Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Sve same krivine u Ligi konferencije

Vreme čitanja: 3min | pet. 21.07.23. | 07:48

Pročitajte ko vam je doneo novac 20. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DANDOK - BRUNO MAGBIS (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:1

Izdržao je tim sa Gibraltara kod kuće, što je predstavljalo svojevrsno iznenađenje. Ipak, u Irskoj je sve došlo na svoje. Iako je posle 45 minuta bilo 1:1, Dandok je opravdao ulogu favorita i golovima u 48. i 83. minutu otklonio sve dileme, te nastavlja borbu u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

DERI - HB TORŠAVN (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:0

Gol Dijaloa u 23. minutu bio je dovoljan. Tvrdo i u Severnoj Irskoj, ali domaćin je posle remija bez golova na Farskim Ostrvima uspeo na vreme da probije led. Do kraja sačuvao prednost i otišao dalje u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

RIGAS - MAKEDONIJA ĐORČE PETROV (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:1

Slavili su minimalcem u Makedoniji, pokazali da su bolji tim, a to sada i potvrdili kod kuće. Dominatna pobeda Rigasa pred svojim navijačima. U 43. minutu je stigao do viška, gosti su uzvratili posle samo pet minuta igre u nastavku, ali u narednih 18 je domaćin otklonio sve dileme sa dva pogotka. Tačku je stavio bivši napadač Napretka i Javora, Andrej Ilić, golom u 86. minutu susreta.

BIRKIRKARA - MARIBOR (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:2

Utakmica u kojoj se Maribor strahovito mučio. Načeli su ga domaćini sa Malte već posle 19 minuta igre, a fudbaleri slovanačkog tima nisu uspeli da se oporave i izjednače do 80. minuta. Tada je Jakupović pogodio za izjednačenje, a Skuka u 88. za potpuni preokret.

PRECRTANO

DINAMO MINSK - ŽELJEZNIČAR (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:2

Samo 2:2 u Bosni i Hercegovini, pa je Željezničar morao da napadne pobedu i na neutralnom terenu u Bakuu protiv Dinamo Minska. Izgleda da domaćinu nije prijalo što nije kod kuće, što je Željezničar iskoristio da dođe do velikog trijumfa. Nije napravio mnogo prilika, ali ih je iskoristio. Imao je i pomoć rivala, koji je krajem prvog poluvremena postigao autogol. U svakom slučaju, ništa od keca...

ŠKUPI - HEGELMAN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:0

Razočaravajuć rezultat u Makedoniji, ali Škupi je završio posao još u prvom susretu sa Litvancima (5:0), pa izgleda nije hteo previše da se potroši u revanšu. Opet je bio značajno bolji, kontrolisao dešavanja na parketu, nije dozvolio rivalu da mu uputi nijedan šut u okvir gola, ali je čuvar mreže Hegelmana ovoga puta ostao nesavladan (četiri odbrane).

GLENTORAN - GZIRA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Remi na Malti, ali i u Severnoj Irskoj. Posle 180 minuta nije bilo pobednika, pa se pristupilo produžecima. Samim tim što je došlo do njih, svi koji su odigrali "keca" mogli su da gužvaju tikete...

SENT PATRIK - DIDELANŽ (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:3

Iznenađenje u Irskoj, Didelanž je ponovo porazio Sent Patrik i plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencije. Nakon što je slavio 2:1 kod kuće, bio je bolji i u gostima. Poveo je u devetom minutu, pa su domaći fudbaleri preokrenuli u 60, ali je sastav iz Luksemburga ubrzo poravnao. Duboko sudijskoj nadoknadi, Holanđanin Van Lingen je stavio tačku i kompletirao het-trik.

DINAMO B. - TIRANA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:2

Nije Liga konferencija bila preterano talična za kladioce... Verovalo se posle remija u Albaniji da Dinamo Batumi kod kuće može do trijumfa, bio je favorit, ali... Gosti su poveli u 28. minutu, duplirali prednost u 77. i sastav iz Gruzije se našao u problemu. Vratio je nadu pogotkom u poslednjem minutu regularnog vremena, ali nije bilo dovoljno ni za produžetak, a kamoli da se zaokruži kec na tiketu...

SARAJEVO - TORPEDO (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Posle 2:2 u Gruziji očekivala se pobeda Sarajlija, ali... Poveli su u 12. minutu, vodili kada je određena sudijska nadoknada, da bi već u prvom dodatnom minutu gosti izjednačili i odveli utakmicu u produžetak. Ništa od keca u Bosni i Hercegovini.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara