©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Bolje je ne osvrtati se

Vreme čitanja: 3min | uto. 17.11.20. | 08:21

Pogledajte ko vam je 16. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SAO TOME – J. AFRIKA (tip 2, kvota 1,17) - rezultat 2:4

Kakva ludnica u meču koji je trebalo da bude rutina za Južnu Afriku. Domaćin se nijednog trenutka nije predavao, čak je prvi i stigao do vođstva, pa onda i izjednačio na 2:2 u zao čas, odnosno 75. minutu kada su mnogima verovatno sve lađe otplovile. Ipak, posle crvenog kartona Ivonalda u 81. minutu sve se okrenulo i Južna Afrika je preko Zvanea i Taua stigla do konačnih 4:2!

MOZAMBIK - KAMERUN (tip 2, kvota 1,73) - rezultat 0:2

Iako se kao domaćin direktno plasirao, Kamerun nastavlja da pobeđuje u svojoj grupi. Danas je vezao treću pobedu pošto je slavio u Mozambiku sa 2:0. Rutinska igra i pobeda gostiju koji su golove postizali u pravim momentima – na polovini oba poluvremena, što je bilo dovoljno da vi zaokružite novi pogodak.

ĐOKOVIĆ - ŠVARCMAN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 6:3, 6:2

Danas smo vas, ruku na srce častili ovim tipom, jer kvota 1,45 na Noletov trijumf na završnom mastersu u Londonu nad Dijegom Švarcmanom nije smela biti propuštena. Prvi reket sveta je to obavio lagano, rutinski.

Opširnije OVDE

SAD - PANAMA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 6:2

Već posle prvih 45 minuta bilo je 3:1 i sve jasno. Jenkiji su odbranili jedan od najigranijih parova dana. Šteta samo što se nije više igralo na golove jer su večeras strelci u Viner Nojštadu bili više nego raspoloženi.

PRECRTANO

GAMBIJA - GABON (tip X2, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Za maleni Gabon nastupaju velki majstori, kao što su Obamejan iz Arsenala i Kanga, vezista Crvene zvezde. Ali, nisu se večeras proslavili. Gabon je kao gost poražen 1:2 u Gambiji u nastavku kvalifikacija za KAN 2022. i velikim greškama je sebi zakomplikovao život.

Opširnije OVDE

J. SUDAN - UGANDA (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 1:0

Ne da je Uganda kiksnula, nego je najigraniji par dana mnoge izneverio! Neverovatno... Uganda je već od 31. minuta ostala s igračem manje zbog direktnog crvenog kartona za Kalida Auča, ubrzo je domaćin stigao do gola, što je dodatno otežalo posao. Uganda u narednih sat vremena nije mnogo toga mogla da uradi, mada je u završnih 15 minuta dobila tračak nade pošto se broj igrača na terenu izjednačio s crvenim kartonom Musi. Ali, ni to nije donelo preokret.

ZIMBABVE - ALŽIR (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:2

Šampion kontinenta Alžir je odirgao 2:2 u Zimbabveu i praktično overio plasman na prvenstvu. Monpeljeov napadač Andi Delor je udarcem glavom doveo Alžir u vođstvo, a duplirao ga je Rijad Marez. As Mančester Sitija je postigao prelep gol, poigrao se sa odbranom Zimbabvea i pokazao da je najveći fudbalski umetnik Afrike. Ipak, domaćin je uspeo da uzvrati. Izjednačio je u finišu poluvremena iz slobodnog udarca, da bi u 82. minutu došao do izjednačenja pošto je Dube postigao gol glavom.

Opširnije OVDE.

ESVATINI – KONGO (tip 2, kvota 1,47) - rezultat 0:0

Jedna od svega dve utakmice dana koje su završene bez golova i morala je da bude baš ova. Kongo je žestoko podbacio, pošto je Esvatini (poznatiji kao Svazilend) izvukao prvi bod u svojoj grupi. Čak je domaćin bio na momente mnogo bolji od Konga, što zaista niko nije očekivao...

BASTIJA - BROHIN (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 0:0

Pa kud baš danas da se završi Bastijina serija od tri uzastopne pobede?! I to protiv rivala s kojim tradicionalno nema problem... Mnogo, previše šansi je ispustila Bastija za 90 minuta igre, a Brohin se dobro odbranio i sačuvao mrežu. Kakav maler...

PETROLUL - AEROSTAR (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:4

Auu, katastrofu je pretrpeo Petrolul danas. Užas. Ne samo što nije opravdao ulogu favorita, nego je ukaljao poverenje i svih vas koji ste imali kec na tiketima. Aerostar je više od pola posla završio u prvom poluvremenu sa dva gola u mreži domaćina, a još je bilo lakše jer je Petrolul ostao s igračem manje od 31. minuta. Sve ostalo bila je čista rutina.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara