Ronaldo (© Reuters)
Ronaldo (© Reuters)

Ronaldo posvađao legende Premijer lige: Govorio si da je Elvis, a sad vas napušta

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.07.22. | 10:46

Karager i Nevil u klinču, Kristijano zamera upravo tromost na tržištu

U stanju je Kristijano Ronaldo da izazove oprečne reakcije javnosti, a da se u njoj i ne pojavi. Zahtev za trnasfer iz Mančester junajteda raspolutio je ostrvske ljubitelje fudbala, među njima i analitičare, čak doveo i do prepirke dvojice legendarni defanzivaca.

Da sve bude zanimljvije, sada saradnik za medijsku kuću Skaj, Gerija Nevila i Džejmija Karagera. Na vest o mogućem odlasku Portugalca sa Old Traforda najpre je reagovao bivši član Liverpula, skoro se naslađujući takvim epilogom.

Izabrane vesti

Ronaldo je uradio tačno ono što sam i mislio. Davao je golove, ali je svoj tim učinio gorim nego što je bio. Čim je zatražio transfer ubio je ideju da je prošlog leta odbio prelazak u Mančester Siti zbog ljubavi prema Junajtedu“, istakao je Karager u objavi na Tviteru.

Odmah mu je uzvratio nekadašnji kolega iz reprezentacije Engleske, ali i veliki rival iz premijerligaških dana, Geri Nevil.

Shvatam da ste puni sebe, ali Kristijano je u stanju da odbije Siti zbog Junajteda, jer mu se taj klub više sviđa. I ako želi da ode ovog leta, valja podsetiti da je odlazio i ranije, ali je i dalje voleo Mančester junajted. Uživaj u svom kratkom periodu uspeha“, dodao je Nevil, aludirajući poslednojm rečenicom na dva pehara koje su Crveni osvojili ove sezone, FA kup i Liga kup.

Karager se ponovo uključio spodsetivši Nevila da je povratak Ronalda iz Juventusa doživeo euforično.

„Siti ga nije želeo. A ti si govorio neprestano kao da je Elivs stigao u Mančester. E, sad je Elvis napustio zgradu“, završio je Džejmi.

Deluje da je i Kristijano Ronaldo završio na Teatru snova. Kao razloge što želi da napusti Mančetser junajted, upravo Skaj navodi – osim izostanka iz Lige šampiona – tromost uprave u prelaznom roku, jer dosad nije angažovala nijed pojačanje, a čak 13 igrača je već napustilo klub, odugovlačenje oko dovođenja Frenkija de Jonga iz Barselone i zabrinutisti kako će izledati renoviran tim, da li će imati dovoljno kapaciteta da se sa novim trenerom, Erikom ten Hagom, bori za plasman u Ligi šampiona.


tagovi

Kristijano RonaldoGeri NevilDžejmi KaragerPremijer ligaMančester Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara