©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Panceri i Orlovi na spisku precrtanih

Vreme čitanja: 3min | pon. 07.09.20. | 08:05

Pogledajte ko vam je 6. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

ŠPANIJA – UKRAJINA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 4:0

Serhio Ramos se je ušao u top 10 najboljih strelaca španskog državnog tima, Ansu Fati je obarao rekorde, a Furija je savladala Ukrajinu bez primljenog gola. Serija nepobedivosti selekcije Andreja Ševčenka je završena, Španci su svoju produžili na 12 mečeva.

OPŠIRNIJE OVDE.

DELFIN – DEPORTIVO SUENSA (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:1

Fudbaleri Delfina uspeli su tek posle preokreta da slome otpor jednog od timova koji su najmanje pokazali od starta ekvadorskog prvenstva. Ni ekipa Karlosa Iskije nije briljirala u prvih deset utakmica, ali bio je ovo jedan od onih duela koji moraju da se dobiju. Jer protivnik je bio u seriji od osam mečeva bez pobede, a Delfin je i peti put zaredom savladao borbene bikove.

HELMOND – NAC BREDA (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 0:2

Breda je u drugom kolu bila znatno manje ubedljiva u odnosu na premijeru kada je Jong PSV-u spakovala šest komada. Međutim pobedi se u zube ne gleda. Naročito kada je ostvarite bez primljenog gola, odnosno kada vam ona omogući da zadržite maksimalan učinak.

ZAMALEK – EL GEIŠ (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:0

El Gaiš je tim koji je u poslednje dve godine umeo da pomrsi račune Zamaleku, ali ovoga puta je drugoplasirani tim egipatskog prvenstva jednim golom opravdao ulogu favorita. Zamalek do šampionske titule može samo u teoriji, ali svaki bod je važan kako bi se zadržao na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Afričku ligu šampiona.

TZV. KOSOVO - GRČKA (tip 2, kvota 2,55) – rezultat 1:2

Grčka je obradovala kladioce pobedom protiv takozvanog Kosova u utkamici u kojoj je pitanje pobednika rešila sa dva gola do 51. minuta. Beriša je smogao snage da prepolovi zastatak, ali to je bio poslednji trzaj domaćina koji četvrti put zaredom nije slavio u takmičarskoj utakmici.

SAO PAOLO - FLUMINENSE (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 2:1

Velikan iz Sao Paula uspešniji od velikana iz Rio de Žaneira. Takav scenario predvidela je većina onih koji su se kladili na Brazileirao. Fluminense je poražen posle tri utakmice, Trikolori su se vratili na pobednički put i dišu za vratom Internasionalu.

PRECRTANO:

ŠVAJCARSKA – NEMAČKA (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 1:1

Kada su Nemci golom Gundogana poveli u 14. minutu delovalo je da će dvojka biti relativno lako zaokružena. Ali ispostavilo se da je gol Sitijevog veziste samo razmrdao Švajcarce koji su u nastavku poluvremena bili bolji rival. Izjednačujući gol stigao je u 58. minutu, a nema sumnje da je na groblje poslao sijaset tiketa.

OPŠIRNIJE OVDE.

SRBIJA – TURSKA (tip 1, kvota 1.95) – rezultat 0:0

Ni kada je imala jednak broj igrača na terenu, Srbija nije uspevala da igra fudbal protiv Turske, bilo je to sporovozno mučenje, a tek kada je isključen Aleksandar Kolarov, Orlovi su ostali bez šansi da upišu prvu pobedu u novom izdanju Lige nacija - 0:0. Ako ništa drugo, prekinut je niz od jedanaest utakmica na kojima je primljen bar gol.

OPŠIRNIJE OVDE.

INTERNASIONAL - BAIJA (tip 1, kvota 1,47) – rezultat 2:2

Lider Serije A nije materijalizovao epitet favorita kao domaćin Baiji. Drugim vezanim remijem, Crveni su dopustili Sao Paolu da im se primakne na bod zaostatka. Ekipi Eduarda Kudeta bod kod kuće još teže pada kada se u obzir uzme detalje da je Internasional pobeđivao Baiju šest puta uzastopno u Brazileirau.

MALTA - LETONIJA (tip 2, kvota 2,40) – rezultat 1:1

Letonija je propustila priliku da pobedi selekciju koja je do ovog meča bila u seriji od deset poraza. Dva puta uzastopno reprezentacija 11 Vukova pobeđivala je ostrvsku zemlju po 2:0, ali izgleda da letoncima nije prijala mediteranska klima.


tagovi

rezime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara