Jović (©Reuters)
Jović (©Reuters)

Španci se setili Jovića: Ančeloti je bio u pravu

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.05.24. | 10:55

Kada je sklonio srpskog asa i Marijana, a uzeo Hozelua

Još jedna šampionska titula je u rukama Reala i njegovog trenera Karla Ančelotija, a jedna utakmica ih deli i od „ušatog“ trofeja Lige šampiona. Sve, dakle, govori da će se i ova sezona u istorijskim knjigama najvećeg kluba na svetu zavesti kao – uspešna.

U analizi sezone koja je na izmaku španski mediji, konkretno AS, setili su se – Luke Jovića. I procenili da je Ančeloti još jednom, na primeru srpskog napadača i Marijana Dijaza, pokazao da zna šta radi.

Izabrane vesti

Pre godinu dana italijanski stručnjak je precrtao Jovića i Marijana. Morali su da potraže nove klubove, jer nije bio zadovoljan njihovim doprinosom na terenu. Sve manje i manje im je davao priliku da zaigraju, tako da su sezonu završili sa devet golova – ukupno.

Tada je Ančeloti rešio da umesto njih dvojice dovede Hozelua da bude rezervni napadač i to se ispostavilo kao pun pogodak. Španski fudbaler je trenutno na 16 golova – sam. Od toga dva je postigao protiv Bajerna i odveo Real u finale Lige šampiona.

Da je Karleto pogodio govore i Jovićeve i Marijanove brojke van Reala. Španski napadač je otišao u Sevilju, borio se sa povredama, pa se vratio na teren, ali u svakom slučaju u njegovoj koloni golova za ovu sezonu stoji – nula.

Luka Jović je dosta uspešniji u Milanu, dao je devet pogodaka na svim frontovima, ali uglavnom je u igru ulazio kao rezervista.

Kako konstatuje AS, Karlo Ančeloti je i tu pogodio.


tagovi

Luka JovićKarlo AnćelotiMarijano DijazReal MadridMilan

Obaveštavaj me

Real Madrid
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara