©Reuters
©Reuters

Romini veliki problemi, Dibala protiv Sevilje najviše 15-20 minuta

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.05.23. | 15:56

Argentinac pod velikim upitnikom za finale

Roma i Žoze Murinjo su čitavu završnicu sezone posvetili velikom finalu Lige Evrope sa Seviljom u Budimpešti, ali će Portugalac imati velikih problema sa pripremom tog meča, pošto se najbolji igrač ekipe Paulo Dibala po svemu sudeći neće oporaviti za okršaj sa španskim timom.

Argentinac je krajem aprila doživeo povredu skočnog zgloba protiv Atalante, posle čega je dva puta ulazio sa klupe protuv Intera i Bajer Leverkuzena. Ipak, oporavak ide mnogo sporije nego što se očekivalo.

Izabrane vesti

Lekarski tim Vučice daje sve od sebe, ali Murinjo nije optimističan. U ovom trenutku odvojeno od tima treniraju bekovi Karsdorp i Spinacola, dok će gostovanje u Firenci (subota, 18.00) propustiti i kapiten Lorenco Pelegrini.

"Pokušali smo da koristimo Dibalu, mislio sam da može da igra 45 minuta protiv Salernitane ili Bolonje. Pokušavamo da uradimo sve, ali istina je da je on ispao iz tima za subotu. Pelegrinija takođe neće biti, ali će biti spreman za sredu", rekao je Murinjo.

Argentinac je ove sezone zabeležio 36 nastupa u svim takmičenjima za Romu i postigao 16 golova, uz osam asistencija. Tokom sezone je imao nekoliko pauza zbog povrede, a zbog problema sa zadnjom ložom imao je skroman nastup na Mundijalu u Kataru, gde je igrao svega 17 minuta.


tagovi

Paulo Dibala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara