava u poslednjih 10 godina uletela u Zvezdu 40 miliona a u Partizan samo u poslednjih godinu dana blizu 60 miliona, a prethodnih dobijali koliko i Zvezda. Pa sad ti vidi.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Koji su ovo spinovi o 60 miliona?!Sta je ovo ljudi?!
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

@Sima - nije to spin. Prosle sezone je uslo preko 20 miliona, ove sezone preko 30. Jos je vas Ostoja kukao kako nemate 40 miliona. Zajedno, za malo jace od godinu dana, blizu 60 miliona.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Koja tri, to je zvanicno za KK Hudfakarju... O fudbalu je suvisno da se prica, kad Terzic lagano prica kako 30 miliona imaju na raspolaganju... A kada ode baron od Cipuljica, gasenje...
Q

QwertzPa013

pre preko 1 godinu

A da se vratimo pre ovih, pa pre onih, sto se tada nisi bunio? Bilo lepo da se prave 'trejdovi' Milos Vujanic za Borisa Bakica? Zvezda kad je ugnjetavana nije imala sponzora, vi zato imate najboljeg trenera u Evropi, dokazane strance, ne razumem poentu kukanja? Jel vam neko ne dozvoljava da idete na stadion i smenjujete fk upravu? Ima Nikola Kojo jednu recenicu u filmu Lepa sela lepo gore, ...svima vama postenima...
F

F07 Pantić i Tegi

pre preko 1 godinu

Zato Ostoja troši i za fudbalski...
b

batabane

pre preko 1 godinu

Naravno i 100 % se slazem sa Petricem da nije dobro ni potrebno gomilati igrace.Ali treba i on da se 100% slozi sa vecinom navijaca koji vide precizno da 7-8 igrača nemaju kvalitet za Partizan i evropska takmičenja.Dakle ne treba Partizan da dovodi nove igrače,ali ovih 7-8 ,koji neopravdano primaju platu u Partizanu,treba pod hitno zameniti.Kad ovi igrači igraju,oni i ove bolje vuku nazad i umanjuju njihov kvalitet.Neke od njih treba prodati posto zasto,i pojačati te pozicije.Moje vidjenje da Partizanu treba bolji od ,Popovica,Filipovica,Sanicanina,Fejse,Meniga,Pavlovica,Jovica i mozda i Traorea .Tako bi stvorio prostor i u sastavu i u finansijkom smislu,za dovodjenje novih igrača ,pojačanja.Najpre pominjanog Hazizu,koji se vidi da je vrhunski igrač.Sto se zamene za rezervnog spica Pavlovica tiče,mozda bi bivši omladinac Partizana ,Igor Zlatanovic bio pravo resenje,ili Djordje Jovanovic.Stopersku liniju treba ucvrstiti sa recimo Nastasicem,sto ne.Jer da se ne lazemo,pobede u evropskim utakmicama, donose i veliki novac,a ako ga želis uzeti,moras i da ulozis.A ne ajde dobri su momci neka ostanu ,a i da ne ulažemo vise.Nema tu uspeha,na srecu,nema nista.Jos bi ih i postovao za ovakve poteze,kada bi uzimali odgovornost za njih.Ali oni ,Boze sacuvaj.Kad se ispostavi da su izgubili ispali,oni se prave ludi.Krive vreme i srecu,a sto su se kockali i izgubili nema veze,idemo dalje.Kad se navijaci ljute i kritikuju zbog propusta,oni ih nazivaju izdajnicima koji ne vole klub,a bice da je suprotno.Zato sada, kad ima i dobar broj odličnih igrca,upravo sada , je vreme za pojačanja.jer dobro je kad se menjaju 5-6 igrača ,a ne 15-16 igrača.
S

Samo malo

pre preko 1 godinu

Traore je odličan. Ne znam šta više očekuješ od zadnjeg veznog koji ima kondicije i snage da trči i vuče napred loptu,podeli siguran pas, čita igru ali i da preseca protivnička napade što mu je glavni zadatak. Pavlović tek treba da pokaže šta ume, a za desnog beka se nema para, tako da treba Filipovića doterati u formu i rešeno. Za ostale igrače se slažem, npr Fejsa penzija, s tim da Joviću cena može samo da se penje ukoliko pokaže da je napredovao, treba mu davati samo minute. Menig slab, prodaja, Popović rupa takođe prodaja, još i Saničanin da se proda i dovede zamena, i onaj što glumi desno krilo a nema kvaliteta (Lutovac), treba to sve da se uvali nekome i da se dovedu dva kvalitetna igrača na pozicijama desnog krila i desetke. I da se dovede jedan kvalitetan golman... Tako bih ja uradio.
b

batabane

pre preko 1 godinu

@Samo malo... zato sam i napisao ,možda i Traore.Zato sto je sve tačno kako si ga opisao.Ali smatram da veznu liniju treba rasteretiti,ostaviti vise mesta Belicu,Panticu ,Bazdaru .A Natho je ipak neprikosnoven,i iznedju Andradea i Traorea ,po meni ipak Andrade.Znaci delim tvoje mišljenje da je Traore pristojan igrč,i kako bas kažes,čvrst defanzivno,jak na lopti ,i zna da vuče napred.Ali jedino se nebih složio sa tobom za Filipivica.Deluje snazno ,ali nema čvrstinu,slab nedorecen,Zivkovic je za njega klasa.
R

RioR

pre preko 1 godinu

Najvece zimsko pojacanje bi bilo da kompletan rukovodeci kadar zauvek napusti Partizan
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Pravo u centar!!! VOLIM PARTIZAN
G

Gostza

pre preko 1 godinu

U tome je trenutna razlika ozmedju Zvezde i Partizana: onaj razbojnik Terzic jaca Zvezdu, ili bar to pokusava. Ova nasa "jagnjeca brigada" ipak ostaje u domenu kokosara, koja ce za saku cvaraka, vec sad da pokloni Bazdara. Kakva bre pojacanja?!?
a

a5cz

pre preko 1 godinu

ja kao zvezdas vam kazem da se ne nadate. Niko nece da dodje u Zvezdu koja dominira ovde vec godunama i redovno igra evropu a vi se nadate za neko bum pojacanje. Mnogo se krade ljudi, nasi timovi su nekad bili odskocna daska za evropu, sad vise nismo ni to. Moze da dodje neko ko zavrsava karijeru ili kome du povrede unistile karijeru. isti slucaj kao i sa Zvezdom, nebitno sto je "trenutno" bolja. Ne nadajte se ljudi i ne trosite svoje zivce zbog lopova, oni su napravili ovo danas. toliko.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ovo sam pricao jos pre dve godine, a evo i sad cu. Partizan ako misli da nesto uradi treba da uradi ono sto je uradila Zvezda nakon 2017. Da dovedu dobrog trenera, da se batale jurnjave za titulom, i da izadju i kazu "sledecih X sezona ne jurimo titulu, pravimo reorganizaciju tima". I onda da krenu da dovode igrace kao Zvezda tada - one koji subuglavnom domaci, uglavnom jeftini i uglavnom dobri za nasu ligu ali ne i najvisi nivo fudbala, da se ubace pravi talenti iz omladinske skole. I za par sezona da zapravo bore za titulu. Ali znamo da ce oni da jure neka skupa pojacanja koja to zapravo nece biti i da ce opet da prete napadom na titulu a da nemaju kvalitet ni za trece mesto.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Da li misis da mi to smemo da uradimo?!Ti si imao Savu koji je oziveo Sumu,iskopao Sadika,pronasao Asana.U derbijima urnisao zvezdu do placa Gobeljica ispod severa i onda se ukljucila masinerija u Novom Sadu da bi nama Sanicanin kad je dosao kod nas rekao "Nije bio faul nad Sadikom"?!I onda nam je istaliran Ser Flora,oterani Suma,Asano,Sadik prodat ispod cene i ostalo je istorija.
N

Nicker

pre preko 1 godinu

Hahaha pa sta mislis od cega da prezivimo za tih X sezona ako budemo igrali sa omladincima i domacim igracima iz nase lige? Necemo biti ni medju prva 3 u ligi tako da nece biti ni evrope,a bez plasmana u evropu ostajemo bez blizu 5M evra... I gde da prezentujemo te mlade igrace ako ne igramo evro takmicenja? Da nece skauti putovati u Surdulicu da ih prate?
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Simo brate, mani se teorija zavere. Pa doveo je Savo sve njih. Ali doveo Sumu za 2,5 miliona, doveo Sadika za skoro 2 miliona, doveo Asana za milion. Dakle, nije se bas bavio samo skautingom, vec je ulozio ozbiljan novac u ta pojacanja, i to u vreme kad Zvezda nije placala igrace toliko. Ja pricam o dobrom skautingu a ne ulaganju miliona. A realbo, niko od njih nije vredeo te pare, narocito Suma. Drugo, u Novom Sadu je nicim izazvan napravio cirkus, Suma skroz opravdano dobio crveni, Savo isto tako skroz opravdan crveni, cak je i taj Sadik trebalo da dobije crveni ali vam onaj vas progledao kroz prste. To sta je Sanicanin pricao (ako je pricao, jer ne znam) je njegovo licno misljenje. A ta vasa jedina pobeda u derbiju je dosla nakon kradje i cistog ponistenog gola Zvezde, i jos nakon sto je Zvezda par dana pre toga igrala LS i izasla u derbi sa nekom postavom i formacijom koju nikad pre ni posle nije igrala. O sastanku sudija, tadasnjeg predsednika saveza Kokeze i predstavnika Zvezde i Partizana pred samu utakmicu necu da trosim reci. @Nicker - bicete u prva 4 svakako jer imate dovoljno dobru logistiku da uvek mozete da budete u prva 4, i da igrate Evropu, pa samim tim i da imate gde da stavite igrace u izlog. Ali opet masis poentu, ne treba da prodajete te igrace odmah, vec da od njih fudbalski izvucete maksimum pre nego sto ih prodate. Igrali biste isto takmicenje koje i sad igrate, samo sto vas igraci ne bi kostali Boga oca vec mnogo manje, i moglo bi da se tih par godina ulaze u tim koji ce onda da preuzme dominaciju od Zvezde ili bar da bude ravnopravan Zvezdi, ako se sve uradi kako valja. Ako se secas, Zvezda je tad dovodila igrace iz Moldavije, druge ruske, trece italijanske i nemacke lige, iz domace lige, igrace bez minutaze u nekim boljim klubovima. Ali je imala i odlicnog trenera! To je recept i za vas napredak. Samo treba da se zasuku rukavi, i da se radi. I da se ne sanja titula bar 2 sezone, vec da se klub postavi na zdrave fudbalske osnove.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Pa jesu li legle pare od sponzora? Ne treba pojačanja a minus 10. Znači Petrić zadovoljan. SUPER.
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

E moji grobari sta nam napravise od kluba poltroni. A sta vise mi cekamo?? Za Zeku i Bjeku smo nosili kovcege, hteli da ih sahranimo. Dok ova dvoica sahranise nam klub. Naravno mislim na dvojac Vazura Vucelic. Pre neki dan ovaj ne znam kako da ga nazovem,Vazura kaze" Dobili smo Glavnog Sponzora,hvala presedniku. Jadnik za tih 1,5M ne moze da dovede ni osrednje krilo iz Izraela nego traze 2 M.Klub nam vode do propasti. Dok se podno tenka sioa i sipa para sa raznih adresa, mi smo zadovoljni sa Sponzorom Kineskim od 1,5 po sezoni???Sto se bekad zvezdasi ne zahvalise Tadicu gde im je jos pre 12 godina doveo Sponzora za 4,5Miliona po sezoni. To vam je sad kao da su nama doveli sponzora od najmanje 6,7Miliona po sezoni. Ako ne vidite gde ovo ide, onda i ne treba da nam postoji Partizan.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Сипа,сипа ...за ултра скупим играчима ЛЕ па ЛШ...Жуле Стојковић трећа лига Немачке,Родић крила совјетов или који клуб већ,Јовичић Амкар,Доналд Мордовија,Савић Шериф....
G

Gargojle

pre preko 1 godinu

Stalno brkate namerno ili iz neznanha ni tadić ni Srbija nije dovela Gasprom. Odlazak u Rusiju i kontakti sa Putinom su doveli Gasprom Zvezdi. Gasprom je Ruska firma i daje ruske pare a ne srpske. A vi od kineza dobiste srpske pare, od nas poreskih obveznika. Kad shvatite istinu biće bolje i za vas i za nas...
G

Gost2

pre preko 1 godinu

nije Tadic doveo sponzora od 4,5 milikna nego Skundric. A taj VAŠ Tadic da se pitao, sad azvezda ne bi ni postojala, nego binu Areni zavrtao rukave slaveci uz vas KK.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Zato sto taj sponzor nije placao 5 miliona vec 2. Tek je od ove sezone 5, tako da, los ti je spin.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Sve tacno od reci do reci!!! Sve ulizice, poltroni i lopovi... SRAM VAS BILO!!! VOLIM PARTIZAN
7

70-tih

pre preko 1 godinu

Čekaju da im država uplati neki novac.....
S

Sf

pre preko 1 godinu

I rezultati im se podudaraju, uvek drugi, doduse neko i omane od njih pa budu i treci. Uglavnom jedno je isto, gledaju godinama u ledja Zvezdi.
D

DDz

pre preko 1 godinu

Nikome nije u cilju da se partizan pojaca, zna se ko mora biti prvi, zna se cija je uprava u fk i kk.Partizan nece biti sampion ni u jednom sportu dok je usna na vlasti.
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Ta "Usna" vam je platila licencu i rešio neki dug od smešnih 250 000.... Nije vam niko kriv što držite one spodobe na vrhu kluba već godinama a rezultata nigde, samo promaja duva
D

DDz

pre preko 1 godinu

A sta je sa vasim dugovima u fk i kk, gde ste vi bili dok on nije dosao na vlast?KK 11 miliona dug a fk preko 50 miliona kako su te pare dosla na pozitivnu nulu to mi objasni?
G

Gost82

pre preko 1 godinu

Ljudi lagana prica . zvezda sada uzima titulu , pa ruse stadion na 3-4god. za to vreme partuzan ima da bude sampion drzave jer zvezda nema gde da igra , mislim ima ce ali to nije to , nema profita od karata ....... ,i onda zvezad dobina nov stadi. pa ponovo 2-3god.prva u drzavi , pa ce neki izbori neka sranja pa ce ce partizan da bude prvi i tako u krug . Za koga god da navijate tako ce da bude , mozemo samo svi da se nerviramo a oni trljaju ruke
G

GrobarNS

pre preko 1 godinu

Vujadina mi je najvece zadovoljstvo citati u ovoj napacenoj,namucenoj, ucenjenoj Srbiji 💪
1

118d

pre preko 1 godinu

Fk Partizan je toliko tuzan klub prethodnih 5 sezona da se to ne može opisati ni jednim pridevom, ni jednom metaforom. Eventualno - slikovito rečeno, probili su dno odavno i još padaju dole i dole, ne nazire se kraj....
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Ako nema za pojacanja, neka kaze... A ovo ne lici na njega, da prica jedno, pa drugo, plus cuva ledja onom glavatom ma*munu Vazuri. Da nemamo Natha, Rikarda i pogotovo Dijabatea, koji je srecom kod nas i najbolji stranac u ligi, bili bi iza Cukarickog koji je ocajan...
S

Sf

pre preko 1 godinu

Po cemu je Dijabate najbolji stranac u ligi, odigrao 3 dobre utakmice ukupno. Smesan si. Mora duze da igra i nesto osvoji pa tek eventualno nesto da pricas o njemu. Plus da igra makar u ligi uefa a ne u trecerazrednom takmicnju, naravno i u derbiju da se vidi. Daleko je on od najboljeg.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Sad se dovode pojacanja za Evropu a ne mesec dana pred. Tako imas vise vremena da ih uigras.
M

Mitoglu

pre preko 1 godinu

Vazura da kaže da je januar, ja bih morao da pogledam u kalendar da proverim je l' istina. A i nema se za pojačanja, ide se u Moldaviju, ne plaćaju se moldavke Hazizom
G

Gost5533

pre preko 1 godinu

Cela ta prica oko pojacanja je nerealna.Jednostavno,namo novca,a da bi se malo umililo navijacima,sa vremena na vreme se potegne ta prica.Za funkcionisanje kluba treba 15-20 mil eura godisnje.Od sponzora nemamo ni petinu,nesto evropa donese,prodaja slaba...jednostavno,nemamo.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Pa dosao je Jojic, neizmerno jako pojacanje. A tu je i ono mitsko biće na poziciji zadnjeg veznog, zvani Fejsa.
G

Gostlizekost

pre preko 1 godinu

ni taj muceni jojic nije jos potpisao i pitanje je hoce li
R

Ris

pre preko 1 godinu

I za onog Cimirota su govorili da će doći u Januaru pa ništa izgleda ni od njega.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Poenta cele priče...Gde su pare?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Dobili ste pare. 1.5 milion od novog sponzora. Sad lepo kazi "hvala gospodine predsednice"
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Nisam zainteresovana strana! Znam vrlo dobro šta i koliko! Mene samo iritira ovolika količina laganja i foliranja!
G

Goksi dron

pre preko 1 godinu

Šta će im pojačanja kad imaju vanserijskog talenta Vanju Vlahovića! Dečko treba pružiti šansu.
R

Run and gun

pre preko 1 godinu

Šta ti vredi talenat kada pre nego što odigra nešto ozbiljno u dresu Partizana bude prodat preko "prijateljske" linije. Moje pitanje je, zašto Partizan ne radi kao Dinamo iz Zagreba, ostavi igrača, odigra kvalitetno u Evropi i onda ga proda. Problem je što uprava razmišlja kratkoročno, uzmi pare i beži.
C

Cer

pre preko 1 godinu

Nema spasa dok ova uprava ne ode ovo je potpuni pakao sa vazurom i ekipom
e

ercov

pre preko 1 godinu

Jedini normalan komentar koji sam procitao.
e

esex

pre preko 1 godinu

Da nemaju dijabatea i rikarda bili bi jedva cetvrti..gde je ta skola,gde su mladi naslednici vlahovica,mitra,pavlovica..opasna kriza drma partizan,kako novcana tako i kadrovska..a bilo bi lepo da imamo dva tima u ls kao u kosarci..zvezdi treba jos koji kvalitetan igrac za ls a partizan je po trenutnom timu miljama daleko..
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

A ko da ih stavi u tim?!Mali Stevanovic da gol u derbiju bata Djorin pulen ga zalepi na klupu,Terzic pogodi stativu u derbiju opet klupa,dovodimo Belica kao bonusa a Bazdar greje klupu.Jednoga dana neki nece moci ni na autokomandi da skrenu ka stadionu.
G

Gostiba

pre preko 1 godinu

sveli se na nivo cukarickog,samo cukaricki daje plate
N

Nekoiznutra.

pre preko 1 godinu

Partizan duguje za ovu sezonu tacno 1,5m e za porez. Pare koje kinezi uplate su te iste pare kojima se njima odbijaju za porez kroz drustvena ulaganja. Te pare bi od kineza otisle za potez ali ovako idu okolo preko partizana a njima se to smanji. A pojacanja zna se samo ona za dz.
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Gordane, ako nesto kazes drzi se toga.Nemoj menjati pricu kako vetar dune.Ako para za pojacanja nema onda lepo reci da nema a ne da pokrivas nesposobne ljude oko sebe.
b

bergamo

pre preko 1 godinu

Pristao je na Vazuru i Vucelu i za mene je poput njih,dzaba neosporni sarm i igracka karijera sa djavolom se ne saradjuje ....isto vazi za Kralja...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ko da skautira igrace?!Ivica Kralj i Milivoje Cirkovic?!Nasem treneru je ovo prvi put u karijeri da je docekao polusezonu pa covek ne zna kako da se ponasa u prelaznom roku.
K

Kokaniđa

pre preko 1 godinu

"Nasem treneru je ovo prvi put u karijeri da je docekao polusezonu pa covek ne zna kako da se ponasa u prelaznom roku." Hhaahhaah pa ovo je komentar godine. Nasmejao si me do suza. Živ bio 🍺
k

kakalamba

pre preko 1 godinu

Ulazimo u poslednji stadium unistavanja i ponizavanja Partizana.Laku noc Grobari,uskoro cemo navijati za Partizan kao za lokalne klubove iz manjih mesta koji igraju po Srpskoj ligi,Zoni i nizim rangovima...
J

Jaaaaadni

pre preko 1 godinu

Jadni vi nije kao da ste dobili novog sponzora pre dva dana
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

To se kaže. Vraćate se tamo gde vam je i mesto.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Jel vidis za sta sluzi ZI-DJIN?!Da mogu da nam kazu "ali dao vam je sultan sponzora".
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Stig'o Jojic, pa gde ces bolje od toga....
s

slavuj

pre preko 1 godinu

Već sam komentarisao Petrića, flegman bez emocija, sve mu svejedno jer zna da mu je pozicija sigurna,ne zato što je stručnjak već zato što niko neće u klub u ovakvom stanju. Šta god se desi on hladan kao špricer ,za sve ima opravdanje. Svoju stručnost je pokazao ispadanjem iz kupa, kao i gubitkom bodova na JNA gdje su mu davali golove ekipe koje po 7 kola nisu ugurale loptu u gol na gostovanju. Deset bodova na polusezoni zaostaješ i kažeš ne trebaju mi novi igrači mi smo puni. Jeste puni, ali Lutovac, Fejsa, Šehović i mnogi drugi bi mogli igrati rekreativno , a ne baviti se ozbiljno fudbalom i za to još biti dobro plaćen. Cimirot im ne treba, štoper takođe, zadnji vezni, tu smo puni rekreativaca , a i golmani ne ulivaju povjerenje. Pop je posijao dosta bodova, linijaš nesiguran.... Novca nema, duguje se za porez, duguje se i bivšim igračima, stadion se raspada. Prokišnjava, na sve strane se vidi armatura,propada beton. Reflektori samo što ne padnu i mnogo toga još. Uprava ,zvana hvala predsjedniče , ne odgovara nikome. U skupštinu su ubacili poslušnike, na tribinama preletači sa sjevera, Banjice, svi sa policijskim dosijeima. Svi vole Partizan, kažu, ja samo dodajem, do poslednje pare.