Igrači Brajtona (©Reuters)
Igrači Brajtona (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Brajton 2,50, Bilbao 1,67, PSV 1,23, Udineze 2,00

Vreme čitanja: 3min | ned. 19.05.24. | 11:14

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinica na Brajton protiv Mančester Junajteda u Premijer ligi, potom kec na Bilbao protiv Sevilje u Primeri, zatim jedinica na slavlje PSV-a spram RKC-a u Erediviziji i naposletku kec na Udineze protiv Empolija u Seriji A (sve susrete šampionata Španije i Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Brajton nije uspeo da igra konstantno tokom cele sezone u Premijer ligi i odavno je izgubio šanse za plasman u evropske kvalifikacije. Uoči poslednjeg kola Galebovi su na desetom mestu. Neće moći da se popnu više, ali ipak mogu da izgube jednu ili dve pozicije u slučaju poraza. U prethodnih pet mečeva izabranici Roberta de Zerbija ostvarili su samo jednu pobedu, a u poslednjoj prvenstvenoj utakmici Brajton je na svom terenu izgubio od Čelsija sa 2:1. Mančester Junajted prekinuo je niz od tri meča bez pobede u Premijer ligi u prethodnom kolu. Crveni đavoli su na svom terenu pobedili Njukasl rezultatom 3:2. Međutim, ova pobeda nije pomogla da se prestignu Svrake na tabeli, jer ekipe imaju po 57 bodova, ali Njukasl ima bolju gol-tazliku.

BILBAO - SEVILJA (NEDELJA, 19.00), KEC 1,67

Bilbao se muči pred kraj sezone u Primeri, pošto u nedelju ugošćuje Sevilju sa samo jednom pobedom u sedam poslednjih mečeva u Primeri. Ponovo su Baski ispustili bodove u svom poslednjem meču kada su uprkos vođstvu, dopustili Selti da slavi sa 2:1. Pre pada forme, ekipa Ernesta Valverdea se probijala među najbolja četiri i navijači su sanjali o prvoj kampanji u Ligi šampiona od sezone 2014/15, ali od toga nema ništa ove godine. Sevilja je stacionirana u sredini tabele i ide na sever zemlje sa lošom formom u gostima ove sezone. Sve četiri pobede van kuće Sevilja je ostvarila protiv timova izvan prvih devet, a na poslednjem putovanju primila je dva kasna gola i izgubila od Viljareala sa 3:2.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

PSV - RKC (NEDELJA, 14.30), KEC 1,23

PSV je osvojio 25. šampionsku titulu u Holandiji. Uprkos ranijoj overi šampionata, Filipsovic ne posustaju - pet pobeda u proteklih šest kola. U ovim pobedama PSV je postigao 25 golova, a primio samo tri. Crveno-beli su jedini u ligi uspeli da pogode više od 100 puta tokom cele sezone (108). RKC je u poslednjih pet kola ostvario samo jednu pobedu, uz dva remija i dva poraza. Samo prema dodatnim pokazateljima gosti su van zone plej-auta. Timu su potrebni bodovi u predstojećem kolu, ali s obzirom na to sa kim mora da igra, "skupljaju se oblaci" nad timom iz Valvajka.

UDINEZE - EMPOLI (NEDELJA, 15.00), KEC 2,00

Udineze ima slabu sezonu u Seriji A i rizikuje da napusti najjači italijanski šampionat na kraju sezone. Sa 33 boda izabranici Fabija Kanavara su na 15. mestu na tabeli, ali su samo jedan bod dalje od zone ispadanja. Pošto je u prošlom kolu pobedio Leče sa 2:0, Udineze je produžio niz neporaženosti na tri meča. To je bilo prvo slavlje Zebri posle sedam susreta u ligi. Empoli takođe nema najbolju sezonu, i očajnički se bori za opstanak u Seriji A. Trenutno, ekipa Davidea Nikole je na 18. mestu na tabeli sa 32 boda. Pošto je u prošlom kolu izgubio sa 2:0 od Lacija, Empoli je doživeo 20. poraz u sezoni.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara