""
""

REZZIME DANA (utorak): Zaokruženo pet najigranijih!

Vreme čitanja: 4min | uto. 27.09.16. | 23:48

Pogledajte ko vam je 27. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA pogodili smo kečeve na Sevilju, Kopenhagen i Hadersfild, ali smo omanuli sa golovima u Lesteru. Nismo precizni bili ni kada su golovi u pitanju na meču CSKA - Totenhem, gde smo gađali GG3+, a nismo pogodili ni kečeve na Monako i Real. Nismo bili u pravu ni kada smo vam rekli da izbegnete keca na Bretford, jer je bilo 2:1 za domaći tim protiv Flitvuda.

Vi ste bili uspešniji od nas. Gađali ste na sledeći način...

ZAOKRUŽENO

SEVILJA - LION (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Sevilja je bila daleko dominantniji rival na ovom meču, ali je Lion u dobroj meri, pogotovo u prvih 45 minuta, uspevao da zatvori put ka svojoj mreži. Ipak, domaćin je uspeo da kruniše veliki pritisak sa starta drugog poluvremena i golom Visama Ben Jedera stigne do važnog gola, a na kraju i veliki pobede.

SPORTING - LEGIJA (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 2:0

Ovo je bila igra mačke i miša u Lisabonu. Domaćin je čitav posao u ovom utakmici rešio u drugom delu prvog poluvremena, pa je u nastavku ritinski odradio posao. Brajan Ruiz je postigao vodeći pogodak za domaćina u 28. minutu, dok je devet minuta kasnije svaku dilemu po pitanju konačnog ishoda razrešio Bas Dost.

DINAMO Z. - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:4

Stara dama se poigrala sa Dinamom na Maksimiru i gotovo sa pola snage osvojila prva tri boda u ovoj sezoni kada je u pitanju elitno klupsko takmičenje. Sve je započeo Pjanić u 24. minutu, a završio Dani Alves pet minuta pre kraja iz slobodnog udarca i nemoćne reakcije Šempera. Rutinski posao šampiona Italije.

KOPENHAGEN - KLUB BRIŽ (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 4:0

Klub Briž je doživeo pravu katastrofu u Kopenhagenu, a mogao je da prođe još gore da je Ludvig Agustinson iskroristio jedanaesterac u 61. minutu. Zanimljivo, domaći su sve golove postigli u drugom poluvremenu, a kompletnu seriju otvorila je nespretna reakcija i autogol Stefana Densvila u 53. minutu, nakon čega je usledio potop gostiju.

LESTER - PORTO (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:0

Lester je ispisao istoriju na King Pauver stadionu. Lisice su zabeležile prvu pobedu kod kuće u Ligi šampiona, a najzaslužniji za to bili su strelac jedinog gola Islam Slimani i sjajni golman Kasper Šmajhel, koji je sa nekoliko sjajnih intervencija u finišu meča osigurao pobedu svom timu. Slimani je mrežu Ikera Kasiljasa pogodio u 25. minutu.

CSKA - TOTENHEM (tip 2, kvota 2,45) – rezultat 0:1

Jako lepa dvojka, jaka kvota, što i ne treba da čudi s obzirom da je Totenhem igrao bez Kejna, Rouza, Dajera, Sisokoa... Ipak, jedan sjajan pas i mirnoća Sona na 20 minuta pre kraja utakmice bili su dovoljni da se ovaj tip zaokruži.

HADERSFILD - ROTERAM (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Sve je završeno u prvih 45 minuta. Lider je poveo već u 2. minutu i najavio siguran trijumf, međutim, ispostavilo se da neće to ići baš lagano. Poslednjeplasirani Roteram poravnao je na 1:1 u 34, da bi četiri minuta kasnije domaći drugim golom došli do 2:1 i konačanog rezultata. Mnogo teško, ali došlo je, a to je najvažnije...

PRECRTANO

MONAKO - LEVERKUZEN (tip 1, kvota 2,75) – rezultat 1:1

Nije dvojka bila ni blizu. Štaviše, kec je pao u 94. minutu. Leverkuzen je bio bolji tokom većeg dela utakmice i zasluženo je stekao prednost u 73. minutu. Očekivalo se da će tako i ostati, ali onda je Glik bukvalno u poslednjoj sekundi pogodio mrežu Nemaca i postavio konačnih 1:1.

DORTMUND - REAL MADRID (tip 2, kvota 2,95) – rezultat 2:2

Tri minuta delilo je mnoge od vas od baš jake dvojke. Ali po svemu viđenom, Dortmund zaista nije zaslužio da izgubi. Dva puta je stizao rezultat, u međuvremenu promašivao baš dosta, tako da je ovih 2:2 verovatno najrealniji ishod. Širle vam je pokvario planove u 87. minutu...

BIRMINGEM - PRESTON (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 2:2

Za razliku od meča na Vestfalenu, ovde zaokruživanje nije bilo baš tako blizu, jer je Preston dva puta vodio i bio mnogo opasniji u završnici. Birmingem je uvek na vreme uspevao da izjednači – drugi put u 68. minutu - ali ne i da dođe do potpunog preokreta.

(FOTO: Action images)


tagovi

klađenjerezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara