Andrej Ilić (RFS Riga) proslavlja gol sa saigračima
Andrej Ilić (RFS Riga) proslavlja gol sa saigračima

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): RFS “daruje” Makedoniji bar dva gola

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.23. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 20. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 17:00
Birkirkara - Maribor
ID: 7378090

U prvom slovenačko-malteškom paru Balzan je iznenadio Domžale (4:1), a i u ovaj revanš zadovoljniji ulaze ostrvljani. Maribor je platio danak dekoncentraciji u izglednim situacijama i ako verujete da je sposoban da nadoknadi propušteno gađajte dvojku, u suprotnom tipujte na GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:30
Arsenal Tivat - Alashkert
ID: 7379278

Na prethodnih osam evropskih gostovanja Alašket je pretrpeo čak šest poraza (dvaput je odigrao nerešeno). No, to prilično gubi na značaju jer je Arsenal debitant u međunarodnim takmičenjima i prvi znak je dvojka, bez obzira na remi u njihovom prvom duelu, a drugi je X2&0-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:45
Cosmos - Sutjeska
ID: 7378050

Trener Sutjeske Nenad Brnović izjavio je posle prvog susreta da nije zadovoljan njegovim prvim poluvremenom. Nikšićani su u nastavku zaigrali bolje i stvorili nekoliko šansi, ali njihova pobeda ipak je bila minimalna. Ovde su favoriti, međutim, bolje je da preskočite pogotke.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:45
Haverfordwest - Shkendija
ID: 7378158

 

Da nije bilo 22-godišnjeg golmana Zeka Džonsa, koji je imao svoje veče Škendija bi već bila učesnik drugog kola kvalifikacija. Ovako će morati dodatno da se potrudi i očekujemo da revanš sa Velšanima dobije ubedljivije nego njihov prvi okršaj. Tipujte na kombinaciju 2&2+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (1.62)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 17:30
Rigas - Makedonija GP
ID: 7379276

 

Makedonija pre nedelju dana ništa nije pokazala. Time je nastavila trend koji ju je pratio u pripremnom periodu i jedino bi čudom mogla da eliminiše jedan od najjačih letonskih timova. Pobeda RFS-a se podrazumeva, a pošto očekujemo i 2-3 ne bi bilo loše da ih iskombinujete.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.25)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:00
Dinamo Minsk - Zeljeznicar
ID: 7379279

Zahvaljujući furioznom finišu, u kojem je postigao dva gola Željezničar je šokirao Beloruse (2:2), a naruku mu ide i činjenica da se revanš igra na neutralnom terenu u Bakuu. To su sasvim solidni razlozi da tipujete na dvojku, ali ukoliko sumnjate u nju razmotrite KMB X2&GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.2)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 21:00
Sarajevo - Torpedo Kutaisi
ID: 7377918

Sarajevo je u Kutaisiju dvaput stizalo zaostatak, ali to je bio sticaj okolnosti jer je već na poluvremenu trebalo da vodi sa dva-tri pogotka razlike. Dakle, domaći jesu kvalitetniji, ali umeju da brljaju, pa uz keca sugerišemo GG, što najavljuje kombinaciju koja sjajno plaća.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (3.4)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 17:30
Zalaegerszeg - Al Ettifaq
ID: 7381910

Zalaegeršeg je prethodno prvenstvo Mađarske završio tik iznad zone ispadanja, sa čak 24 boda manje od šampiona Ferencvaroša. Da, onog Fradija koji se obrukao u kvalifikacijama za LŠ ispavši od KI Klaksvika. Jasno vam je zašto savetujemo oprez na meču sa ekipom Stivena Džerarda.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara