REZZIME DANA (ponedeljak): Dva iksa sve upropastila

Vreme čitanja: 4min | pon. 24.09.18. | 22:45

Pogledajte ko vam je 24. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

PANIONIOS - OLIMPIJAKOS (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:1

Kakav trenutak za prvenac! Ahmed Hasan, koji je bio jedna od želja uprave Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, postigao je odlučujući pogodak za Olimpijakos na gostovanju Panioniosu u 92. minutu i tako zadržao maksimalan učinak velikana iz Pireja u dosadašnjem toku sezone. Hasan je u igru ušao u 73. minutu, a u ključnom trenutku utakmice preciznim udarcem glavom krunisao je odličan centaršut Elabdelauija. Gosti su bili superiorniji protivnik od početka utakmice, stvorili su veliki broj prilika, ali ovo nije bilo blistavo veče napadača u ekipi Pedra Munitisa.

HEKEN - GETEBORG (tip 1, kvota 1,57) - ryoltat 4:1

Haken trenutno igra u vrhunskoj formi. Pomenuta ekipa danas je na svom bunjištu savladala Geteborg i stigla do petog mesta na tabeli. Pravu igru mačke i miša videli smo večeras na stadionu Hakena. Domaćin je bio ubojit i stigao do četvrtog trijumfa u prethodnih pet susreta. Već posle prvog poluvremena Haken je imao dva gola viška. Pogađli su Lundberg i Irandust. Nije želeo da stane Haken. Do 63.minuta bilo je već – 4:0. Rasploženi Lundberg je postigao još jedan pogodak.

KRILA SOVJETOV - KRASNODAR (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:3

Ove sezone Liga Evrope, a sledeće – Liga šampiona. Verovatno tako razmišljaju u Krasnodaru ovih momenata, a imaju i valjan razlog za takav rezon. Ispred nekadašnjeg rivala Crvene zvezde u ovom trenutku je samo Zenit. Krasnodar je ubedljivo slavio na gostovanju Krili Sovjetov, i došao do druge pozicije na tabeli.

APOLON - NEA SALAMINA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:0

Poput Olimpijakosa, kroz pravu dramu prošli ste i sa kiparskim Apolonom. Vicešampion zemlje ipak je uspeo da dođe i do druge pobede u prvenstvu. Momenat odluke dogodio se u 86. minutu, kada je rezervista Fakundo Pereira pronašao put do mreže gostiju iz Amohostosa.

ODENZE - HORSENS (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 4:0

Rezultat nije realan pokazatelj onoga što je viđeno na Evi Parku. Odenze se i te kako mučio sa Horsensom, ali je na kraju došao do druge pobede u danskoj Superligi. Horsens je u finišu pokušao da nadoknadi deficit iz 11. minuta, ali je surovo kažnjen. Sa tri gola u razmaku od 83. do 90. minuta Odenze je uništio goste i najavio bolje dane nakon slabog početka sezone.

ASTRA ĐURĐU - MEDIJAŠ (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 3:0

Medijaš je bio opasniji, Astra konkretnija. Najveća kvota među najigranijim parovima dana je zaokružena! Nastavila je Astra da prikazuje odlična izdanja i protiv nimalo naivnog Medijaša ostala jedina neporažena u rumunskoj eliti. Prvi gol bio je delo Bahamboula u finišu prvog dela igre, da bi u nastavku Rosu sa dva gola ispoštovao i one koji su igrali 3+.

FENERBAHČE - BEŠIKTAŠ (tip GG, kvota 1,62) – rezultat 1:1

Pod velikim pritiskom javnosti i navijača Fener je tokom većeg dela meča imao više od igre. Stvarao je šanse i promašivao. Bešiktaš je prvi došao do vođstva golom Babela u 40. minutu, pa se činilo da će GG lako biti štikliran. To se i dogodilo. Ajuov pogodak u 71. minutu označio je i prolaz vrlo dobre kvote...

LA KORUNJA - GRANADA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:1

Vratio se Kike i doneo tri boda La Korunji koja je počela da štuca otkako ga nije bilo sastavu. Napadač Deportiva probio je led Granada golom sa bele tačke u 68. minutu, da bi u 78. rešio pitanje pobednika i vratio svoj tim u gornji dom, gde mu je realno i mesto. Gosti su u prvom minutu nadoknade došli do počasnog pogotka.

PRECRTANO:

PANETOLIKOS - LAMIJA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:2

Sve što su vam doneli Apolon i Olimpijakos odneo je Panetolikos. Na isti, neki će reći i gori način. Lamija je do boda stigla u 99. minutu! Verovatno ste pomislili da je gol Mane u 88. minutu za 2:1 bio za pobedu, ali se ispostavilo drugačije. Adeho je sačuvao obraz Mastura koji je promašio penal koji je prethodio izjednačujućem pogotku.

BALI JUNAJTED – PS TIRA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:1

Iako je do kraja prvenstva ostalo još dosta, Bali Junajted je remijem protiv davljenika PS Tire sasvim izvesno izgubio šanse da se domogne titule. Gol crnogorskog napadača Ilije Spasojevića kojim je u završnici prvog poluvremena anuliran deficit iz prvog minuta bio je dovoljan samo za jedan, ne i sva tri boda.

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara