Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Čelsi i Lion obarali tikete

Vreme čitanja: 3min | ned. 04.04.21. | 08:20

Pogledajte ko vam je 3. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli juče:

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - EIBAR (tip 1, kvota 1,40) - 2:0

Real je davao golove, tresao mreže, a sudije su ih poništavale. Posle isteka 90 minuta na malom stadionu u Madridu Kraljevski klub je pobedio Eibar sa 2:0, ali su mu uz to još tri pogotka poništena zbog ofsajda. Opravdanih.

Opširnije OVDE.

ATALANTA - UDINEZE (tip 1, kvota 1,52) - 3:2

Atalanta je imala sličnih problema poput Napolija, ali nije dozvolila Udinezeu da stigne do izjednačenja u Bergamu. Domaćin je vodio sa sigurnih 2:0 golovima fantastičnog Luisa Murijela u 19. i 43. minutu, ali se Udineze vratio u poslednjim trenucima prvog poluvremena pogotkom Roberta Pereire.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - KROTONE (tip 1, kvota 1,27) - 4:3

Ekipa Đenara Gatuza je još jednom propisno iznervirala svoje navijače, pošto je od gotovog napravila veresiju. Napoli je vodio na poluvremenu protiv Krotonea sa 3:1. Na kraju je slavio sa 4:3.

Opširnije OVDE.

LACIO - SPECIJA (tip 1, kvota 1,50) - 2:1

Lacio je dugo tražio put kroz odbranu Specije, ali čak ni kada je poveo preko Manuela Lacarija u 56. minutu nije bio dugo miran. Gosti su do izjednačenja stigli u 73. minutu, pomenutom majstorijom Verdea posle odličnog centaršuta Gjasija. Brzonogo krilo, koje odraslo u Rominoj trigoriji i stasalo upravo na rimskom Olimpiku, odlično se postavilo na liniji penala, a onda pravom akrobacijom poslalo loptu pod prečku nemoćnog Pepea Reine.

Opširnije OVDE.

PORTO - SANTA KLARA (tip 1, kvota 1,33) - 2:1

Porto je nastavio sa ovogodišnjim standardom kada je u pitanju domaće prvenstvo. Opet su Zmajevi odigrali negledljivo, daleko ispod svojih standarda. Ali su i ispoštovali neke nepisane zakone portugalske lige. Znate ono, kada veliki favoriti dolaze do trijumfa u zaostavnom vremenu.

Opširnije OVDE.

BOLONJA - INTER (tip 2, kvota 1,52) – 0:1

Interova nadmoć na čelu tabele italijanske Serije A poklopila se sa dominacijom koju fantastični Romelu Lukaku pokazuje u ovoj sezoni. Sjajni Belgijanac postigao je svoj 20. pogodak i doneo vredne bodove ekipi Antonija Kontea na gostovanju Bolonji. Bodove koji su Nerazure odaljili na ogromnih osam bodova od drugoplasiranog Milana, ali i predalekih 12 od drugoplasiranog Juventusa - 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

MENHENGLADBAH - FRAJBURG (tip 1, kvota 1,85) - 2:1

Živnula je konačno Borusija iz Menhengladbaha. Posle serije poraza Ždrepci su vezali dva trijumfa i sa tih šest bodova vratili se u trku za Evropu. Liga šampiona izgubljena je odavno, ali drugo po rangu evropsko takmičenje i te kako je dostižno. Na Borusija parku pao je Frajburg (2:1), koji je usput i preskočen na tabeli.

Opširnije OVDE.

LESTER - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,75) - 0:2

Lester je držao glavu iznad vode skoro sat vremena, a kada je prvi put poklekao, kada ga je Benžamen Mendi načeo, mogla je da usledi poplava. Na kraju „samo“ 2:0 za plavi tim iz Mančestera. Demonstracija autoriteta budućeg šampiona. Nezadrživ, neumoljiv.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ČELSI - VEST BROMVIČ (tip 1, kvota 1,25) - 2:5

VBA nije ispustio prednost. Slavio je na Stamford Bridžu ubedljivih 5:2 (2:1). Ponovo je domaćin prvi poveo, golom Kristijana Pulišića u 27. minutu, ali je u zaostavnom vremenu prvog dela preokret gostima iz okoline Birmingema done Brazilac Mateus Pereira. Odlazak na odmor nije pomogao grogiranoj ekipi Tomasa Tuhela, koju su u drugom poluvremenu nokautirali Kalum Robinsom i Mbaj Dijanj pogocima u 63. i 68. minutu. Uspeo je Mejson Maunt brzo da spusti na "minus dva", ali je u 92. minutu Kalum Robinson petom loptom u Mendijevoj mreži upotpunio debakl Čelsija.

Opširnije OVDE.

LANS - LION (tip 2, kvota 1,88) – 1:1

Jednog dana, verovatno na kraju sezone, fudbaleri Liona žaliće za celim plenom iz Lansa (1:1). Imali su Lavovi kolosalnu priliku da iskoriste poraz PSŽ-a i bodovno se poravnaju sa Svecima na drugom mestu Lige 1. Morali su da se zadovolje bodom, koji su grčevito spašavali u finišu meča. Na kraju je gol Lukasa Pakete bio dovoljan za remi, koji teško da su igrači Liona zaslužili.

Opširnije OVDE.


tagovi

bet analizapredlozzipredlozzi i tipovanjarezime danarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara