Komentari na vest

Sa Halandom je mnogo lakše: Siti se mučio na King Paueru, Kevinova golčina slomila Lester (VIDEO)

J

Joakim

pre preko 1 godinu

Nista City osvojiti nece! Nista!
g

gaizka

pre preko 1 godinu

Osim englesku premijer ligu, peti put u 6 godina. Dominacija!

Katalonija

pre preko 1 godinu

Šteta... Svim srcem uz mlade i moćne timove Arsenala i Napolija ove sezone, igraju najbolji fudbal u Evropi i već sada zaslužuju titule. Na žalost, teško će Arsenal izdržati...
m

mesina

pre preko 1 godinu

Zbog Sitija u fudbal treba uvesti oduzimanje lopte zbog pasivnog napada.
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Kao barsa u svoje vreme
м

м11

pre preko 1 godinu

Симеоне на апаратима када види како Сити игра у гостима. На предходне 4 утакмице пала су 2 гола укупно.
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Loše utakmice sem gola majstora de brujnea
t

tiksi14

pre preko 1 godinu

Dobili su, ali utakmica je pokazna vezba kako ce izgledati Siti ako se povredi Haland. Nema ni jednog gol igraca osim njega. Sterling jeste antitalenat za loptu, ali nosio je sigurnu brojku golova, pa i Zezus. Bez Halanda nikome 2 gola nece dati. Bice dominantni, ali bezopasni.
g

gaizka

pre preko 1 godinu

Sa Halandom ili bez njega, uzeće titulu, kao što su i uzimali bez napadača već premijer ligu. Za Ligu Šampiona im je potreban.
a

artur2

pre preko 1 godinu

City ove utakmuce igra i dobija sa 50posto snage..vise para,losijih ekipa igraca nema nidje kao u engleskoj. Uzeli su 4lige bez halanda,i vi pisete sto pisete..blago vama u pamet..engleska liga toliko losa da city sa pola snage ce da je uzme,dok je njima arsenal konkurent nije problem i da je plus 10 viska ,lagano ce stici..ovu i sledecu sezonu nema sanse da im neko titulu uzme,e sad kroz 2god to vec nmg garantovat mozda se liverpul vrati..
I

I

pre preko 1 godinu

Živo me zanima šta ih to sprečava da zaigraju sa 100% snage? Takvih stručnjaka mi je preko glave. Jesu dobar tim ali su se itekako iskidali da ovo dobiju.
@

@i

pre preko 1 godinu

Pa to da im nije potrebno igrat preko 50posto kad znaju kakve su im krs ekipe protivnici..nista vise
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Bitno da je dvojka zaokruzena
g

gost emisije

pre preko 1 godinu

Sporan faul nad Grilišom. Mislim da nije bio kontakt. Ona pozicija za De Brujnea je pola gola. Kad je teško tu je sudija. Povlačenje u 16 metara kada je oboren Ikenačo, var nije ni pokazao usporen snimak. Engleske sudije su 50% titule Sitiju.
x

xx

pre preko 1 godinu

Šta si ti gledao.Ne brukaj se!!
Š

Šshshsh

pre preko 1 godinu

Boze sacuvaj, sta je tacno sporno? Vrvt si navijac liverpula, samo vama su sudije sporne i za faul na pola
š

šsh

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima jel navijač Liverpoola koji je siti već dvaput odučio od fudbala ove sezone ?
J

Junker

pre preko 1 godinu

Je l igrao Grilis od 150 miliona? Je l opet bio neuhvatljiv za protivnike pa nije upisao ni gol ni asistenciju? A da, njegov je posao da rola loptu uz auto liniju i vrati nazad do Rodrija. Kako da ne istrci kontru u 90'+...
k

kidadinho

pre preko 1 godinu

Bitna pobeda Sitija, velika 3 boda. Glavni utisak mi je da je ovo Rodzersov poraz i da se potpuno pogubio. Imao je sansu danas da uzme bodove Sitiju, bili su bez Halanda, sa sve kreativcima u timu, nisu mogli dati puno golova, moralo je to hrabrije. Da je Lester prvi dao gol, ne bi imali kapaciteta to da preokrenu. Najgori moguci izbor startne postave, morao je imati pokretnije igrace u napadu, Daka i Ihenaco morali su ovo poceti, a ne Vardi. Sramotan stav dok nisu primili gol, takodje kasno i izmene, vec u 50-om morao je Daka u igru. Potpuno se Rodzers pogubio i ne zna gde bije. I naravno, De Brujne je majstor!