Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Čukarički i Radnički oborili brojne tikete

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.07.22. | 06:59

Pogledajte ko vam je doneo novac 28. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FCSB - SABURTALO (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 4:2

Domaćin je vodio sa 2:0 u Bukureštu, gosti su uspeli da izjednače, ali je ekipa Antona Petree u završnici meča ipak uspela da dođe do kapitalnog slavlja. Gol za 3:2 u 80. minutu postigao je Florijan Koman, dok je konačan rezultat u 87. minutu iz penala postavio Risto Radunović.

Opširnije OVDE

ČUKARIČKI – RASING U. (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 4:0

Rutinski trijumf Brđana najzad je doneo sliku kakva se na Banovom brdu očekivala od prvog zvaničnog minuta u tekućoj sezoni. Iako je značajna razlika u kvalitetu rivala bila očigledna već u prvoj utakmici, za razliku od luksemburškog okršakja u kojem su još bile vidljve oscilacije u timu.

Opširnije OVDE

BUDUĆNOST – BREJDABLIK (tip 1, kvota 2,55) – rezultat 2:0

Tim sa stadiona Pod Goricom uspeo je da slavi u svojoj Podgorici, ali ipak nedovoljno da poništi minus koji je prošle sedmice doneo sa Islanda. Nakon što se juče crnogorski fudbal izblamirala Sutjeska koju je izbacio Ki Klasvik sa Farskih Ostrva, večeras je ipak bilo malo bolje. Iako, ponavljamo - nedovoljno.

JURGORDEN – RIJEKA (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:0

Rijeka je odigrala jako dobro prvo poluvreme... a tu igru nažalost nije nastavila početkom nastavka. Domaćini su pojačali pritisak, a činilo se da su se okrepili i navijači na tribinama. Taj spoj ugurao je Rijeku u kazneni prostor, što je bio put ka propasti.

PRECRTANO

ČUKARIČKI – RASING U. (tip 1&GG, kvota 2,75) – rezultat 4:0

Večeras su Beograđani prikazali impresivnu sliku i na krilima raspoloženih Mohameda Badamosija i Đorđa Ivanovića stigli do ubedljive pobede dragocene za podizanje samopouzdanja pred važne izazove.

Opširnije OVDE

RADNIČKI NIŠ – GZIRA (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 2:2 (1:3 pen)

Tri godine su čekale Nišlije da Radnički ponovo zaigra u Evropi, ali epilog je isti kao i tada. Ekspresna eliminacija, tada od Flore, sada od Gzire. Objektivno, koliko god da je najofucanija fudbalska fraza u nas, da danas svi igraju fudbal, sve više tačna, ovo je bruka, i suprotnost pozitivnom trendu srpskog klupskog fudbala u Evropi.

Opširnije OVDE

RADNIČKI NIŠ – GZIRA (tip 1&3+, kvota 1,95) – rezultat 2:2 (1:3 pen)

Radnički je tri puta vodio u duelu sa Gzirom, a na kraju je eliminisan nakon izvođenja jedanaesteraca. Već je maltene bio proslavio prolaz u narednu rundu, jer je rezultat 2:1 bio na snazi bukvalno do poslednje sekunde nadoknade vremena regularnog toka meča.

Opširnije OVDE

OSIJEK – KIZILŽAR (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 0:2

Osijek je ispao iz Evrope. Neočekivano. I sramotno… Kazahstanski Kizilžar, trenutno 12. u nacionalnom prvenstvu, uzeo je meru Osijeku u Gradskom vrtu, nadoknadio poraz iz prve utakmice i kreirao senzaciju.

PAOK - LEVSKI (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 1:1

Užasni dani za grčki fudbal. Posle jučerašnje katastrofe Olmpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona i eliminacije od Makabija iz Haife, koja ga je poslala u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, potpunu eliminaciju iz evropskih takmičenja doživeo je PAOK.

Opširnije OVDE

VIKING - SPARTA P. (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 1:2

Ekipa Brajana Priskea nije mogla na teži način da doživi večerašnju eliminaciju, pošto je bukvalno poklonila gol Norvežanima u drugom minutu nadoknade. David Hanko je pogrešio u predaji lopte koja je ubrzo posle toga završila u mreži.

Opširnije OVDE


tagovi

rezime danaRezime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara