""
""

REZZIME (ponedeljak): 8/10!

Vreme čitanja: 4min | pon. 04.09.17. | 22:45

Pogledajte ko vam je 4. septembra doneo novac, a ko vas je prodao…

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

POLJSKA - KAZAHSTAN (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 3:0
Poljska je širom otvorila vrata Mundijala pobedom nad Kazahstanom od 3:0 i sada manje, više može mirno da uđe u završnicu kvalifikacija. Strelac prvog pogotka na utakmici u Varšavi bio je Arkadijuš Milik već u 11. minutu, posle dobre akcije i asistencije Maćeja Makuševskog, a do kraja su bili precizni i Kamil Glik i Robert Levandovski.

CRNA GORA - HRVATSKA (tip bezh 2, kvota 1,45) - rezultat 72:76
Hrvatska je dobila veliki balkanski derbi sa Crnom Gorom u trećem kolu košarkaškog prvenstva Evrope. Izabranici Ace Petrovića u Klužu su slavili protiv Sokolova sa 76:72 i zadržali maksimalan učinak u C grupi. Kada jedna ekipa počne utakmicu sa vođstvom od 15:0, onda se zapitate da li su to timovi iz istog ranga. A upravo to se desilo u ovom duelu u Klužu gde su Hrvati apsolutno dominirali na samom početku. 

SRBIJA - TURSKA (tip bezh 1, kvota 1,45) - rezultat 80:74
Neko drugo lice, neki drugi tim! Zapravo, ovo je prava Srbija! Kakva se čekala, tražila i želela od prve utakmice na šampionatu! Ali, čuvao je selektor Aleksandar Đorđević strpljivo keca u rukavu upravo za najteži ispit u grupnoj fazi, Tursku i grotlo Ulker Sport Arene. I iskoristio ga je na pravi način. Srbija je savladala domaćina ovogodišnjeg Evrobasketa rezultatom 80:74 (21:13, 15:18, 17:14, 27:29) i poslala jasnu poruku svim rivalima – mi smo taj tim! Uz novu ključnu rolu Bogdana Bogdanovića i niz od deset vezanih poena, čime je poništio veliki učinak Turske. Zato je na kraju imao 17 poena!

LEVANGER - ARENDAL (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:2
Jedva! Verujemo da su samo oni najveći optimisti verovali u keca nakon što je Arendal otišao na pauzu sa dva gola suficita. Ali, čudo se dogodilo. Tone sa jednim i Stene sa dva gola preokrenuli su rezultat u korist domaćina.

DINAMO ZAGREB II - KUSTOŠIJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1
Ko nije bacio pogled na tok meča sigurno misli da je Dinamo rutinski slavio, a i sve pre ovog okršaja ukazivalo je na rutinsku pobedu. Modri su prvi na tabeli, Kustošija tavori na dnu, kvota na keca bila je ziheraška (1,25)... Ali, đavola... Gosti su poveli na polovini prvog poluvremena, a Dinamo se jedva izvukao u poslednja tri minuta regularnog dela utakmice.

CSKA - TOSNO (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 4:2
Armejci su već u prvom poluvremenu nagovestili da će izaći kao pobednici iz ovog duela, pošto su tada bili precizni golobradi Astemir Gordijušenko, Hetag Hosonov i starosedelac Vitinjo. Kiril Nababkin je na početku drugog poluvremena dokusurio Tosno, koji je u nastavku reagovao golovima Rezjuana Mirzova i Aleksandera Trošečkina.

CRNA GORA - RUMUNIJA (ds 1X, tip 1,36) - rezultat 1:0
Kao i mnogo puta rešenje za taj problem bio je Jovetić. Igrao se 75. minut, kada je Adam Marušić prošao po desnoj strani i sjajno centrirao, a Jovetić skočio visoko i glavom poslao loptu u suprotan ugao. Gol u klasičnom maniru engleskih napadača tamo negde iz 80-tih godina prošlog veka. Taj pogodak totalno je anestezirao ionako slabašne goste iz Rumunije.

ŠKOTSKA - MALTA (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 2:0
Ipak, Kristof Bera i Li Grifits obradovali su sve koji su igrali keca na Škotsku. Prvi je načeo Maltežane na proigravanje Grifitsa u devetom minutu, a konačan rezultat postavio je upravo ofanzivac Seltika četiri minuta po početku drugog poluvremena.

PRECRTANO:

MAĐARSKA - ČEŠKA (tip bezh 2, kvota 1,50) - rezultat 85:73
U Evroligi je najbolji defanzivac, a u svojoj reprezentaciji je „sve i svja“! Adam Hanga je fenomenalnom partijom vodio Mađarsku do prvog trijumfa na Evrobasketu, doneo joj pobedu nad Češkom od 85:73, oživeo nade svoje reprezentacije o plasmanu u osminu finalu i zagorčao život današnjem rivalu.

ISLAND M21 - ALBANIJA M21 (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:3
Ovde je sve dobro počelo, ali preveliko opuštanje došlo je glave Islanđanima. Andreson je postigao vodeći gol u 45. minutu, 60 sekundi kasnije pogodio je Abazaj koji je bio precizan i pet minuta nakon isteka časa igre, Ajnarson je vratio Islanđane u život, ali je Durmišaj ipak obradovao Albance. Ništa od keca.

(FOTO: Action Images)

 

tagovi

bet analizakladionicarezzime danarezzimedanasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara