Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Tri para u minusu

Vreme čitanja: 4min | pon. 24.07.23. | 07:55

Pročitajte ko vam je doneo novac 23. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

JANG BOJS - LOZANA (tip 1, kvota 1,30) rezultat 2:1

Jang Bojs je pobedom otvorio novu prvenstvenu trku, međutim do celog plena je stigao tek u sedmom minutu nadoknade. Domaćin je poveo početkom drugog poluvremena, a samo dva minuta kasnije Lozana je stigla do izjednačenja. Nerešeni rezultat je bio na snazi do sudijske nadoknade u kojoj je Jang Bojs iz penala stigao do trijumfa.

SPARTA PRAG - SIGMA OLOMUC (tip 1, kvota 1,45) rezultat 2:0

Po ustaljenom pravilu Sigma je rado viđen gost u Pragu, a ovaj put koban po rivala bio je Lukas Haraslin. Dvostruki strelac za Spartu prvi gol je postigao u 16. minutu, a ponovo je mrežu zatresao u 55. minutu kada je i postavio konačni rezultat.

SANDEFJORD - BODE/GLIMT (tip 2, kvota 1,33) rezultat 2:5

Bode u aktuelnom momentu deluje nezadrživo u pohodu na tirulu, a novu pobedu kojom se učvrstio na prvoj poziciji ostvario je protiv Sandefjorda. Pretposlednji tim prvenstva uspeo je da preokrene rezultat posle uvodnog gola gostiju, ali je radost bila kratkog daha pošto je bode već do poluvremena rvatio prednost u svoju korist. Crveni karton za jednog od igrača domaćeg tima otklonio je većinu dilema te je bode sa još dva gola stavio tačku na duel.

MAIPU - RASING KORDOBA (tip 1, kvota 1,62) rezultat 2:1

Lider argentinske Primeire uspeo je da savlada Rasing i nastavi sa sjajnim rezultatima. Krizu gostiju iskoristio je Ezekel Almiron koji je sa dva gola srušio nade rivala. Iako su igrači Rasing Kordobe imali reakciju na prvi gol domaćina, posle drugog su poklekli i pretrpeli 10. poraz u prvenstvu.

GIMNAZIJA - FORMOSA (tip 1, kvota 1,48) rezultat 1:0

Derbi kola i duel prvoplasirane i trećeplasirane ekipe nije doneo iznenađenje. Gosti su opravdali ulogu favorita, ali su očekivano naišli na značajan otpor gostiju. Jedini gol viđen je u 33. minutu kada je Danijel Karasko bio precizan, a posao rivalu olakšao je Lopez zaradivši crveni karton u 72. minutu.

CIRIH - IVERDON (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:0

Cirih je u pretprošloj sezoni osvojio senzacionalnu titulu, u prošloj se borio za opstanak, a u ovoj je krenuo pobedom. Pobeda u prvom kolu je ostvarena protiv novajlije u ligi Iverdona. Afrikanac Okita je posle pola sata igre načeo Iverdon, a dotukao ga je hrvatski štoper Nikola Katić pogtokom u 54. minutu i potvrdio vam je kvotu 1,53.

VALUR - FRAM (tip 1, kvota 1,43) rezultat 1:0

Učinak tokoma prethodnog perioda sa pravom je nametnuo Valuru ulogu favorita, a domaćin je istu uspeo da opravda iako je Fram skupo prodao kožu. Rano vođstvo u režiji Pedersena nagoveštavalo je ubedljivu pobedu drugoplasiranog kluba na Islandu trenutno, ipak minimalna prednost i strepnja ostali su do kraja utakmice.

PRECRTANO

ANTVERPEN - MEHELEN (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 1:1

Počela je sezona u Belgiji. Naravno, utakmicom Superkupa. Osvajač duple krune Anvterpen je igrao protiv Mehelena kojeg je prošle sezone savladao u finalu Kupa Belgije i večeras mu je opet naneo poraz u borbi za trofej. Treći trofej pod palicom Marka van Bomela je osvojio kroz penal rulet. Poveo je Antverpen golom Balikviše posle devet minuta, ali je nakon sat vremena ostao sa igačem manje. Mehelen je to iskoristio da izjednači u finišu autogolom De Laeta ali je Antverpen bio bolji u izvođenju penala (5:4) iako je promašio dva od prva tri udarca sa bele tačke.

LOKOMOTIVA ZAGREB - ISTRA (tip 1, kvota 2,15) rezultat 1:1

Lokomotiva i Istra su remijem otvorile prvenstvo. Klubovima je pripalo po poluvreme u kojem su inicijativu krunisali po golom. Gosti su konkretniji tim bili u prvih 45 minuta i zasluženo stigli do prednosti, dok se domaćin probudio u nastavku i nadoknadio zaostatak.

KRUZEIRO - GOIAS (tip 1, kvota 1,62) rezultat 0:1

Sa jednim osvojenim bodom u prethodna četiri kola Goias je u goste Kruzeiru stigao kao potpuni autsajder. Ipak, gol koji je postigao Žoao Magno u 28. minutu bio je dovoljan da domaćina ostavi praznih šaka. Jedna lopta u mreži kruzeira ispostavila se kao nenadoknadiv minus, te je tim sa Belo Horizontea pretrpeo šesti poraz ove sezone.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara