Komentari na vest

Pričali su da je najgori tim u grupi, a Kamerun dobio Brazil: Srpski dželat matirao i Titeove rezerviste (VIDEO)

B

Belli

pre preko 1 godinu

Haah i neko reče juče zašto bi Brazilci puštali. Svi živi kalkulišu gospodo, bilo i biće. U svakom slučaju bolje i da smo izgubili nego da nismo prošle zbog pobede Kameruna..

goranc333@gmail.com

pre preko 1 godinu

Kako neko pored nas da bude najgori?
с

сармат

pre preko 1 godinu

Да ли ови из Звезде могу довести овог Абубакара макар на позајмицу...
S

Sport15

pre preko 1 godinu

Mogu I Ronalda da probaju 😂 Mnogo nerealno, pogotovo nakon ovog Sp.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Ja pre nekih 4 dana napisem, a sta ako Brazil izvede rezervnu postavu i izgubi sa minimalnih 1:0 od Kameruna, i dalje ce biti prvi jer imaju dobru gol razliku i pobedu protiv nas i Svajcaraca, onda ce oni i Kamerun proci dalje ukoliko Svajcarsku pobedimo sa jednim golom razlike, pa ce nam mozda trebati dva gola razlike. Na taj komentar se javi neki balavac kome je ovo mozda prvo svetsko prventvo koje gleda i kaze, sta lupas, Brazilu je bitna pobeda jer nece da rizikuje prvo mesto. Na kraju se ispostavi da je on lupao, a ja bio u pravu. Decko ako citas ovu poruku, ja pratim svetsko prvenstvo od 1994 godine kada sam imao 9 godina, i znam kako funkcionise Brazil sa Afrikancima vec duzi niz godina, tamnoputa su to braca, i ako jednom trebaju bodovi, a drugom ne, brzo ce se oni dogovoriti. Na svetskom prvenstvu niko ne igra za pare u individualnom smislu, od toga samo fudbalski savezi imaju korist. Sreca po Svajcarce sto su nas dobili pa su prosli dalje.
A

Aruna Dindane

pre preko 1 godinu

Tako to rade sve reprezentacije,taktiziraju,ne igraju uvek istu taktiku,kalkulisu,pustaju,ako imaju taj luksuz,samo mi uvek bez svega gore navedenog kao zdrebci pred rudu
S

Subjektivni komentator

pre preko 1 godinu

Šteta da niste ugurali još jedan Švicarcima, da gledam Kamerun dalje, baš su zanimljiva ekipa. Sportski pozdrav!
l

lol12

pre preko 1 godinu

Svejedno bi prosla Svica jer imaju bolji medjusobni skor od Kameruna a ista gol razlika bi bila u tom slucaju