Real kupio Palasiosa

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.10.18. | 16:39

Najveći ženskaroš među argentinskim fudbalerima stiže na Bernabeu u avgustu

Real dugo nije bio u ovakvom kanalu, frka na Bernabeuu dostigla je vrhunac posle petardiranja od strane Barselone u El Klasiku, ali paralelno s potragom za novim trenerom klupska uprava radi i na nekim drugim stvarima. Tako je to u velikim klubovima. Svako radi svoj posao...

Vest pod vinjetom ekskluzivno stiže iz Argentine, a prenosi je madridska štampa: Esekijel Palasios (20) novi je igrač Kraljevskog kluba! Radi se vezisti Rivera, jednom od najtalentovanijih igrača Južne Amerike koji je sa 17 godina debitovao za Milionere iz Buenos Ajresa. Nedavno je postao i član seniorske reprezentacije, što dovoljno govori o kakvom se potencijalu radi. 

Izabrane vesti

Ove sezone on je na osam utakmica postigao jedan gol i upisao dve asistencije. Igra u centralnom delu terena i po potrebi može da se spusti na poziciju zadnjeg veznog. 

Prema informacijama iz Argentine Real je postigao dogovor sa Riverom da dobije Palasiosa za 23.000.000 evra. Tri miliona ide na razne menadžerske provizije, dok River dobija preostali iznos. Dogovor podrazumeva i to da Palasios kroz mesec dana zvanično postne igrač madridskog kluba, ali da ostane u domovini kao pozajmljeni igrač sve do avgusta. 

Ugovor će biti potpisan na pet godina, dopunio je inicijalnu informaciju madridski As

Real je tako dobio veliku bitku sa svojim najvećim rivalima u Španiji, Atletikom i Barselonom. Oba tima bila su zainteresovana za Esekijela Palasiosa i to nisu krila, čak su određene predradnje obavili kako bi došli do ovog 20-godišnjaka. 

Za Palasiosa će vam u Argentini reći da je sasvim dobar ulog, ali ne i mali rizik. Njega su lokalni mediji često opisivali kao veoma problematičnog. Da ne izvučemo neku poganiju reč. On naime ne može da se kontroliše kad vidi lepu devojku, pa je pre samo nekoliko nedelja bio na stubu srama kada je otkriveno da je u isto vreme bio i sa Instragram modelom Sol Perez i sa mladom pevačicom Julijanom Oreljano. A onda se, povrh svega, saznalo da je već četiri godine u vezi i sa komšinicom Karen Gramaho. Sve tri su ga ostavile kad su saznale jedna za drugu. Ipak, nakon tih dana skandala uspeo je Palasios da se sabere. Standardan je u Riverovom timu, a umeđuvremenu je postao i reprezentativac...

 


tagovi

Esekijel Palasios

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara