Vladimir Gaćinović (Star sport)
Vladimir Gaćinović (Star sport)

Proključao i mirni čovek Vlado Gaćinović: Je li u ovo iko verovao!!! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sre. 13.03.24. | 19:42

Ludnica u svlačionici Napretka, trener sanja pun stadion u Kruševcu

Bio je Napredak u problemima do guše kada je Vladimir Gaćinović seo na njegovu klupu. I oživeo ga!

Poslovični mirni Hercegovac je, kao i u svakom klubu gde je radio, napravio korak napred. A večeras je u Humskoj ostvario i najveću pobedu otkako je došao na kormilo Čarapana. Koliko mu je značila, najbolje se vidi na video snimku koji je na društvenim mrežama podelio klub.

Izabrane vesti

Odoleo je Napredak svim napadaima Partizana i na kraju je svlačionica burno proslavila trijumf.

„Je li ovo iko verovao“, grmeo je Gaćinović pred svojim igračima.

A oni su odgovarali:

„Nije!!!“

„Samo mi!!!“, vikao je iskusni stručnjak.

Potom je počela pesma u gostujućoj svlačionici Partizanovog stadiona... Nakon što se slavlje stišalo, Gaćinović je za medije prokomentarisao veliku pobedu sa kojom je napredak ostao u igri za plej-of.

"Verovali ili ne, mi smo došli ovde sa namerom da pobedimo. I to smo čitavo vreme znali i verovali. Bez obzira što smo došli sa četvoricom igrača koji su imali tri žuta kartona i nismo mogli trojicu njih da stavimo u igru. Objektivno smo morali staviti Vukajlovića jer nemamo rezervnog levog beka. Ne samo da smo pobedili, već smo prezentovali i dobar fudbal. Dobro smo znali šta možemo, hoćemo i želimo protiv sjajne ekipe koja ima veliki broj vrlo kvalitetnih pojedinaca koji u svakom momentu mogu da preokrenu utakmicu. I onda je to jako teško zatvoriti... Ali mi smo uspeli jer momci žive za fudbal, dišu fudbal punim plućima i ništa se ne dešava slučajno. Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i to pokazujemo. Zaista sam mnogo ponosan na njih i nemam reči da to opišem. Danas na sastanku pred utakmicu sam video u njihovim očima da je pobeda blizu", rekao je Vlado Gaćinović.

I kad nije išlo, tu je bio golman Savić koji je stvarno imao nekoliko intervencija.

„Neosporno da je sjajan golman, ali isto tako se desilo u Partizanu da ih je Jovanović spasao u derbiju. Tako da je Savić odradio svoj deo posla. Mogli smo i ranije da rešimo meč, mogao je i Partizan, ali je otišlo na našu vodenicu i mislim da smo zaslužili pobedu".

Zašto ste izvadili iz igre strelca Majdevca?

„Imao je povredu zadnje lože i nije mogao da nastavi. Tražio je izmenu. Za nas je to veliki hendikep jer nam on kao najbolji strelac mnogo znači".

Koliko je ovo podstrek i obaveza do kraja lige za vašu ekipu?

„Za nas je obaveza svaki trening i svaka utakmica, a ne samo ova. Isto igramo protiv svih. I protiv Crvene zvezde u Kruševcu, i protiv Čukaričkog na Banovom brdu, prošlo kolo protiv TSC-a ili pretprošlo protiv Novog Pazara. Drago mi je da pokazujemo rukopis igre i da se to vidi u svakom momentu. Otkako sam došao u Kruševac, sanjam da napunimo Bagdalu i da bude pun stadion. Ako sada nije prilika za to, onda nije nikada“.


tagovi

Vladimir Gaćinović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara