Adrijen Rabio (©Reuters)
Adrijen Rabio (©Reuters)

Rabio tražio da ide iz Torina, Juve očekuje 20.000.000, Englezi stali u red

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.06.22. | 12:24

Njukasl, Mančester junajted i Čelsi... Svi oni bi francuskog internacionalca

Iskoristio je ime Pari Sen Žermena u biografiji i čiste papire da dođe u Torino, ali je posle tri godine tamo Adrijen Rabio ipak proceno da mu je vreme za sledeći korak. A kako se ni klub ne protivi sva je prilika da će se dve strane brzo i rastati, jer je 27-godišnji Francuz i zvanično zatražio da ide iz Juventusa, javljaju lokalni mediji.

Ugovor sa Juventusom ističe mu sledećeg leta, a iako su prošle sezone samo Matijs De Liht i Vojćeh Ščensni odigrali više minuta, najavljeni povratak Pola Pogbe će mu verovatno oduzeti status startera, pa je Rabio rešio da sreću potraži na drugom mestu.

Izabrane vesti

Baš zbog tog dolaska Pogbe navodno bi Mančester junajted mogao da mu bude nova stanica, jer Eriku Ten Hagu sada treba novi igrač u vezi. Nije Rabio toliko opasan napred, mada pozadi ume da zakrpi. I to vrlo dobro. Nije slučajno standardan i u reprezentaciji Francuske.

Treba doduše videti ko je sprema da ispuni Juventusove finansijske zahteve, istina ne previsoke. Stara dama ipak za Rabioa traži obeštećenje u visini od 20.000.000 evra, mada se pretpostavlja da bi prihvatila i 15.000.000.

Zainteresovanih ima, pored Junajteda pominju se i Njukasl i Čelsi. Juve je prošlost.


tagovi

Adrijen RabioLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara