Slavlje Arsenala (© Reuters)
Slavlje Arsenala (© Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Ispoštovao Milan, prosuo Čelsi

Vreme čitanja: 3min | ned. 02.08.20. | 08:21

Pogledajte ko vam je doneo novac 1. avgusta, a ko vas je prodao...


NAPOMENA
: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli.

ZAOKRUŽENO

MILAN - KALJARI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Milan se pobedom nad Kaljarijem oprostio od San Sira i poput gradskog rivala Intera dobrim finišom sezone najavio da bi u sledećoj mogao više od mesta u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Posebno ako bude ovako raspoložen i efikasan, tek peti put u klupskoj istoriji vezao je najmanje 20 prvenstvenih mečeva na kojima je dao makar jedan gol...

ZRINJSKI - OLIMPIK SARAJEVO (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Namučio se Zrinjski na otvaranju bosanske Premijer lige, ali je na kraju uspeo da slavi u duelu sa novim prvoligašem Olimpikom. Dugo je ekipa iz Sarajeva odolevala, ali je ipak poklekla desetak minuta pre kraja.

RADNIČKI NIŠ - METALAC (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 3:0

Iako je Radnički poslednji počeo pripreme i tek u završnih desetak dana počeo da dovodi igrače, na terenu je delovao ubedljivo. Ruku na srce, u goste im je došao doskorašnji član Prve lige, Metalac, a ekipi iz Gornjeg Milanovca posao je bio otežan od 35. minuta, kad je Miloš Vranjanin isključen (dva žuta kartona), posle čeha ekipi Radoslava Bataka nije bilo teško da privede meč kraju.

ČUKARIČKI - INĐIJA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Na Banovom brdu, u razmaku od samo tri minuta dokazani superligaški igrači Asmir Kajević i Marko Docić usmerili su Čukarički ka razoružavanju Inđije i pokvarili debi Bratislava Živkovića na klupi tima iz sremske ravnice.

INTER TURKU - MARIJEHAMN (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1

Dominirao je Inter od samog starta, poveo posle ravno pola sata igre, ali se potom opustio, podigao ručnu i čekao kraj meča. I, umalo da mu to dođe glave. Izjedačio je Marijenhamn sa penala u 82. minutu, ali je već u narednom napadu domaćin vratio vođstvo i upisao nova tri boda, za ostanak na vrhu tabele.

PRECRTANO

ČELSI - ARSENAL (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:2

Pretilo je da će to biti sezona za potpuni zaborav, jedna od najlošijih u poslednjih 30 godina, ali Arsenal se na Vembliju nekako izborio za prelaznu ocenu. U reprizi svelondonskog finala iz 2017, u borbi za najstariji trofej na svetu, Tobdžije su posle preokreta tukle Čelsi sa 2:1 (baš kao pre tri godine) i tako izbegle sudbinu poslednje generacije slavnog kluba (1995) koja nije uspela da izbori izlazak u Evropu.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - ROMA (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 1:3

Iako je u minulom kolu potvrdio odbranu Skudeta, Sarijev tim već sedmica ne igra kao šampionski i to brine navijače Stare dame pred drugi meč sa Lionom u kome će se juriti 0:1 iz Francuske. Ruku na srce, Juve je u kombinovanom sastavu (bez Ronalda, Dibale, Kjelinija, Kavdrada, Pjanića, De Lihta...) poražen od Rome 1:3.

Opširnije OVDE.

ATALANTA - INTER (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 0:2

Poslednji put Inter je bio viceprvak 2011. Otad je najviše dogurao do četvrte pozicije, a pošto je u direktnom duelu savladao Atalantu u Bergamu (2:0) dobio je snažan vetar u leđa da od septembra uđe u ravnopravniju trku za devetostrukim šampionom Serije A.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Duel dva istorijska kluba, stara 129 i 140 godina pripao je Antverpenu! Ovaj tim je uspeo da slav protiv Klub Briža i da se tako domogne prvog trofeja posle 28 godina. Kup Belgije je po treći put u istoriji u rukama Antverpena - 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

SANDEFJORD - MOLDE (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:1

Bodo je dobio veliki poklon. Molde je odlično otvorio meč, poveo u prvih četvrt sata igre, ali je Sandefjord sve vratio na početak već u 18. minutu. I onda, sve do samog kraja - egal. Napadali su i jedni i drugi, mogao je tas da prevagne na obe strane, ali se odlučio za domaćina. I to u 92. minutu, kada je sa penala pogodio Vales.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara