""
""

REZZIME DANA: Prodali Šahtjor, Roma, Totenhem i Bilbao, ispoštovali Ajaks, Zvezda...

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.02.17. | 22:59

Pogledajte ko vam je 23. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

Mi smo u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA bili polovično uspešni. Vi ste ovako tipovali...

ZAOKRUŽENO

AJAKS - LEGIJA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Rovovska bitka viđena je i u Amsterdamu. Posle "nule" u Poljskoj činilo se da ćemo gledati još jedan okršaj bez golova. Međutim, Kopljanici su odlučnije počeli u drugom poluvremenu, a Fergever je materijalizovao praktično prvu ozbiljniju akciju u tom delu igre i u 49. minutu postavio, ispostavilo se, konačan rezultat.

BEŠIKTAŠ - HAPOEL BER ŠEVA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Na oko rutinska jedinica mogla je da bude precrtana, jer je pogodak Nvakaemea u 64. minutu za 1:1 predstavljao pravu opasnost za vaše tikete. Ipak, Orlovi se nisu zadovoljavali trenutnim ishodom, želeli su uz prolaz da časte navijače i pobedom, što se i dogodilo. Čovek odluke bio je Tosun pogotkom sa 20 i kusur metara.

ZENIT - ANDERLEHT (tip 1, kvota 1,55) - rezutat 3:1

Rafalnom paljbom pucao je Zenit u Anderlehtove grudi, tri gola spakovao prilično jednostavno i kada se činilo da klub iz Sankt Peterburga ide u osminu finala dogodio se - šok! Telin je uhvatio Lodigina na pogrešnoj nozi i glavnom poslao loptu za prolaz Belgijanaca. Koga briga ko ide dalje, kec se broji!

CRVENA ZVEZDA - GALATASARAJ (tip bezh 1, kvota 1,35) - rezultat 77:58

Pregažen je Galatasaraj u beogradskom hramu košarke! Fantastičnom igrom kako u napadu, tako i u odbrani, KOŠARKAŠI Crvene zvezde su na prilično dominantan način izašli na kraj sa ekipom koju sa klupe predvodi Ergin Ataman i domogli se 13. trijumfa u ovoj evroligaškoj sezoni.

LION - AZ ALKMAR (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 7:1

Klasična igra mačke i miša. Mogli ste da se zavalite i uživate. Francuski tim se poigravao sa nedoraslim AZ Alkmarom. Već na poluvremenu Lion je imao ubedljivih 4:1. Lako uhvaćena kvota od 1,35 i misao koja vam se sasvim sigurno motala po glavi: „Kad bi svi favoriti bili kao Lion“.

GENK - ASTRA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 1:0

Bili su Rumuni tvrd orah u Belgiji. Bili su, ali su na kraju  položili oružje. Astra je dugo bila u igri, međutim Genk je ulogu favorita opravdao pogotkom u 67.minutu. Strelac je bio Pozulelo.

PRECRTANO

ROMA - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Spaletijev tim nije ozbiljno shvatio revanš sa Žutom podmornicom koja je vrlo rano stigla do prednosti preko Kolumbijca Borea u 15. minutu. Kombinovani tim Rome retko je dolazio do šanse na ovom meču, dva puta je samo Peroti u drugom poluvremenu zapretio, pa je poraz sasvim zaslužen. Na vašu žalost...

APOEL - ATLETIK BILBAO (tip GG, kvota 1,82) - rezultat 2:0

Šta uradiste, crni Baski? Em ispadoste, em gol ne pogostigoste. I naše kladioce prodaste! Stigao je Bilbao na Kipar sa prednošću od jednog gola iz prvog meča (3:2), očekivala se goleada u Nikoziji, ali od toga nije bilo ništa. Pucali su Valverdeovi puleni u prazno i na bez gola u revanšu se oprostili od Lige Evrope.

TOTENHEM - GENT (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:2

Nisu vas ispoštovali Pevci. Nisu vam doneli sreću, ali istini za volju ni oni bili miljenici iste. Mnogo toga se urotilo protiv Poketinovog tima ove večeri. Gent je to iskoristio i dva puta stizao prednost rivala. Kada je Eriksen pogodio mrežu Belgijanaca činilo se da će Totenhem rutinski odraditi posao. Međutim, Kejn je pogodio mrežu.

ŠAHTJOR - SELTA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Sve je nagoveštavalo, uključujući i statističke podatake, mnogo golova na ovoj utakmici. Međutim, Šahtjor je bio neubedljiv. Mnogo su domaći komplikovali i to im se osvetilo. Selta je u 90.minutu došla do pobede i odvela meč u produžetak

(FOTO: Action Images)


tagovi

kladioničarski danrezzimedanasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara