Shutterstock
Shutterstock

REZZIME DANA (utorak): Lester jedini uprskao od premijerligaša

Vreme čitanja: 4min | uto. 28.02.23. | 23:32

Pročitajte ko vam je doneo novac 28. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LION - GRENOBL (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Dva gola u prvom poluvremenu bila su dovoljna Lionu za plasman u polufinale Kupa Francuske. Barkola je načeo, Džefinjo dokusurio Grenobl koji je do kraja utakmice preko Sbaija uspeo da se dokopa počasnog pogotka.

JUVENTUS - TORINO (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 4:2

Strašan meč na Alijanc stadionu! Derbi Torina - ali i kompletnog 24. kola Serije A - u potpunosti je opravdao očekivanja.Videli smo šest golova, dve prečke i preokret u režiji Glejsona Bremera, bivšeg štopera Torina kojeg će večeras slaviti u Juventusu - 4:2 (2:2).

Opširnije OVDE.

DERBI - ČELTENAM (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0

Ovnovi su kontrolisali utakmicu u njenom najvećem delu i zasluženo slavili. Važan je bio momenat kada je postignut prvi pogodak, igrao se sam finiš prvog dela. Gosti su pre svega psihološki pali... Derbi je kasnije polovinom drugog dela duplirao prednost i rešio sve dileme oko pobednika. 

FULAM - LIDS (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 2:0

Nastavlja Fulam da pomera granice ove sezone. Pred njen početak primarni cilj je bio opstanak u Premijer ligi, a ne samo da je londonski klub šestoplasirani na tabeli elitnog ranga, već je od večeras obezbedio mesto i među osam najboljih timova FA kupa!

TUN - JANG BOJS (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:5

Jedna od jačih kvota danas među pogođenim i baš lagani ulov. Jang Bojs je brojao do pet, a sve je bilo rešeno u ranoj fazi drugog dela meča. Gosti su poveli u 6. minutu, Tun se potom neko vreme dobro držao, da bi u razmaku od dva minuta - između 64. i 66. - dva puta poklekao i potpuno se predao.

BRISTOL SITI - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:3

Upire Mančester Siti da po treći put zaredom postane šampion Engleske - a peti put u poslednjih šest godina - kao i uvek najviše ambicije imka u Ligi šampiona, ali ne želi Pep Gvardiola da se tek tako odrekne ni nekih manje važnih trofeja, poput FA kupa. Odlučio je španski stručnjak da malo promeša sastav u osmini finala najstarijeg takmičenja na svetu, ostavio van protokolo najboljeg strelca Erlinga Halanda, međutim Građani su svakako rutinski odradili posao na gostovanju Bristol Sitiju - 3:0.

Opširnije OVDE.

STOUK - BRAJTON (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:1

Nije mogao Stouk da izađe na kraj sa Brajtonom. Galebovi su mu uglavnom sakrili loptu i posle pola sata igre isporučili gol od kojeg domaći nisu mogli da se oporave. Hirurški precizna lopta Mitome otvorila je Fergusonu praznu mrežu i to je bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale FA kupa.

PRECRTANO

KREMONEZE - ROMA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Crna noć za Žozea Murinja i njegovu Romu na stadionu Đovani Zini. I veliki dan za Kremoneze. Datum koji će se pamtiti u istoriji ovog malog kluba, bez obzira kako se sezona završi. Učenici Davidea Balardinija nikoga nisu uspeli da dobiju otkako su ušli u Seriju A. Preciznije, Kremona nije videla trijumf svojih mezimaca u eliti još od gostovanja Lacija u martu 1996, da bi večeras na levoj obali Poa pao najveći rival Nebeskoplavih - Roma.

Opširnije OVDE.

LESTER - BLEKBURN (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:2

Jedini premijerligaš koji je razočarao večeras jeste Lester. Lisice su poklekle protiv Blekburna u duelu u kojem su konstantno bile u zaostatku. Dolan ih je načeo u 33. minutu, Šmodiš stavio u još težu situaciju početkom drugog dela, a domaćina je pokušavao je da vuče Keleči Ihenačo. Njegov pogodak iz 67. minuta prepolovio je zaostatak, a tik pred istek 90, Nigerijac je opasno zapretio sa kapice šesnaesterca. Golman Ajnsli Pirs zaustavio je udarac i tako poslao svoj tim u četvrtfinale najstarijeg fudbalskog takmičenja na planeti.

UTREHT - SPAKENBURG (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 1:4

Ozbiljan šok, jedno od najvećih iznenađenja večeras, bez sumnje. Utreht je doživeo ozbiljan brodolom u sudaru sa holandskim trećeligašem, koji ga je izbacio iz kupa. Ključni detalj dogodio se početkom drugog dela, kada je domaćinu na 0:1 VAR poništio pogodak. Nekoliko trenutaka kasnije gosti su postigli drugi gol i trasirali put ka ubedljivom trijumfu.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjeklađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara