Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Stradanje velikih

Vreme čitanja: 4min | ned. 13.11.22. | 08:00

Pogledajte ko vam je 12. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

NAPOLI - UDINEZE (tip 1, kvota 1,50) rezultat 3:2

I posle ovog kola čućemo stereotipne priče o tome kako je ovo ta sezona, i kako je Napoli zreo da osvoji Skudeto. Daleko je maj kada će se odlučivati o raspodeli trofeja u Italiji, ali u duelu protiv Udinezea videli smo novi čin fudbalske bajke mašinerije sa juga Italije. Napoli je zadržao ogromnu prednost u odnosu na glavne konkuretne, pošto je lakše nego što rezutat pokazuje slavio protiv Udinezea – 3:2.

Opširnije pročitajte OVDE.

LIVERPUL - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 1,28) rezultat 3:1

Mučio se Liverpul ove sezone, gubio od ekipa iz donjeg dela tabele u Premijer ligi, ali izgleda da su bolji dani pred četom Jirgena Klopa. Upisana je četvrta vezana pobeda u svim takmičenjima, a najveće zasluge idu na račun urugvajskog napadača Darvina Nunjeza. Golovima bivšeg fudbalera Almerije i Benfike u drugoj polovini prvog poluvremena, Redsi su se odlepili, a potom i sačuvali višak u drugom poluvremenu i slavili 3:1 (3:1).

Opširnije pročitajte OVDE.

TOTENHEM - LIDS (tip 1, kvota 1,75) rezultat 4:3

Pravi šou viđen je na stadionu Totenhema, a domaćin je posle nekoliko preokreta uspeo da dođe do pobede. Najzaslužniji za tri boda je Rodrigo Bentankur, koji je golovima u 81. i 83. minutu prekorenuo rezultat i slomio otpor Lidsa koji je tri puta bio u prednosti - 4:3 (1:2).

VULVERHEMPTON - ARSENAL (tip 2, kvota 1,70) rezultat 0:2

Dočekaše i navijači Arsenala da kažu kako njihovi ljubimci dominiraju Premijer ligom. Dugo su se Tobdžije tražile, verovale u Mikela Artetu - i isplatilo se. Posle rutinskih 2:0 na Molinjuu protiv Vulverhemptona, sastav iz Severnog Londona je stekao pet bodova prednosti na vrhu tabele u odnosu na branioca trona Mančester Siti.

Opširnije pročitajte OVDE.

ŠALKE - BAJERN (tip 2, kvota 1,25) rezultat 0:2

Nije Šalke mogao da 'kljucne' bodić niti da pripreti mnogo slabijim ekipama, pa kako bi onda Bajernu na oproštaju od 2022. godine? U nekada davna vremena njihov okršaj je uglavnom bivao etiketiran kao derbi kola. Danas, to je samo odrađivanje posla s jedne i zebnja u kostima s druge strane, da se ne dogodi nekakva teška blamaža. I upravo smo to i videli: strašljivi i Šalke i Bajern 'u leru'. Epilog samo 0:2 na Feltins areni u Gelzenkirenu.

Opširnije pročitajte OVDE.

REN - TULUZ (tip 1, kvota 1,63) rezultat 2:1

Uprkos snažnom otporu gostiju Ren je uspeo da se vrati na pobednički kolosek posle remija sa Lilom. Domaćin je pobeo u prvom poluvremenu, međutim u ranoj fazi nastavka Dalinga je neutralisao zaostatak i vratio rezultatski egal koji je trajao samo od 55. do 58. minuta i gola Kalimuenda kojim je Tuluz pretrpeo treći vezani poraz.

PRECRTANO

MANČESTER SITI - BRENTFORD (tip 1, kvota 1,20) rezultat 1:2

Idol navijača Brentforda Ajvan Toni zaslužan je za potpuni slom Mančester Sitija nasred Etihada! Dva gola, deveti i deseti u prvenstvu od početka sezone, učinila su dovoljno da se u Arsenalu svi obraduju porazom najbližeg konkurenta za titulu, a da se u plavom delu Mančestera upiše prvi poraz posle više od devet meseci, kada je bodove kući odneo Totenhem – 2:1 (1:1).

Opširnije pročitajte OVDE.

EMEN - AJAKS (tip 2, kvota 1,28) rezultat 3:3

Bod osvojen u dva kola, nagovestio je da Ajaks drma kriza pred zimski odmor, a na poraz od PSV-a (1:2) i remi sa Viteseom (2:2) nadovezao se novi ispušten plen, ovaj put protiv Emena - 3:3.

Opširnije pročitajte OVDE.

PSV - AZ ALKMAR (tip 1, kvota 1,52) rezultat 0:1

Kolo čuda u Holandiji. Silaznu putanju Ajaks je nastavio protiv Emena i velikim kiksom produbio krizu igre (3:3), ali poklon amsterdamskog velikana nije iskoristio PSV. Posle četiri vezane pobede u svim takmičenjima, tim iz Ajndhovena je doživeo poraz na svom bunjištu protiv Az Alkmara (0:1) i propustio kolosalnu priliku da stekne kapital od tri boda u odnosu na najvećeg rivala.

Opširnije pročitajte OVDE.

NJUKASL - ČELSI (tip 2, kvota 2,55) rezultat 1:0

Edi Hau je napravio čudo na Sent Džejms Parku. Za polusezonu spasao Njukasl od ispadanja, a onda preko leta od njega napravio konkurenta za plasman u Ligu šampiona. Svrake su poslednji put u Premijer ligi izgubile u avgustu od Liverpula (1:2), a večeras su potvrdile visoke ambicije pobedom nad Čelsijem pred svojim navijačima - 1:0.

Opširnije pročitajte OVDE.


tagovi

rezime danaRezime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara