Lučarel Gertrajda (Fajenord) šutira na gol Rome
Lučarel Gertrajda (Fajenord) šutira na gol Rome

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Fajenord ne “miriše” Rimljane

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.02.24. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 15. februar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Galatasaray - Sparta Praha
ID: 7873851


Galatasaraj, koji se sa Fenerbahčeom bori za lidersku poziciju u turskom šampionatu (trenutno ima dva boda više) nalazi se u punoj takmičarskoj formi, dok je Sparta tek pre nekoliko dana nastavila prvenstvo. Čak i da nije tako očekivali bismo keca, možda u kombinaciji sa 2-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Shakhtar - Olympique Marseille
ID: 7873853


Marselj je sezonu počeo sa ambicijom da igra u Ligi šampiona, ali morao je da se zadovolji nešto slabijim takmičenjem. Sada je u opasnosti da ostane i bez njega jer je Šahtjor izuzetno neugodan rival, a Francuzi uopšte ne blistaju. Ograničite se na malo pogodaka u Hamburgu.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Milan - Rennes
ID: 7873855


Iako spada među najtrofejnije klubove na svetu, Milan nikada nije osvojio ovo takmičenje - ni kada se ono zvalo Kup UEFA, ni u ovom novom formatu. Rosoneri su u naletu, pa mada je i protivnikova forma u usponu u keca ni najmanje ne sumnjamo. Moglo bi da dođe i puno golova.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Ajax - Bodo
ID: 7873850


Ovo bi trebalo da bude efikasna utakmica zbog toga što i Ajaks, i Bode/Glimt gaje izrazito napadački fudbal i ne pridaju preveliku pažnju odbrani, tako da se GG3+ samo nameće. Kopljanici su se stabilizovali (bar je tako delovalo do ovog vikedna) i kec je ipak naša preporuka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Feyenoord - Roma
ID: 7873849


Po odlasku Žozea Murinja Roma zna samo za pobede, ali sada ide rivalu koji je znatno jači od onih koje je savladala u prvenstvu. Domaći su se u Ligi šampiona sastali sa drugim klubom iz Rima i zabeležili trijumf (kod kuće) i poraz. Zbog svega pomenutog probajte keca i GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Molde - Legia
ID: 7873830


Iza Legije je prvenstveni meč sa Ruhom, dok je Molde tek izašao iz priprema na kojima je, poput rivala beležio vrlo dobre rezultate. Njegova prednost je veštačka podloga na Aker stadionu i ne bi bilo loše potražiti 1X&GG ili 1+I&1+II. Kvota na prvu kombinaciju je primamljiva.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.25)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Olympiakos - Ferencvaros
ID: 7873854


Olimpijakos igra sa dosta oscilacija i ima nekoliko novajlija kojima će biti potrebno vremena da se uklope u tim. Izabranici Dejana Stankovića su bez poraza u Ligi konferencije i smatramo da mogu bar do remija u Pireju (X2), i to uz malo golova. Kada se sve sabere - kombinujte.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&0-2 (2.8)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
St.Gilloise - Eintr.Frankfurt
ID: 7873821


Lider belgijskog šampionata ima skoro sve same trijumfe u Briselu, pa iako je Ajntraht značajan činilac u Evropi žuto-plavi se s razlogom nadaju da bi mogli da steknu prednost pred revanš. Ko ne vidi keca, koji odlično plaća, neka proba sa 2-3 gola, kvota i za to je dobra.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Za izbegavanje
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Sturm - Slovan B.
ID: 7873845


Šturm je u proseku najmlađi, a Slovan najstariji učesnik plej-ofa - dakle, adut Austrijanaca je energija, a Slovaka iskustvo. To bi trebalo da donese pogotke na obe strane, s tim da očekujemo da Milan Borjan bude zaposleniji od kolege Viteslava Jaroša. Naš savet je izbegavanje.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara