Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Premalo za pozitivnu ocenu

Vreme čitanja: 3min | pet. 02.06.23. | 08:05

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 1. juna

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DILA GORI - TELAVI (tip 1, kvota 1,28), rezultat 6:1

Ovde je u pitanju bila klasična igra mačke i miša. Praktično je sve bilo rešeno posle pola sata igre. Tada je već domaćin već imao ogromnih 4:0. Bilo je pitanje da li će raspoloženi Dila Gori da ispoštuje ostale parametre. I jeste. Na kraju je došlo i 7+. I 3+ u drugom poluvremenu.

HERENVEN – TVENTE (tip 2, kvota 2,05), rezultat 1:2

Teže nego što se očekivalo Tvente je došao do pobede. Ali je ostvario cilj u baražu za evropska takmičenja. Morao je da se pomuči i obraduje vas u 90. minutu kada je pobedonosni pogodak postigao Ugarde.

ŠTUTGART - HAMBURGER (tip 1, kvota 1,75), rezultat 3:0

Hambruger bi mogao da ponese epitet najmaleroznije ekipe u Evropi. Prvo su u poslednjem kolu Cvajte ostali bez direktnog plasmana u Budesligu, a večeras su potonuli u Štutgartu. Imaće tanku nadu, ali su Mavropanos, Vagnoman i Žirasi doneli Švabama ozbiljan kapital.

PRECRTANO

DINAMO BATUMI - TORPEDO KUTAISI (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:1

Igra odlično Dinamo Batumi ove sezone, prvi je favorit za osvajanje titule, ali je danas napravio neoprostiv kiks. Jako je ovo bila teška utakmica za domaćina. Ali na kraju smo prisustvovali drami. Nije vredelo bi vođstvo Dinama iz 64. minuta iz penala. Torpedo se nije predavao. Izjednačio je u 98. minutu, i doprineo da padnete na viđenom fiksu.

ARARAT JERMENIJA - LERNAJN (tip 1, kvota 1,10), rezultat 0:0

Nisu vam se poklopili rezultati na istoku kontinenta. Posle Grzuije, pali ste i u Jermeniji. Neverovatno da jedan od najboljih timova te zemlje nije mogao da probije odbranu Lernajna. A bilo mu je potreban ceo plen.

KLUŽ – KRAJOVA (tip 1, kvota 1,58), rezultat 0:0

Na kraju je Kluž isčupao pobedu i izlazak u Evropu, ali kasno. Morali su domaćini da igraju produžetke i stignu do pobede u 97. minutu. Kasno za vaše tikete. Cela utakmica je bila mučna, s obzirom da je atmosfera oko kluba iz Tarnsilvanije vrlo loža. Na kraju su stigli do cilja, ali neizvesni dani tek slede.

TIRANA – EGNATIA (tip 1, kvota 1,85), rezultat 0:0

Jako loš meč za favorita iz Albanije. Očekivalo se da Tirana sigurnom igrom dođe do pobede u Kupu. Ali je Egnatia uspela da odigra tvrd meč, uspori ritam. Na kraju stigne do produžetaka i pobedi.

GAIS – ERGRITE (tip 1, kvota 1,70), rezultat 0:1

Nije ni u Švedskoj bilo sreće za vas u današnjem meču. Ergrite je odigralo prilično dobru utakmicu. Gosti su poveli u ranoj fazi i potom izdržali sve nalete GAIS-a. Domaćin je bio neprepoznatljiv.

BREŠA – KOZENCA (tip 1, kvota 2,00), rezultat 1:1 – prekid u 90. minutu

Ovaj meč je prekinut u sudijskoj nadokandi, zbog ulaska navijača Breše u teren i bacanja topovskih udara. Ovo je bio meč baraža za opstanak u Seriji B, a nemilim scenama prethodio je izjednačujući pogodak Kozence u petom minutu nadoknade. Prethodno je sve mirisalo na trijumf Breše koja je stigla do vođstva u 74. minutu.

UTREHT - SPARTA ROTERDAM (tip 1, kvota 1,90), rezultat 1:2

Sparta je znala da iznenadi favorite, i večeras su pokazali ćud, pošto su odigrali odličan meč. Posebno u prvom poluvremenu kada su postigli dva gola. Utreht je stigao da prepolovi prednost domaćina, ali više od toga nije mogao.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara