REZZIME DANA, (nedelja): Kralj Primere bez milosti

Vreme čitanja: 3min | ned. 20.09.20. | 23:16

Pogledajte ko vam je 20. septembra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Andrea Pirlo će se po lepom sećati trenerskog debija. Iako nije bilo previše ubedljivo i lepršavo, Bjankoneri su ostvarili cilj. Odbranu devete uzastopne titule počeli su pobedom bez primljenog gola.Iako je Sampdorija prethodnih godina umela da podmetne nogu šampionu, ovoga puta nije bilo prostora za iznenađenje.

OPŠIRNIJE OVDE.

RB LAJPCIG - MAJNC (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:1

Odbrana kvalitetna, u napadu kao po običaju - izuzetno efikasno. Emil Forsberg raspoložen za razigravanje, ali i za golove. Moglo je da bude i ubedljivije od 3:1. Lajpcig je na startu Bundeslige očekivano savladao Majnc, ekipu kojoj je u prethodne dve utakmice pobedio ukupnim rezultatom 13:0.

OPŠIRNIJE OVDE.

LESTER - BARNLI (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 4:2

Lisice pobeđuju i kada Džejmi Vardi ne pogađa. Nova napadački inspirisana partija za drugu pobedu od starta prvenstva i zadržavanje maksimalnog učinka. Doduše Vest Bromvič Albion i Barnli nisu pravi protivnici za merenje kvaliteta. Dok čeka težu prepreku, Brendan Rodžers se raduje novoj kvalitetnoj partiji Kastanja i golu i asistenciji Harvija Barnsa.

OPŠIRNIJE OVDE.

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC (tip 1, kvota 1,08) rezultat 6:0

Srpski šampion je posle kraha protiv Omonije nastavio pobednosni niz u domaćoj Superligi, deklasiravši mladu ekipu Voždovca sa 6:0. Bilo je ovo veče velikih poteza i evro golova na najvećem srpskom stadionu čiji potpisnici su bili Željko Gavrić, Veljko Nikolić i Mirko Ivanić. Na kraju bilo je ovo veče i najubedljivije Zvezdine ovesezonske pobede.

OPŠIRNIJE OVDE.

GRANADA – ALAVES (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:1

Treća vezana pobeda Granade u svim takmičenjima. Drugi trijumf u primeri ostvaren je posle pobede nad Teutom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Još jednom je raspoložen bio iskusni Roberto Soldado koji je načeo goste i omogućio Granadi da četvrti put zaredom slavi protiv Alavesa.

BETIS - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,90) rezultat 2:0

Betis je prekinuo mini seriju Valjadolida od dve pobede u međusobnim duelima. Pogađali su Fekir u 10, odnosno Karvaljo u 18 minutu i to je bilo dovoljno da se overi drugi trijumf od starta sezone, odnosno da se zadrži maksimalan učinak.

PRECRTANO

SOSIJEDAD - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Prva stanica i odmah proklizavanje za šampiona Španije. Bez mirisa i ukusa, bez gola, samim tim i bez pobede. Real Madrid je gostovao kod imenjaka u San Sebastijanu, pa iako je bio bolji tim na terenu, slađi deo kolača ostaje Sosijedadu.

OPŠIRNIJE OVDE.

ANTVERPEN – EUPEN (tip 1, kvota 1,90) rezultat 2:2

Eupen je konačno smogao snage da prekine Antverpenov niz od osam pobeda u međusobnim duelima. Uz dodatak da je domaćin jedva izvukao živu glavu. Gosti su vodili 2:0, a ekipa Ivana Leka je golovima u 62. odnosno 77. minutu uspela da izbegne treći poraz u sezoni.

MARSEJ - LIL (tip 1, kvota 2,50) rezultat 1:1

Sve je pre sedam dana u Marseju izgledalo idilično. A onda je bivši šampion Evrope je počeo da oscilira i uspeo da za tri dana da devalvira sjajan start. Posle Pariza usledio je poraz od Sent Etjena, a ove večeri samo remi u sudaru sa Lilom (1:1). Dobro, nije mogao Marsej dda računa na sigurne bodove protiv Lila, ali su navijači očekivali više.

OPŠIRNIJE OVDE.

FAJENORD - TVENTE (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:1

Četvrti put uzastopno ovi rivali odigrali su utakmicu u kojoj su oba tima postizala bar po gol. Miroljubivo je bilo na De Kajpu, a posle duela u Roterdamu oba tima imaju po četiri boda i identičnu gol razliku, tri postignuta i jedan primljen gol. Prvi put posle osam međusobnih susreta Tvente je uspeo da ostane neporažen protiv Ponosa juga.










tagovi

rezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara