Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Razočarala Braga, žrtva Karabaga

Vreme čitanja: 3min | pet. 16.02.24. | 08:01

Pročitajte ko vam je doneo novac 15. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

GALATASARAJ - SPARTA P. (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 3:2

Fantastična utakmica viđena je u Istanbulu, gde je Galata morala tri puta da dolazi u vođstvo da bi savladala Spartu iz Praga (3:2). Heroj preko 50.000 domaćih fanatika bio je Mauro Ikardi, koji se sjajno snašao i pogodio metu sa preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora u prvom minutu nadoknade meča.

Opširnije OVDE

OLIMPIJAKOS – FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:0

Dva puta je Dejan Stanković igrao proleće u Evropi kao trener Crvene zvezde, i oba puta ispao na prvoj prepreci. Nadao se verovatno temperamentni stručnjak da bi na klupi Ferencvaroša moglo da mu se vrati za sve što je zaslužio u dvomečima sa Milanom i Glazgov Rendžersom.Međutim, na Karaiskakiju odbrana Fradija zaspala je kada nije smela...

Opširnije OVDE

JANG BOJS – SPORTING (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 1:3

Jang Bojs se izborio za treće mesto u Grupi G Lige šampiona, ispred Crvene zvezde, ali je na samo startu nokaut faze Lige Evrope postalo jasno da ekipa Rafaela Vikija tu nema šta da traži.

Opširnije OVDE

ŠTURM – SLOVAN B. (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 4:1

Bez Milana Borjana Slovan se proveo kao bos po trnju na gostovanju Šturmu. Mada za slovačkog predstavnika i ovo učešće među najboljih 16 ekipa u Ligi Evrope je premija.

Opširnije OVDE

MILAN – REN (tip 1, kvota 1,67) – rezultat 3:0

Ko je stigao da odigra Mozzart kombinaciju 1&3+ nije se pokajao. Milan je samo nekoliko minuta posle drugog, dao i treći gol. Golom Rafaela Leaa sedmostruki evropski šampion nastavio je da razbija goste sa Roazon Parka.

BENFIKA – TULUZ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:1

Dva puta sa penala, a drugi put u 90+9 minutu do pobede. Vodio je Tuluz, ali je dva puta sa bele tačke bio precizan iskusni Anhel Di Marija.

PRECRTANO

BETIS – DINAMO Z. (tip 1, kvota 1,62) – rezultat 0:1

Dinamo Zagreb pokorio je Benito Viljamarin, pobedio Betis u gostima 1:0 i stekao prednost pred revanš na Maksimiru sledećeg četvrtka. Verovatno i najveće iznenađenje večeri u evropskim kupovima.

AJAKS – BODO (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 2:2

Do 90. minuta vodio je Bode Glimt u Amsterdamu 2:0, a onda je dobio crveni karton i primio dva gola u nadoknadi. Kakva tragedija za Norvežane. Velika šteta za Bode.

LANS – FRAJBURG (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 0:0

Od 10 najigranijih tipova dana u Mozzartu samo je ovaj završen bez pogodaka. Mirovale su mreže na stadionu u Lansu, a za nedelju dana sldi revanš, nadamo se daleko atraktivniji i za gledaoce i za kladioce.

BRAGA – KARABAH (tip 1, kvota 1,43) – rezultat 2:4

Šta radi Karabag!!!!!!!!!! U roku od tri minuta dva pogotka za Azerbejdžance. Najpre je Jasin Benzija dao gol u 66. minutu za 1:3, a onda je Abdelah Zubir po drugi put zatresao mrežu Mateusa


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara