PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Novak i Kanga su dobitna kombinacija

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.20. | 12:06

Pogledajte nekoliko predloga za 16. novembar

NAPOMENA:U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta....

Vredi probati
ARGENTINA - LIGA KUP | 23:00
Velez - Patronat
ID: 5209537

Zanimljive rezultate ima Velez u poslednje vreme. Domaćin je vezao četiri remija. Patronat igra solidno, ali teško je očekivati da će večeras izdržati. Jednostavno, Velez je kvalitetniji rival. Ne očekujemo lak posao za domaćina, ali kvota nas prosto mami da pokušamo.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (2.55)
Fiksevi dana
ATP LONDON TVRDA | 15:05
Djokovic N. - Schwartzman D.
ID: 5208943

Završni turnir u Londonu biće idealna prilika da Novak Đoković potvrdi dominaciju. Imao je najbolji svetski teniser i male probleme u poslednje vreme, ali Dijego Švarcman mu baš leži. Do sada je uvek izlazio kao pobednik iz duela sa Švarcmanom. Očekujemo da tako bude i ovog puta, te da Novak krene ka novom trofeju bez izgubljenog seta. Vrlo realan scenario.


Hendikep setova

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
AFRIČKI KUP NACIJA KVALIFIKACIJE | 17:00
Gambia - Gabon
ID: 5211801

Ekipa za koju igra Gelor Kanga igra vrlo dobro u afričkim kvalifikacijama. Osvojili su do sada sedam bodova, nedavno su slavili protiv večerašnjeg rivala sa 2:1. Gambija igra vrlo prmenljivo, ima velike probleme u defanzivi. Sve to ukazuje da će Kanga, Obamejan i drugovi iskoristiti priliku i napraviti još jedan korak ka završnom turniru.


Dupla šansa

Tip: X2 (1.45)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
USA - Panama
ID: 5211210

Imali su i neke velike kikseve Amerikanci u poslednje vreme, ali ovde je u pitanju velika razlika u kvalitetu. Amerikanci tradicionalno dobro igraju sa Panamom. Slavili su na tri prethodna meča. Panama ima veliki problem u ofanzivnoj liniji. Teško postiže golove. Tako da je kec viđen. Bilo bi veliko iznenađenje da Amerikanci ne stignu do trijumfa.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 20:45
Plymouth - Portsmouth
ID: 5206736

Ovo je duel dva izjednačena tima, gledajući samo položaj na tabeli i rezultate. Zbog minulog staža Pompejci su samo blagi favoriti. Međutim, ova dva tima u poslednje vreme igraju vrlo, vrlo zanimljive mečeve. Kada je Plimut domaćin gotovo redovno dolazi 3+. Verujemo da će tako biti i ovog puta, uz golove na obe strane.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.95)
Vredi probati
AFRIČKI KUP NACIJA KVALIFIKACIJE | 17:00
Mozambique - Cameroon
ID: 5211803

Velika je razlika u klasi između ova dva tima. To smo videli u prethodnom međusobnom meču kada je Kamerun bez većih problema napunio mrežu Mozambika (4:1). Sličan scenario je moguć i danas. Kamerun igra vrlo stabilno u poslednje vreme. Na pet prethodnih mečeva nemaju poraz.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (2.85)
Za izbegavanje
ATP LONDON TVRDA | 21:05
Medvedev D. - Zverev A.
ID: 5208944

Biće ovo osmi međusobni okršaj Moskovljanina i Rusa rođenog u Hamburgu. Zverev je slavio pet puta, a Medvedev je obe pobede ostvario u finalu. Pre nedelju dana Medvedev je nadigrao Zvereva u Parizu iako je gubio u setovima. Medvedevu je sigurno samopouzdanje skočilo nakon osvojenog turnira, a Zverev će želeti da mu se revanšira. Ovo je veliki derbi prvog kola, zato preskočite ovaj par u širokom luku.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara