Komentari na vest

Ratkov na meti Italijana: TSC već odbio Speciju, javila se Kozenca

J

JUGaa

pre preko 1 godinu

Tesko, daleko je on od igre u Italiji. Tamo se igra muski fudbal
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Srpsko i hrvatsko drzavljanstvo. Hrvatska agencija.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima državljanstvo?
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

U pravu je Joksa, nekada je Juga u ligi imala pretalentovane mlade igrace. Evo Zvezda kao primer, Mihajlovic je veoma mlad dosao u Zvezdu i osvojio LS jer je dobio priliku, pokazao kvalitet. Stankovic isto sa 16 pokazao sta zna. Danas sem Erakovica se ne secam da je Zvezda ikoga izbacila da valja u poslednjih 10 godina.
b

baš i nisu u pravu

pre preko 1 godinu

Mihajlović je u Zvezdu došao kao afirmisan mlad igrač,koji je bio šampion sa Vojvodinom gde je imao vrlo značajnu ulogu,tako da ti nije baš najbolji primer.
S

Snoopy

pre preko 1 godinu

Miha je došao u Zvezdu iz Voše kao formiran igrač zato je i bio prvi transfer u Jugi od milion maraka
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Au... Ti zaboravio Jovica, Joveljica, Grujica, Ristića, Rajkovica, Račića, Ristića.....
B

Bitan

pre preko 1 godinu

Poštovani Jokso, u kom Vi klubu igrate? I koliko golova ste dali, na koliko mečeva?
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Ja sam svoju karijeru davno zavrsio, posvetio se nekim drugim stvarima u zivotu i Bogu hvala ne ide mi lose, hvala na pitanju i vama zelim isto 👍🏻⚽.
B

Bitan

pre preko 1 godinu

Svaka čast! Vama želim da ne mračite druge pred kojima je vreme, pustite da ostvaruju svoje snove, a to vreme će pokazati koliko neko zaslužuje. Sve najbolje!
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Zao mi je sto niste razumijeli poentu price. Ni ti ja mracim ni ti je ovaj decko kao pojedinac tema, ni ti je bitan, sustina je bitna...Ovaj djecko je mozda i talentovan da je na vrijeme usmjeren, ovako on sa 19 godina moze da bude samo kod nas "mlad igrac"...On je mlad covjek ali nije mlad igrac tj.fudbaler, u tome je poenta. Nije jedini, unistavamo cijele generacije, redovno...Ali to je vec sistemska greska, djeca na vrijeme ne ulaze u sistem, zapostave tijelo, zapostave sportski zivot, pune im usi razni agenti, portali, a na terenu mrka kapa, u duelima ih ciste igraci od 35 godina, sramota...Mi smo narod talentovan ali nije talenat dovoljam za uspjeh...Pozdrav !
3

333333

pre preko 1 godinu

Jokso, Oladi malo, vidi se da si ostrascen prema decku iz nekog razloga. Sve te fudbalere koje si naveo nisu dobri nego vrhunski, dok ovog decka traze Specija i ostali. Ratkov je prosle sezone iz omladinaca DiFa igrao u 3 4 ligi Srbije i presao u TSC gde je prosle sezone zabelezio prve minute u seniorskoj konkurenciji u prvoj ligi Srbije. Ulazio je sa klupe i postigao nekoliki golova. Ove sezone igra vise ali nece ga gol, radi za ekipu, dosta trci, namesta sanse i pitanje je vremen kada ce da proradi. Sportski pozdrav.
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Njega trazi Specia kao sto mene i tebe trazi Milan i Arsenal. Nisam ostrascen vec sam iskren, i dijete ne poznajem, i zelim mu svu srecu, ali danas svako igra fudbal zato i jeste problem, prije da bi dosao u novine morao si bas biti to sto si i sam rekao "Vrhunski". To sto je kod nas 19 godina mlad igrac i djeca nam u tim godinama tovare po filijalama to je vec neki drugi problem, sistem nam je iz 1950 godine, zato i jesmo tu gdje jesmo. Ovaj djecko nije nista kriv, pricam uopsteno, problem je u sistemu a ne u njemu licno, mali Radulovic je debitovao za Zvezdu sa 16 godina, da su mu dali da igra uz Ivanica i Kataia i uz uspjeh klupski Zvezde zadnji godina on bi danas sa 19 bio u Bajernu a ne u Novom Sadu na pozajmici(gdje i sa 19 godima pokazuje da je mozda i najbolji krilni mladi igrac u ligi). Sistem je truo, ovaj djecko je samo plod svega toga, i tu nema ama bas nista licno...Prvo ligu smanjiti na 10 klubova, skoncentrisati kakav takav kvalitet na jedno mjesto pa polako, ovdje trenutno moze igrati svako ko nema kilu 🤦
T

Tilokić

pre preko 1 godinu

Vreme je pred njim i rad polako svi u ovoj zemlji hoće brzu zaradu na mladima a on treba da traje
M

MandaManda

pre preko 1 godinu

Jedan Sane u njegovim godinama za 40 miliona presao u Man City . Ovo se samo kod nas zovu talenti, da nema menadzera...
B

Bg

pre preko 1 godinu

Realno slab ucinak ima
A

Angelinho11

pre preko 1 godinu

50 utkamica 4 gola a napadac, mislim okej mladd je igrac Ali opet ovo je uzasna statstika za napadaca...
1

1042012348123810823

pre preko 1 godinu

Dobro tek ima 19 godina
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Pa sta ako ima 19 godina ? To je samo kod nas mlad igrac, u evropi su mladi igraci sa 16 i 17 godina, sa 19 prave transfere od 50+ miliona. Belingem sa 16 u Dortmundu igrao LŠ i bio najbolji igrac na terenu protiv Man City, Sanco sa 18 harao Bundesligom, Haland sa 18 bio najbolji strijelac grupne faze LŠ, Rasford postao reprezentativac Engleske sa 19, Grinvud sa 17 standardan u Man Utd bio, De Light sa 16 bio kapiten Ajaksa i igra polufinale LŠ, Sergej sa 19 napravio transfer u Lacio za gotov 20 miliona evra, Vidic sa 20 debitovao za reprezentaciju i Boba Vijerija i Pipa Inzagija u dzep stavio, Mbape sa 17 godina City izbacio iz LŠ i sa 18 godina 100+ miliona...Cuj tek mu 19 godina 😂, u nasoj ligi on sa 19 godina da vrijedi vec je trebao imati 70-80 utakmica i bar 30-35 golova ako ne i vise, na pragu reprezentacije da bude pa da vrijedi nesto, ovako ce biti neka Slovacka eventualno Madjarska...Ovo vredi za sve nase "talente" a sa 19 godina jos uvijek gule u falijalama 😉👍🏻⚽. Sportski pozdrav !
c

cr24

pre preko 1 godinu

Kakvu je statistiku imao Luka Jović pre nego što ga je kupila Benfika, ili kakva je bila Vlahovićeva pre odlaska u Fiorentinu?
K

Kiks09

pre preko 1 godinu

Kovacic sa 19 godina u Interu igrao 😉
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Luka Jovic za Zvezdu tad ulazio sa klupe i za dve godine dao oko 14-15 golova, mislim negdje oko 45 utakmica sve ukupno, sa klupe ulazio i jos u Zvezdi igrao 😉, sa 19 godina u Benfici zavrsio a ovaj u Benfiku ni na FM nece moci dostici ☺️. Vlahovic je bio sa 16 vec u prcom timu Partizana, najbolji strijelac mladjih kategorija bio, Dusan u 19 godini resetao po Italiji i sa 21 zavrsio u Juventusu za 80+ miliona 😂, znaci poredjenje ti je nigdje veze 😂